IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
    Момчета......май изперкахте тотално ?
    Пешка Пешка каква хиена си ти !!!! Плещиш глупости всеки ден а се оказва че от доста време стабилно си пазаруваш акциики.

Коментар

• Абе човек - ти правиш открития неизвестни и за мен самия !

Първоначално изпратено от Romeo_1978
      Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
      Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
      Една оптимистична новина и от мен :

Оргахим АД прехвърля производство от Поликолор Румъния
      24.02.09 / 17:54
      Извънредното Общото събрание на акционерите на Оргахим АД упълномощи Управителния съвет и Генералния изпълнителен директор да сключи договор с румънската Поликолор за прехвърляне на цялото производство на бои и лакове на Поликолор в завода в Русе. Промяната ще се отнася за производство на продукти за Поликолор АД в завода в гр. Русе, посредством избрани суровини и междинни материали, включително и опаковки, които ще са осигурени от Оргахим АД, при цени и условия............

цялата новина - цък на къщичката
      Как е палачинката.
      Обръщаш ли я.

А какво стана с "великата" ти прогноза за постъпателните движения в корекация с БАУ-ДАУ.
      Кажи направо, че всичко, което правиш, го правиш в името на ДСБ и да не се напрягаш повече.
      Петър, на няколко пъти е казвал че силно симпатизира на другаря Лостов.
      А по отношение на апокалипсисът, за който всеки ден говори, попаднах на една доста интересна информация. Оказва се, че нашата любима телевизионна звезда противно на това, за което всеки ден говори, от известно време доста сериозно си пазарува акциики чрез една фирмичка, зад която стои друга фирмичка и там кой мислите се появява ??? кофичката с млЕко. София е доста малък град, в който могат да се научат доста интересни новинки. Млекарчееее няма къде да се скриеш.

Коментар

Момчета......май изперкахте тотално ?
        Пешка що те е зарязало Викито бе?
        Life won't wait for you.

Коментар

• Разбрахте ли сега защо бат Пешо така се перчи - ами Спаска чете форума

Коментар

• Добре Дошла!!!

УСПЕХ!!!

Първоначално изпратено от Викито
            Здравейте, Спаска ми показа форума.Благодаря ви за интереса към мен ) Вече не съм в EBF, поради промяна в моите професионални планове. В момента съм икономически журналист в тв2. Ще продължавам да следя форума, тъй като икономическите теми, които се разискват ме интересуват )
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Викито
              Здравейте, Спаска ми показа форума.Благодаря ви за интереса към мен ) Вече не съм в EBF, поради промяна в моите професионални планове. В момента съм икономически журналист в тв2. Ще продължавам да следя форума, тъй като икономическите теми, които се разискват ме интересуват )
              И не забравяй, че аз първи те открих за форума
              Life won't wait for you.

Коментар

• Момчета......май изперкахте тотално ?

Коментар

• Викито, кога ще те видим в Плейбой?

Твоята кариера е типична и те чакаме там хе хе хе

Коментар

• Здравейте, Спаска ми показа форума.Благодаря ви за интереса към мен ) Вече не съм в EBF, поради промяна в моите професионални планове. В момента съм икономически журналист в тв2. Ще продължавам да следя форума, тъй като икономическите теми, които се разискват ме интересуват )

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                      Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв

Извънредното Общото събрание на акционерите на Оргахим АД упълномощи Управителния съвет и Генералния изпълнителен директор да сключи договор с румънската Поликолор за прехвърляне на цялото производство на бои и лакове на Поликолор в завода в Русе. Промяната ще се отнася за производство на продукти за Поликолор АД в завода в гр. Русе, посредством избрани суровини и междинни материали, включително и опаковки, които ще са осигурени от Оргахим АД, при цени и условия............

Как е палачинката.
                      Обръщаш ли я.

А какво стана с "великата" ти прогноза за постъпателните движения в корекация с БАУ-ДАУ.
                      Кажи направо, че всичко, което правиш, го правиш в името на ДСБ и да не се напрягаш повече.
                      Петър, на няколко пъти е казвал че силно симпатизира на другаря Лостов.
                      А по отношение на апокалипсисът, за който всеки ден говори, попаднах на една доста интересна информация. Оказва се, че нашата любима телевизионна звезда противно на това, за което всеки ден говори, от известно време доста сериозно си пазарува акциики чрез една фирмичка, зад която стои друга фирмичка и там кой мислите се появява ??? кофичката с млЕко. София е доста малък град, в който могат да се научат доста интересни новинки. Млекарчееее няма къде да се скриеш.

Коментар

• То пък егати АДСИЦ- а !!!!
                        Активи - една нива в Монтана и то оценена за 10000лв.
                        Май е нивата на някой от директорите...
                        Такива директно на боклука...

Коментар

• Мечетата-апокалиптоси ще ядат бахура от март нататък.
                          А най-много ще го ядат техните вождове-драскачи.

Коментар

Как е палачинката.
                            Обръщаш ли я.

Коментар

• И кво сега.
                              Първичт самоубил се строител
                              и
                              Първият фалирал АДСИЦ.......

Жалко. Не сме готови психически за Голямата Българска Депресия

Коментар

• Първоначално изпратено от Romeo_1978
                                Коментирай ако обичаш намалението с 1% на лихвата по 3 мес.депозит на любимата ти банка.
                                Просрочил е ипотеката
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X