IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз имам подобни на мечешките мисли- Хайде в USA i EU има реални макроикономически показатели за излизане от кризата, но в БГ сега идва най лошото

Коментар

• Мече, не се закачай с другите. Стратегията ти е правилна, следвай си я и не се занимавай с глупости. Наблюдавам, че се изнервяш малко, и при мен е същото. Гледай да не се нервиш по форума и не забравяй, че ти най-правилно преценяваш за парите си.

Успех.
      zhoro ,добре ... ще увелича наблюденията и намаля коментарите.... но това не означава ,че не са верни .... какво мислиш ?

Коментар

• Нали знаете кой е филма - повтарям:
        НАДУПЕНИТЕ АПОКАЛИПТОСИ

Ще се превърне в най-касовия хит за всички времена.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
          Мече , айде зарадвай се малко и ти де..
          Хайърсъзов качването в няколко позиции с 50 % означава две неща или другите ще ги последват с 50 % или тези като спре устрема ще се върнат обратно ... ти как мислиш.....за първото като стане тогава ще се зарадвам.
          Днес съм наблюдател...
          Първо , това съвсем не означава тези две неща, защо вземаме точно 50 % ръст за отправна точка на следващо развитие? Вече имаме 35 % покачване по доста позиции гледано от 2 месеца насам.. трябва ли да ги чакаме да станат 50 за да правим изводи кое от двете неща ще се случат...? Рискуваш , влизаш на ниски цени в застой дори , преценявайки ситуацията спрямо факторите които използваш и доказано ти носят успех, преструктурираш ако се наложи в началото на възходяшото движение и вече си на печалба.. та тези 30-50 % си ги усвояваш , не ги използваш за фактор по вземане на решения.. победата обича смелите!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
            Мече , айде зарадвай се малко и ти де..
            Хайърсъзов качването в няколко позиции с 50 % означава две неща или другите ще ги последват с 50 % или тези като спре устрема ще се върнат обратно ... ти как мислиш.....за първото като стане тогава ще се зарадвам.
            Днес съм наблюдател...
            Мече, не се закачай с другите. Стратегията ти е правилна, следвай си я и не се занимавай с глупости. Наблюдавам, че се изнервяш малко, и при мен е същото. Гледай да не се нервиш по форума и не забравяй, че ти най-правилно преценяваш за парите си.

Успех.
            Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• АМИ ТО ТОЛКОВА НИСКО ПАДНАХМЕ ЧЕ СМЕ ОПРЕЛИ ГРЪБ НА СТЕНАТА

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
                Първоначално изпратено от zhoro
                Първоначално изпратено от Gaki
                "Очаквам през следващите дни пазарът лесно да се справя с корекциите и да поема голяма част от натиска на продавачите", коментира за Investor.bg Благовест Крачев, брокер в ИП Карол*.
                При такава постановка дали има вероятност в петък SOFIX да подскочи на по-високо ниво от изминалия понеделник?
                Казвал съм и преди - Благо от Карол е супер пич. Ако не в петък или понеделник, с идването на шефската смяна от почивка може да е във вторник.
                Отговорът дойде твърде бързо,дори не дочака да стане петък.
                На мен ми е в графика - той е малко подвижен, но влиза.
                Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Внимание!!!10,30!!!

Коментар

• Мече , айде зарадвай се малко и ти де..
                    Днес съм наблюдател...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                      ОБИЧАМ ТОВА ДВИЖЕНИЕ НАПРЕД - НАЗАД- ХА-ХА
                      Старият джедай също обича това движение ако той е отзад.Отпред трябва да е принцеса Амидала ..... или едно стадо ситски мечки.

Коментар

• ОБИЧАМ ТОВА ДВИЖЕНИЕ НАПРЕД - НАЗАД- ХА-ХА

Коментар

• Мече , айде зарадвай се малко и ти де..

Коментар

• Старият джедай ви казва,че нещата отиват към подобрение.Ситите отстъпват.Засега в САЩ и Европа а скоро и у нас.

Коментар

• В Германия добре, но в БГ има ли фундаментец
                              Kilur такъв фундамент като Б.Б. няма никъде ..... какви са тези подвеждащи въпроси.

Отговорът дойде твърде бързо,дори не дочака да стане петък.
                              Гаки ако тези дребосъци дето купуват днес са ескадроните който чакате ... не са хабете напразно.

Коментар

• Сега събирачите на печалби от вторник разбраха ли че:

Всяка продажба е яка преебажба

Коментар

Working...
                                X