Първоначално изпратено от zhoro
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaПървоначално изпратено от zhoroПървоначално изпратено от panterata na pop folkaхаиде честито брутния вътрещен продукт на германия се повиши за първи път от първото тримесечие на 2008 година.дерзайте колеги
http://dnevnik.bg/bulgaria/2009/08/1...a_i_oficialno/Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zhoroПървоначално изпратено от panterata na pop folkaхаиде честито брутния вътрещен продукт на германия се повиши за първи път от първото тримесечие на 2008 година.дерзайте колеги
http://dnevnik.bg/bulgaria/2009/08/1...a_i_oficialno/
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от daskalПървоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от Пепи.....................
Подпукаха безконтролното внасяне на зеленчуци,
...............Но да ми говорят за контрабанда ......
Когато купуваш домати у нас ги плащаш с вкл. ДДС, което после ползваш като данъчен кредит, докато когато купуваш домати от Гърция за експорт ги плащаш без ДДС. Но дори и да платиш ДДС по покупката на домати от Гърция, там то е 9%, а у нас 20%. Това са само жокери, може още много да се пише, вкл. и за стратегически цели по отношение на ЕК.
Накрая не подценявайте новия финансов министър. Въпреки очевидните му недостатъци, кой ги няма, той е много по-качествен от всички преди него. Дано ББ не му се меси много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaхаиде честито брутния вътрещен продукт на германия се повиши за първи път от първото тримесечие на 2008 година.дерзайте колеги
http://dnevnik.bg/bulgaria/2009/08/1...a_i_oficialno/Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesieПървоначално изпратено от OpticТрябва да теглиш шута на Кейнс и да четеш фон Мизес за да не изгубиш още повече като се окаже, че от стимулирането на икономиката с печатане на пари няма никаква полза и ентусиазмът се обърне на паника.това разбира се извън очевидните неща, за които пише.
Предпочитам да си запазвам шансовете да печеля, пък дори и това да означава да губя
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticТрябва да теглиш шута на Кейнс и да четеш фон Мизес за да не изгубиш още повече като се окаже, че от стимулирането на икономиката с печатане на пари няма никаква полза и ентусиазмът се обърне на паника.това разбира се извън очевидните неща, за които пише.
Предпочитам да си запазвам шансовете да печеля, пък дори и това да означава да губя
Коментар
-
Първоначално изпратено от бяла мечкаПървоначално изпратено от be_googleа отчетите кой ще чете колеги? :-)
Ние мечките ходим по въже, благодарение на технически анализ, по дефиниция, а и паранормална интуиция))))))
и накрая мен ме пита за туй-онуй, за което той има баш диплома... не че знам много - знам достатъчно, а за другото ... и аз питам :-)
Коментар
Коментар