IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ти пък - някакви си 15-16% - че това си е доходността на депозите на някои за две години напред, ако лихвите се задържат все така иначе за "махалото съм съгласен, но връщането няма да е с попътен вятър, а по скоро със силно съпротивление. Но аз поне не бързам за никъде.
    Айде късмет със стратегиите

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
      Първоначално изпратено от Devour
      Първоначално изпратено от kaloian
      Първоначално изпратено от meche_cveti93
      ......
      Аз колкото и наивен и лаик да съм на пазара , никога няма да влезна в дадена компания ако вчера без новини е направила 15 % .... примерно.
      разказваха ми за такава стратегия - купуват се само акции които са скочили предния ден с над 10% ...след години човека е с милиони печалба
      аз пък при скокове като миналоседмичния предпочитам да пазарувам компании, които и без това съм си харесал, но не са скочили колкото пазара, т.е. такива които са изостанали (още по-добре ако са и паднали за съшия период). през март месец имаше ефект, надявам се и сега да е така.
      и аз правя като теб...защото е нормално човешко поведение, но споделих за стратегия работила десетилетия на един по развит пазар, която противоречи на нормалното човешко поведение и печели/каквито са и повечето печеливши стратегии/
      ... Сматате, че сме направили някво чуди ли? Пак не ви разбирам едни същи муцини говорите пак общи приказки, цените на акциите паднаха изключително много, нима мислете, че с някви 15 - 16 процента сме направи ли нещо ли, те първа ще въстановяваме силно, акциите оставт много, ама много подценени дори и на тия цени, помните ли какво ви говорих ма "МАХАЛОТО", офце безподобни.

… НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКО - ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА.

Коментар

• Първоначално изпратено от Devour
        Първоначално изпратено от kaloian
        ......
        Аз колкото и наивен и лаик да съм на пазара , никога няма да влезна в дадена компания ако вчера без новини е направила 15 % .... примерно.
        разказваха ми за такава стратегия - купуват се само акции които са скочили предния ден с над 10% ...след години човека е с милиони печалба
        аз пък при скокове като миналоседмичния предпочитам да пазарувам компании, които и без това съм си харесал, но не са скочили колкото пазара, т.е. такива които са изостанали (още по-добре ако са и паднали за съшия период). през март месец имаше ефект, надявам се и сега да е така.
        и аз правя като теб...защото е нормално човешко поведение, но споделих за стратегия работила десетилетия на един по развит пазар, която противоречи на нормалното човешко поведение и печели/каквито са и повечето печеливши стратегии/

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушка
          Първоначално изпратено от ivan61
          Първоначално изпратено от undoo
          А онова парвеню П К каде ли се скри?
          Не парвеню а педерню!! А се е скрил при Нагъзаки!!!! Там му е най-гот!
          Иване, никакво възпитание не е останало в теб.
          Грешните инвестиции са ти изпили акъла.

Я по-добре кажи, като виден икономист, на какво се дължи оптимизма на бфб? :lol:
          И колко пъти трябва да порасне софикса за да компенсира покупките ти на десетократно по-високи цени от миналата година?
          Мада Фака, аз съм тук да купувам и Продавам и това и правя от много време. А покупки миналата година имам мнооого малко. Тази година ми са десет пъти повече. Но и продавам , когато преценя и в повечето случаи със сносна печалба. А оптимизма днес го има, утре го няма и пак всичко става мада Фака!.

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
            написано на 14.12.2008
            Първоначално изпратено от споменЪ
            аз и преди ви бях казал, БФБ започна да се срива от както Берое тръгна надолу, заради престъпника от АКБ. когато Берое се върне там където му е мястото, БФБ пак ще тръгне нагоре :-)
            завърнат ли се зелените в А група и зеления цвят на БФБ ще се завърне ;-)
            http://www.vbox7.com/play:a57cf049

"А" група стартира със страхотно завръщане на Берое
            Коментари (95) Чат 07 август 2009 | 19:47

Отборът на Берое започна с победа сезон 2009/2010, след като в много оспорван двубой победи Локомотив (София) с 2:1.
            ...
            Вместо обаче да се върнат назад, за да запазят поне равенството, домакините се хвърлиха смело напред и подкрепяни от екзалтираната си публика успяха да стигнат до победен гол.

http://www.novsport.com/video49618_1.html#comments

само да отбележа, че в деня на завръщането на Берое в А група (там където му е мястото), БФБ отчете рекорден ръст. следващия кръг играят ЦСКА-Берое. вие решавайте за кого ще стискате палци - за червените или за зелените :lol:
            Споменъ, това да не е нещо като ЛС, което чакам от теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
              ......

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                Калояне нали не говорим за инсайдери .... и аз почвам като дъщеря ми като и казах ,че ще и купя персонален фото апарат за нова година тя ми отговори защо не утре..... та и ние искаме печалбата веднага и в брой.... особено след толкова време чакане по някой позиции....
                не, инсайдерите купуват преди скока 10%

Коментар

• Тук имаше един Споменъ скоро не се е мяркал да се боготвори колко велик е. Беше ми интересн да го чета

Коментар

• Добър вечер!

Предстои тежка седмица за апокалиптосите-мушмороци.

Коментар

• разказваха ми за такава стратегия - купуват се само акции които са скочили предния ден с над 10% ...след години човека е с милиони печалба
                      Калояне нали не говорим за инсайдери .... и аз почвам като дъщеря ми като и казах ,че ще и купя персонален фото апарат за нова година тя ми отговори защо не утре..... та и ние искаме печалбата веднага и в брой.... особено след толкова време чакане по някой позиции....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                        ......

Коментар

• Другата седмица ще е голямата ерекция ) особенно ако е вярно, че ПФ дебнат ) и че има много запитвания за внасяне в ДФ тата )
                          а за корекция е много рано още ) ще има по нататък ) но корекциите вече ще за това да се посъбере предлагане за големите )
                          Майната оттук нататък се надявам ти да познаваш повече от мен защото си 100 % оптимист .... но трябва да има и по балансирани гласове.....
                          Настроението за което казваш ако стане е когато повечето банки и ПФ влезат на пазара...... в момента влизат кобоси , малки риби и може би някой чужденец / но първата вълна как беше .... много рисков капитал сиреч краен спекулант/.
                          Пакетите за продажба са малки и с непрекъснато качващи цени и като се върнат от почивка повечето фонд менинджъри и видят цената на акциите да са се повишили с 20 , 25 и повече процента познай какво ще направят.....един друг сценарии който може и да не стане но трябва да се има предвид....
                          Още имам съмнения за ДАУ който не направи второ дъно на 7500....
                          2 години корекция не ти ли стигат, сега ще има римско парти, гасиме лампите и кой каквото набара купува
                          milenkk , на тъмно може да попаднеш на голям , черен .....негър/ шегувам се /.
                          Акциите последните дни се купуваха избирателно първо едни след като се увеличи съпротивлението при ХИМ , ССВ , ФИБ , се почнаха други Оргахим , Божковите , Стара планина и накрая може би останалите .... а след това ?

Коментар

• "Куба пред дефицит на тоалетна хартия"

На острова на свободата тоалетната хартия привършва и държавата едва ли ще успее да осигури на гражданите си необходимите количества до края на годината.
                            Хахахахаха!

Разправях им аз на нашите апокалиптици да се запасяват дорде е време!

Че в Куба вече пропищеха....

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
                              Първоначално изпратено от undoo
                              Иване, никакво възпитание не е останало в теб.
                              Грешните инвестиции са ти изпили акъла.

Я по-добре кажи, като виден икономист, на какво се дължи оптимизма на бфб? :lol:
                              И колко пъти трябва да порасне софикса за да компенсира покупките ти на десетократно по-високи цени от миналата година?
                              Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от undoo

Коментар

Working...
                                X