IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За 10 мин спечелихме колкото целогодишен депозит

Коментар

• Поздрави за всички апокалиптици.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Миналата седмица имахме много силен импулс нагоре. След петъчните данни в САЩ очаквам ръста в САЩ и ЕС да продължи, а покрай тях и ние да лепнем още няколко процента.

Успешна седмица на всички.

ПС....пазара отвори...отивам да си сипя една фанта MADNESS ...гледам и не вярвам на ушите си...
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Добро и от мен. Днес ще бъде денят в който всеки ще разбере за себе си до колко може да предвиди и съобрази ситуацията на БФБ. Успех.

Коментар

• А па сега лакомия!!!!!

Коментар

• Добро утро,

оптимисти и такива, които ни отварята очите. Всички да сте живи и здрави и тези, които не са на море моля за повече конструктивност по темите във форума.-

Успех.
              Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Мноо говорите бе!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                  момчето правилно ви го каза, офце, айде сега ми обясни кога продават всички и каго купават всчики и най - важното какво разбираш под всички
                  growth , ако от 2007 г. не си разбрал кога да се купува и кога да се продава.... мини на доверително управление.Относно овцете основно качество е една ,като тръгне и след нея останалите ...без да мислят , а това което дебатираме няколко човека по надолу е различие от психиката на стадото .
                  П.П. Каква е психиката на борсовото стадо..... когато всички продават те най накрая и когато всички купуват те най накрая.... малко по простичко заради по бавноразвиващите , който са чули ,че на борсата пак се печели и в близките години щяло да продължи ....... да ама точно техните позиции .... не знае .

ти си знаеш кво правиш ... гледай малко по оптимистично на нещата, темата е такава

Коментар

• момчето правилно ви го каза, офце, айде сега ми обясни кога продават всички и каго купават всчики и най - важното какво разбираш под всички
                    growth , ако от 2007 г. не си разбрал кога да се купува и кога да се продава.... мини на доверително управление.Относно овцете основно качество е една ,като тръгне и след нея останалите ...без да мислят , а това което дебатираме няколко човека по надолу е различие от психиката на стадото .
                    П.П. Каква е психиката на борсовото стадо..... когато всички продават те най накрая и когато всички купуват те най накрая.... малко по простичко заради по бавноразвиващите , който са чули ,че на борсата пак се печели и в близките години щяло да продължи ....... да ама точно техните позиции .... не знае .

Коментар

Доста мераклии за корекция станахте. Долу-горе толкова, колкото бяха и мераклиите Софикс да пада под 200 пункта, когато беше на 260
                      Та моето мнение е, че пак ще проработи максимата: Когато твърде много хора очакват нещо да се случи, се случва точно обратното!
                      Все пак успех с наместването на кеша
                      Хосе , какво ще кажеш за варианта .... купувай когато всички продават и продавай когато всички купуват. От последното намърдване на кеша мина месец , замалко да разпродам акциите .... сега съм във втората част на операцията и на края на месеца ще се прави рекапитулацията и ако си прав ще си сменя тактиката . ..... на дългосрочна .

.момчето правилно ви го каза, офце, айде сега ми обясни кога продават всички и каго купават всчики и най - важното какво разбираш под всички

Коментар

• Доста мераклии за корекция станахте. Долу-горе толкова, колкото бяха и мераклиите Софикс да пада под 200 пункта, когато беше на 260
                        Та моето мнение е, че пак ще проработи максимата: Когато твърде много хора очакват нещо да се случи, се случва точно обратното!
                        Хосе , какво ще кажеш за варианта .... купувай когато всички продават и продавай когато всички купуват. От последното намърдване на кеша мина месец , замалко да разпродам акциите .... сега съм във втората част на операцията и на края на месеца ще се прави рекапитулацията и ако си прав ще си сменя тактиката . ..... на дългосрочна .

Коментар

• Оба4е наистина сте офце ) мъка мъка .. аз мога да се хвана на бас 4е няма да има ама никаква корекция идната седмица, при4ината стадното мислене на бфб!

Коментар

Каква е вероятността другата седмица да има корекция .... според мен голяма и въпросът е колко ще e голяма ..... корекцията.
                            Доста мераклии за корекция станахте. Долу-горе толкова, колкото бяха и мераклиите Софикс да пада под 200 пункта, когато беше на 260

Коментар

• Дали скоро ще започнат пак с репата, хората поизхарчили кеша предната седмица?

Коментар

• Първоначално изпратено от Damodaran
                                ......... акциите оставт много, ама много подценени дори и на тия цени, помните ли какво ви говорих ма "МАХАЛОТО", офце безподобни.

… НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКО - ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА.
                                извинявай че ти противореча г'син Махалото, но се пише "уфтси", а не "офце"...и друг път чети за кво става дума преди да даваш несвързан коментар

Коментар

Working...
                                X