IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40
    Ташуне, на психология го удрям....
    Като имаш малко повече пари и си ги опазил от кризата си много добре.Даже си велик мислител...
    НООО, има едно гадно червейче....дървоядце( обикновенно след него гризеш дървото..), което не ти дава мира.И инвестираш...Най- малко за тръпката.
    Да ти кажа и една тайна... - не ти пука дали ще ги загубиш или умножиш..
    Важна е играта !!!
    100%! Това е спорта! Акционерите знаят защо.
    tuka ima-tuka nema

Коментар

• И двамата ми отговаряте правилно , но с малко отклонение....
      Аз пиша за 10%, а вие ми пишете за 100% инвестиции.
      Не си пиша с Костолани, за обмяна на мъдрости, но от 30- 40% инвестициите в акции в портфейла ми ще ги намаля на 25%...(ако мога да го сметна...)

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
        Първоначално изпратено от Gaki

Ето я и оригиналната мисъл,на Костолани,разбира се:
        "Съотношението на борсата към стопанството е като това на възрастен мъж на разходка с кучето си. Мъжът върви бавно напред, а кучето тича напред-назад".
        Гаки, искам само да знам мъжът на дълга разходка ли е тръгнал или скоро ще се връща. Щото на връщане май кучето бяга много по-бързо
        Бидейки евреин,Костолани не е споделил всичко,а вече сме изтървали времето да го запитаме.За кучето си прав.Имам мъжки шар-пей.Като е лошо времето,разходката приключва до първото срещнато дърво.После едва го удържам в обратния път.

Коментар

• Първоначално изпратено от ewgeny
          Да да, но въпроса е идеята - няма 5-6, ще има ръст на БФБ. Въпроса е кога, как и колко.
          Наистина е така,само че въпросът е КОЙ КОГА С КОЛКО ще отпуши пазара !

Коментар

Гаки,
            пасажите са ясни, но защо си мислиш, че няма пари в БГ.Само в София имало 320( ако не ме лъже паметта) милионери на депозит...При тези обороти и цени на акциите само с 10% от тези пари сме с 100 пункта нагоре.И това са умните пари - те чакат да се заформи "истината" и тогава се "радват само на 100%".
            Не ми се самоцетира, но преди около 6-7 м бях писал малко на майтап - " фондовете така са стреснати, че чакат ДАУ на 9900..." Това време дойде по-бързо отколкото се надявахме.
            Оптимизъм и спокойствие му е майката.
            успехи
            4i40,привет.Ташунко даде частичен отговор,който споделям.Имам преки наблюдения.Хора с пари предпочитат да ги влагат в бизнеса,който управляват и казват,че са доволни от получаваната печалба.Представи си какво щеше да им се случи,ако бяха влезли преди 2 години.И не пропускат да ми го напомнят.Други обедняха по време на кризата,не им е до борса.Трети направо фалираха.Тук сме оцелелите,тия които спекулират.Съмнява ме,че "наблюдателите" ще върнат пълния обем на парите си.Ако се вярва на Андре Костолани,това няма да се случи.Успех.

Коментар

• Да да, но въпроса е идеята - няма 5-6, ще има ръст на БФБ. Въпроса е кога, как и колко.

Коментар

• Ташуне, на психология го удрям....
                Като имаш малко повече пари и си ги опазил от кризата си много добре.Даже си велик мислител...
                НООО, има едно гадно червейче....дървоядце( обикновенно след него гризеш дървото..), което не ти дава мира.И инвестираш...Най- малко за тръпката.
                Да ти кажа и една тайна... - не ти пука дали ще ги загубиш или умножиш..
                Важна е играта !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki

"Съотношението на борсата към стопанството е като това на възрастен мъж на разходка с кучето си. Мъжът върви бавно напред, а кучето тича напред-назад".
                  Гаки, искам само да знам мъжът на дълга разходка ли е тръгнал или скоро ще се връща. Щото на връщане май кучето бяга много по-бързо
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                    Първоначално изпратено от ewgeny
                    Тука пак няма модератор. Алоооооо инвестора, много сте важни да слагате филтри за чужди страници, ама форума е боза. 4 стр. в тази тема за фискалния резерв и нищо общо с БФБ. Няма ли най-после някой да застане и да каже, че така не може и да им премести постовете или и аз незнам какво. Не струвате. Като правите нещо, правете го както трябва.
                    Та по темата. Абе апокалиптосите още не могат да осъзнаят, че борсата ни е като куче край стопанина си по-напред, по-назад но все около него. Стопанина ходи напред от доста време, пък ние си серем още в градината, ама няма да ни чака и като ни опъне въжето изведнъж и ще прихварчим (да се нядаваме че няма да сме омазани с лайна ...хехе...). Няма отърване, винаги ще сме около стопанина.

Добре цитираш Костолани ма има време преди туй да стане

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
                      Не стига че не си в час, ами не можеш и да смяташ...
                      Първоначално изпратено от kefala
                      Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                      Първоначално изпратено от joda
                      ...изкуството да се купува на върха и да се продава долу...не всеки го може!
                      Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                      И да са супер отчетите не очаквам никакво рали.Ша са напънат дребосъците да не изтърват влака и после ша гледат как пак се връща цената надолу Отчетите не очаквам да са хубави .Там където са няма да са кой знае какво

Ами то за тъй големите си трайкат.Щот по-разбират от останалите.
                      Абе на вас 100% от март насам ,малко ли ви са!!!?Кво ревете като вдовици за ....!!!
                      Знам да смятам,знам!!!Само че не съм купувял Софикс!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                        Ами то за тъй големите си трайкат.Щот по-разбират от останалите.
                        Mислиш ли червенокожий вожде?Като са толкова разбиращи защо и те слушат к'во ше "каже" Хамерика и Дау а не мислят сами? И големите бяха с най-големите "отрицателни доходности".
                        Life won't wait for you.

Коментар

Гаки,
                          пасажите са ясни, но защо си мислиш, че няма пари в БГ.Само в София имало 320( ако не ме лъже паметта) милионери на депозит...При тези обороти и цени на акциите само с 10% от тези пари сме с 100 пункта нагоре.И това са умните пари - те чакат да се заформи "истината" и тогава се "радват само на 100%".
                          Не ми се самоцетира, но преди около 6-7 м бях писал малко на майтап - " фондовете така са стреснати, че чакат ДАУ на 9900..." Това време дойде по-бързо отколкото се надявахме.
                          успехи

И защо мислиш че тези 320 милионери ша си турят парите на борсата.Аз познавам хора с пари които не са милионери и всеки ден им звънят от разни ИП да инвестират ама те не искат

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                            Първоначално изпратено от kefala

Абе на вас 100% от март насам ,малко ли ви са!!!?Кво ревете като вдовици за ....!!!
                            Не са малко 100%. Проблема на повечето ни е, че не сме се напазарили март, ами се ослушвахме като лалугери. То и аз чак началото на април почнах и докато се огледам........ Фанах половината влак. Пак добре. Пу-пу, да не чува дявола
                            Разни хора,разни идеали!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala

Не са малко 100%. Проблема на повечето ни е, че не сме се напазарили март, ами се ослушвахме като лалугери. То и аз чак началото на април почнах и докато се огледам........ Фанах половината влак. Пак добре. Пу-пу, да не чува дявола
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Гаки,
                                успехи

Коментар

Working...
                                X