За 10 мин спечелихме колкото целогодишен депозит
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Миналата седмица имахме много силен импулс нагоре. След петъчните данни в САЩ очаквам ръста в САЩ и ЕС да продължи, а покрай тях и ние да лепнем още няколко процента.
Успешна седмица на всички.
ПС....пазара отвори...отивам да си сипя една фанта MADNESS ...гледам и не вярвам на ушите си...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93момчето правилно ви го каза, офце, айде сега ми обясни кога продават всички и каго купават всчики и най - важното какво разбираш под всички
П.П. Каква е психиката на борсовото стадо..... когато всички продават те най накрая и когато всички купуват те най накрая.... малко по простичко заради по бавноразвиващите , който са чули ,че на борсата пак се печели и в близките години щяло да продължи ....... да ама точно техните позиции .... не знае .
ти си знаеш кво правиш ... гледай малко по оптимистично на нещата, темата е такава
Коментар
-
момчето правилно ви го каза, офце, айде сега ми обясни кога продават всички и каго купават всчики и най - важното какво разбираш под всички
П.П. Каква е психиката на борсовото стадо..... когато всички продават те най накрая и когато всички купуват те най накрая.... малко по простичко заради по бавноразвиващите , който са чули ,че на борсата пак се печели и в близките години щяло да продължи ....... да ама точно техните позиции .... не знае .
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Доста мераклии за корекция станахте. Долу-горе толкова, колкото бяха и мераклиите Софикс да пада под 200 пункта, когато беше на 260
Та моето мнение е, че пак ще проработи максимата: Когато твърде много хора очакват нещо да се случи, се случва точно обратното!
Все пак успех с наместването на кеша
.момчето правилно ви го каза, офце, айде сега ми обясни кога продават всички и каго купават всчики и най - важното какво разбираш под всички
Коментар
-
Доста мераклии за корекция станахте. Долу-горе толкова, колкото бяха и мераклиите Софикс да пада под 200 пункта, когато беше на 260
Та моето мнение е, че пак ще проработи максимата: Когато твърде много хора очакват нещо да се случи, се случва точно обратното!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Каква е вероятността другата седмица да има корекция .... според мен голяма и въпросът е колко ще e голяма ..... корекцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Damodaran......... акциите оставт много, ама много подценени дори и на тия цени, помните ли какво ви говорих ма "МАХАЛОТО", офце безподобни.
… НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКО - ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА.
Коментар
Коментар