IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.reviewbulgaria.com/

хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
      Първоначално изпратено от Gaki
      Първоначално изпратено от joda
      Бате Гаки,чудесен момент да кешираш зрънчо...не мислиш ли!Както се вижда старецът ще компенсира вчерашния спад!Утре ще бъде един добър ден за оптимизма!Ех ,да беше тук червения дзвер,А?
      Ще се замисля,Master,може и да те послушам.От Зрънчо ще се отърва на плюс,нямам нито съмнения,нито угризения.Но после трудно се добавя.Лесно ли е да се заработи за "червения",дзвер е това.Но ако е рекъл господ.При успех ще докладвам,и на теб,и на кудкудяците.Те,миличките,така и няма да разберат за какво иде реч.Ще се помоля за грешните им души.А на теб успех желая,макар че съм от тъмната страна на силата.
      Всеки гледа от своята камбанария...ако си решил да правиш голем пакет може пък сега да е подходящия момент, знам ли!Кат казах камбанария ,та се присетих за безбожника...скива ли го днес...чека Викито в плейбой...амаха и маскара!
      Вярно.Гледа надолу и мисли за голо.Сребролюбец бил,все се бърка под расото.И приятелите му несретници.Боже,Боже,до какви времена доживяхме'На честния кръст не вярват,на *уя метани правят.

Коментар

• докега при резки подскоци на дау не ни грее....

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
          Първоначално изпратено от joda
          Бате Гаки,чудесен момент да кешираш зрънчо...не мислиш ли!Както се вижда старецът ще компенсира вчерашния спад!Утре ще бъде един добър ден за оптимизма!Ех ,да беше тук червения дзвер,А?
          Ще се замисля,Master,може и да те послушам.От Зрънчо ще се отърва на плюс,нямам нито съмнения,нито угризения.Но после трудно се добавя.Лесно ли е да се заработи за "червения",дзвер е това.Но ако е рекъл господ.При успех ще докладвам,и на теб,и на кудкудяците.Те,миличките,така и няма да разберат за какво иде реч.Ще се помоля за грешните им души.А на теб успех желая,макар че съм от тъмната страна на силата.
          Всеки гледа от своята камбанария...ако си решил да правиш голем пакет може пък сега да е подходящия момент, знам ли!Кат казах камбанария ,та се присетих за `безбожника`...скива ли го днес...чека Викито в плейбой...амаха и `маскара`!
          自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от joda

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
              Не знам как сте вие, но аз чаках днешния ден с трепет. ПеКата бе прогнозирал шок и ужас по милата ни БФБ ...
              А какво се оказа - така сме претръпнали, че нищо не може да ни задълбае по -надолу.Отчети и сметки са направени за миналата година( ушите изтеглени и сълзите са проляни) и е време за промяна.
              Оборот над 1 млн е мн. добър при тези цени - както се казва 10 стари...
              В най добрите месеци бе 14-18 млн.
              ми, шъ видим...не е препоръка, да не стане беля...
              Утре ще е много ранопосочна търговията и надявам се интересна. Не очаквам да качим повече от 3% защото има компании които и при тези цени не се особено евтини и очаквам към тях да няма особен интерес. Днес имаше няколко опита да се купува по-настървено по някои позиции, които следя, но много предпазливи, дали ще продължат и утре на по високи нива или ще се цедят по малко?

Коментар

• Бате Гаки,чудесен момент да кешираш зрънчо...не мислиш ли!Както се вижда старецът ще компенсира вчерашния спад!Утре ще бъде един добър ден за оптимизма!Ех ,да беше тук червения дзвер,А?
                自由西藏

Коментар

• Не знам как сте вие, но аз чаках днешния ден с трепет. ПеКата бе прогнозирал шок и ужас по милата ни БФБ ...
                  А какво се оказа - така сме претръпнали, че нищо не може да ни задълбае по -надолу.Отчети и сметки са направени за миналата година( ушите изтеглени и сълзите са проляни) и е време за промяна.
                  Оборот над 1 млн е мн. добър при тези цени - както се казва 10 стари...
                  В най добрите месеци бе 14-18 млн.
                  ми, шъ видим...не е препоръка, да не стане беля...

Коментар

• Joda,привет,Master.I'm on line.Подскажи нещо за утре.Пак ли на куцата кобила или да яхвам мустанга.Обърни внимание на едно от мечетата - цветето.Може и да е мече,но ми допада,макар че няма моряшка походка.Пък ако щеш и Атила,би станал първокласен палубен боцман.Само малко школовка и е тип-топ.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                      И аз чух за такива неща, но дали са само слухове или е време за по-сериозна интервенция?
                      No money, no credit , мисля ,че за нещо по сериозно е рано.... но за хората с много кеш може да стане по трудно влизането и сега пробват пазара ...
                      Ако смяташ ,че твоята акция няма да фалира и ще има перспектива ..... защо да не купуваш по малко.
                      Не е препоръка.....
                      за огромно съжаление, никога не съм сигерн на 100%, винаги имам малки съмнение и в такива случай се пазя. Три пъти мери един път режи.
                      Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• И аз чух за такива неща, но дали са само слухове или е време за по-сериозна интервенция?
                        No money, no credit , мисля ,че за нещо по сериозно е рано.... но за хората с много кеш може да стане по трудно влизането и сега пробват пазара ...
                        Ако смяташ ,че твоята акция няма да фалира и ще има перспектива ..... защо да не купуваш по малко.
                        Не е препоръка.....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                          Утре ще има всички предпоставки да се качи БФБ с пет ,шест процента.... ако е вярно , че няма продаващи .....вече има един по голям купувач на сцената .. и от време на време и един ПФ...
                          Не е препоръка.....
                          И аз чух за такива неща, но дали са само слухове или е време за по-сериозна интервенция?

Коментар

• Утре ще има всички предпоставки да се качи БФБ с пет ,шест процента.... ако е вярно , че няма продаващи .....вече има един по голям купувач на сцената .. и от време на време и един ПФ...
                            Не е препоръка.....

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              Нека пазарува човека.Пари за уиски трябва да изкара.
                              то не е лошо да изкара, но ще ги профука по американските борси
                              Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
                              Селнах 3 на 7 159 стоп на 7 189 и цели 7 090 и 7 020

Коментар

• Нека пазарува човека.Пари за уиски трябва да изкара.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X