Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от jodaПървоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от jodaБате Гаки,чудесен момент да кешираш зрънчо...не мислиш ли!Както се вижда старецът ще компенсира вчерашния спад!Утре ще бъде един добър ден за оптимизма!Ех ,да беше тук червения дзвер,А?
Коментар
-
Първоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от jodaБате Гаки,чудесен момент да кешираш зрънчо...не мислиш ли!Както се вижда старецът ще компенсира вчерашния спад!Утре ще бъде един добър ден за оптимизма!Ех ,да беше тук червения дзвер,А?自由西藏
Коментар
-
Първоначално изпратено от jodaБате Гаки,чудесен момент да кешираш зрънчо...не мислиш ли!Както се вижда старецът ще компенсира вчерашния спад!Утре ще бъде един добър ден за оптимизма!Ех ,да беше тук червения дзвер,А?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40Не знам как сте вие, но аз чаках днешния ден с трепет. ПеКата бе прогнозирал шок и ужас по милата ни БФБ ...
А какво се оказа - така сме претръпнали, че нищо не може да ни задълбае по -надолу.Отчети и сметки са направени за миналата година( ушите изтеглени и сълзите са проляни) и е време за промяна.
Оборот над 1 млн е мн. добър при тези цени - както се казва 10 стари...
В най добрите месеци бе 14-18 млн.
ми, шъ видим...не е препоръка, да не стане беля...
Коментар
-
Не знам как сте вие, но аз чаках днешния ден с трепет. ПеКата бе прогнозирал шок и ужас по милата ни БФБ ...
А какво се оказа - така сме претръпнали, че нищо не може да ни задълбае по -надолу.Отчети и сметки са направени за миналата година( ушите изтеглени и сълзите са проляни) и е време за промяна.
Оборот над 1 млн е мн. добър при тези цени - както се казва 10 стари...
В най добрите месеци бе 14-18 млн.
ми, шъ видим...не е препоръка, да не стане беля...
Коментар
-
Joda,привет,Master.I'm on line.Подскажи нещо за утре.Пак ли на куцата кобила или да яхвам мустанга.Обърни внимание на едно от мечетата - цветето.Може и да е мече,но ми допада,макар че няма моряшка походка.Пък ако щеш и Атила,би станал първокласен палубен боцман.Само малко школовка и е тип-топ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93И аз чух за такива неща, но дали са само слухове или е време за по-сериозна интервенция?
Ако смяташ ,че твоята акция няма да фалира и ще има перспектива ..... защо да не купуваш по малко.
Не е препоръка.....Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
И аз чух за такива неща, но дали са само слухове или е време за по-сериозна интервенция?
Ако смяташ ,че твоята акция няма да фалира и ще има перспектива ..... защо да не купуваш по малко.
Не е препоръка.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Утре ще има всички предпоставки да се качи БФБ с пет ,шест процента.... ако е вярно , че няма продаващи .....вече има един по голям купувач на сцената .. и от време на време и един ПФ...
Не е препоръка.....Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamНека пазарува човека.Пари за уиски трябва да изкара.
Първоначално изпратено от Петър КараивaнoвСелнах 3 на 7 159 стоп на 7 189 и цели 7 090 и 7 020Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
Коментар