IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kaloian
    Първоначално изпратено от Rapana
    Ай скапа ми дисциплината в офиса тоя ръст. Всички колеги куфеят здраво и вече се черпят за добрите печалби. Днес май нема да се работи. Ама то и защо да се работи като само да седиш правиш повече кинти...........
    хмм, време за корекция ?!
    Абе знае ли човек. Ако поизкарат парите дето пратиха по чужбина по разни офшорки итн. сме само нагоре. Ако обаче им свърши барута лошо....... но не чак толкова лошо защото краткосрочните цели вече са изпълнени, а дългосрочните загуби минимизирани.......... Абе да не ни уволнят от работа иначе от каво ще стане на борстата зависи най много къде ще съм на море - слаба борса - Турция, силна борса - Испания, като сега - където ми душа иска.........

Коментар

• Старият джедай е доволен от моща на Силата.Старият джедай смята, че тъмната страна на Силата е победена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
        UUUP SOFIX 4000
        Кире,

ама до 600 ще си отидем на първо време ,

като едното нищо!:-))

Успех на всички смелчаци!:-))

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74
          Мислите ли че институционалните имат пръст в това или още се почесват?
          Възможно е. Аз залагам на любимата си теза, че депозите с добри лихви са на тримесечие - 3,6,9,12 месечни. Като върнеш назад в спадовете и може да си харесаш някое приятно съвпадение.
          Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana
            Ай скапа ми дисциплината в офиса тоя ръст. Всички колеги куфеят здраво и вече се черпят за добрите печалби. Днес май нема да се работи. Ама то и защо да се работи като само да седиш правиш повече кинти...........
            хмм, време за корекция ?!

Коментар

• Мислите ли че институционалните имат пръст в това или още се почесват?

Коментар

• UUUP SOFIX 4000

Коментар

• Ай скапа ми дисциплината в офиса тоя ръст. Всички колеги куфеят здраво и вече се черпят за добрите печалби. Днес май нема да се работи. Ама то и защо да се работи като само да седиш правиш повече кинти...........

Коментар

• Стига с тез депозити вече. Това си е диверсификация на портфейл с високо рискови и ниско рискови активи. Дори има и психологически плюс да имаш депозит, което позволява по-големи печалби.

Коментар

• Форекс Мастера дано да няма интернет на морето, че ще си развали почивката завалията.

успех на всички
                      добре че уплатних всичкото кеш, че иначе не знам какво щях да правя сега в тази лудница...
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• дали скоро няма да се извият опашки пред банките за теглене на депозити ?

Коментар

• Днес няма задръжки.... много Алчност....
                          Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• UUUP SOFIX 3000

Коментар

• Някой да ме ощипе за да се събудя....
                              Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                                За 10 мин спечелихме колкото целогодишен депозит
                                +1. Жал ми е за някои хора. Всъшност не ми е чак толкова, те си го заслужиха

Коментар

Working...
                                X