IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zhoro
    Първоначално изпратено от Gaki
    "Очаквам през следващите дни пазарът лесно да се справя с корекциите и да поема голяма част от натиска на продавачите", коментира за Investor.bg Благовест Крачев, брокер в ИП Карол*.
    При такава постановка дали има вероятност в петък SOFIX да подскочи на по-високо ниво от изминалия понеделник?
    Казвал съм и преди - Благо от Карол е супер пич. Ако не в петък или понеделник, с идването на шефската смяна от почивка може да е във вторник.
    Отговорът дойде твърде бързо,дори не дочака да стане петък.

Коментар

• В Германия добре, но в БГ има ли фундаментец

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka
        Първоначално изпратено от zhoro
        Първоначално изпратено от panterata na pop folka
        хаиде честито брутния вътрещен продукт на германия се повиши за първи път от първото тримесечие на 2008 година.дерзайте колеги
        Добра новина в Тъмна Индия и все пак е -5.Х% при прогнозни -6.6% на годишна база. Но ние се намираме в България:

http://dnevnik.bg/bulgaria/2009/08/1...a_i_oficialno/
        но нали се сещаш че нашата борса следва другите.не е препоръка
        По важно е аз какво следвам и вярвам. Другите да се оправят - и като ме мързи да работят за мен
        Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Кьораво млеко не може да намери човек, единствено в спомените си за мастъра на замаушките от мечи дол...

Коментар

• UUUP SOFIX 3000

Коментар

• Ще ЪП-каме май
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Новините от Европа и САЩ са положителни, да видим днес на къде сме ние.
                Be sure the sun is coming soon or late!
                So invest, don't spend...

Коментар

• Първоначално изпратено от zhoro
                  Първоначално изпратено от panterata na pop folka
                  хаиде честито брутния вътрещен продукт на германия се повиши за първи път от първото тримесечие на 2008 година.дерзайте колеги
                  Добра новина в Тъмна Индия и все пак е -5.Х% при прогнозни -6.6% на годишна база. Но ние се намираме в България:

но нали се сещаш че нашата борса следва другите.не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                    Първоначално изпратено от daskal
                    Първоначално изпратено от netware5
                    Първоначално изпратено от Пепи
                    .....................
                    Подпукаха безконтролното внасяне на зеленчуци,

...............
                    Само ме притесняват безумните изказвания на министъра на финансите за "нелегален внос", "контрабанда" и др. подобни на зеленчуци от Гърция!!!!!! Този човек да е чувал случайно, че такива думи са неприложими по отношение на вътреобщностни доставки? Та на Кулата вече няма митница и митнически контрол! Каква контрабанда? Да е чувал случайно сакралната фраза "СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ НА СТОКИ И ХОРА"???? Някакви алчни тъпанари от Петрич са му казали, че гръцките домати са по-евтини от нашите и той веднага - щял да слага мобилни групи да дебнат на Кулата...... Още утре ще получи една яка тояга от Брюксел ....
                    Приятелю, уважавам коментарите ти, но тук, точно ти, се изказваш неподготвен. Контрабандата с домати внос от Гърция се прави с фантомна фирма, която ги разпродава у нас без документи и не плаща ДДС. Има няколко разновидности на схемата, но не ми се влиза в детайли.
                    Даскале, и аз те уважавам, та затова ако може да ми разясниш каква е разликата ако фантомна фирма не плати ДДС за домати внесени от Гърция и ако не плати ДДС за домати купени от български производител. Който скатава ДДС си го прави и с наши и с гръцки домати. В края на краищата това си е ДДС измама, но НЕ Е КОНТРАБАНДА. С удоволствие ще приема разясненията ти, защото наистина не съм експерт в тази област Но да ми говорят за контрабанда ......
                    Накратко казано, чрез контрабандата се точи по-лесно ДДС и не толкова рисково.
                    Когато купуваш домати у нас ги плащаш с вкл. ДДС, което после ползваш като данъчен кредит, докато когато купуваш домати от Гърция за експорт ги плащаш без ДДС. Но дори и да платиш ДДС по покупката на домати от Гърция, там то е 9%, а у нас 20%. Това са само жокери, може още много да се пише, вкл. и за стратегически цели по отношение на ЕК.
                    Накрая не подценявайте новия финансов министър. Въпреки очевидните му недостатъци, кой ги няма, той е много по-качествен от всички преди него. Дано ББ не му се меси много.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka

Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• хаиде честито брутния вътрещен продукт на германия се повиши за първи път от първото тримесечие на 2008 година.дерзайте колеги

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
                          Първоначално изпратено от Optic
                          Трябва да теглиш шута на Кейнс и да четеш фон Мизес за да не изгубиш още повече като се окаже, че от стимулирането на икономиката с печатане на пари няма никаква полза и ентусиазмът се обърне на паника.
                          Някак си трудно могат да ме впечатлят теории които не са успели да се докажат за колко - 70 г. някак си хоризонта ми е по-кратък за да чакам още 70 г. да видя да не би пък да вземат да се окажат верни в някакъв екстремен случай. това разбира се извън очевидните неща, за които пише.

Предпочитам да си запазвам шансовете да печеля, пък дори и това да означава да губя
                          +1Евала!

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
                            Трябва да теглиш шута на Кейнс и да четеш фон Мизес за да не изгубиш още повече като се окаже, че от стимулирането на икономиката с печатане на пари няма никаква полза и ентусиазмът се обърне на паника.
                            Някак си трудно могат да ме впечатлят теории които не са успели да се докажат за колко - 70 г. някак си хоризонта ми е по-кратък за да чакам още 70 г. да видя да не би пък да вземат да се окажат верни в някакъв екстремен случай. това разбира се извън очевидните неща, за които пише.

Предпочитам да си запазвам шансовете да печеля, пък дори и това да означава да губя

Коментар

• Първоначално изпратено от бяла мечка
                              Първоначално изпратено от be_google
                              а отчетите кой ще чете колеги? :-)
                              какво е това отчет и каква е вероятността да е огледало на истината ?!?!
                              Ние мечките ходим по въже, благодарение на технически анализ, по дефиниция, а и паранормална интуиция ))))))
                              един приятел от УННС ми сподели на чаша горещо кафе, как един преподавател половин семестър се възхищавал я на Форд, а на Лий Якока, я на Сорос....
                              и накрая мен ме пита за туй-онуй, за което той има баш диплома... не че знам много - знам достатъчно, а за другото ... и аз питам :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                                а отчетите кой ще чете колеги? :-)
                                какво е това отчет и каква е вероятността да е огледало на истината ?!?!
                                Ние мечките ходим по въже, благодарение на технически анализ, по дефиниция, а и паранормална интуиция ))))))

Коментар

Working...
                                X