IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от van69
    Първоначално изпратено от johnnyBravo
    ... а защо по дяволите се разпродават акциите на Енемона?!?!? Да не би да се опитват да ги докарат до 9 кинта? и к'ва е шибаната логика? бахти тъпотията
    На 9ка са тея с фиксирания дивидент! Абе луда работа, справка Хима!
    Логика винаги има - въпросът е, че когато някой си намери някаква логика и почне да я спазва, се оказва на цената доста ясно. Пазарът е агресивен (имаме aggressive type investors)- повечето активни участници са в акции или съотношението на акции/пари при активните играчи е доста високо и се отразява когато някой - по-едър пакет се издърпва от борсата - тези които би трябва да подкрепят гледат от страни (backward investors).
    Справка цялата ситуация на БФБ 12месеца назад.
    Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Има ли още някой,който мисли сериозно,че ще се вложат значими пари на борсата към сегашния етап.За съжаление,при тези ниски обороти,кобосчетата са основния фактор за ограничаване възможния растеж на СОФИКС.Какво мислим пишещите тук е без значение.Мисля,че търсим единствено потвърждение на вижданията си,но не влияем по никакъв начин на събитията.Резултатът стана 3:1 в полза на Forex Master.

Коментар

• Първоначално изпратено от johnnyBravo
        ... а защо по дяволите се разпродават акциите на Енемона?!?!? Да не би да се опитват да ги докарат до 9 кинта? и к'ва е шибаната логика? бахти тъпотията
        На 9ка са тея с фиксирания дивидент! Абе луда работа, справка Хима!

Коментар

• ... а защо по дяволите се разпродават акциите на Енемона?!?!? Да не би да се опитват да ги докарат до 9 кинта? и к'ва е шибаната логика? бахти тъпотията

Коментар

• Gaki, прав си че много хора забогатяха след прехода. НЕ обаче чрез борсата след като са ги узаконили. Това са дребни риби. Големите играчи завъртяха парите на БКП и нямат нищо общо с БФБ защото в България и сега няма борса камо ли преди 5 год.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka
              Първоначално изпратено от undoo
              Според това което се случва на БФБ в момента си вадя следното заключение!

1.Така наречените ни институционални инвеститори пропуснаха момента да влязат на дъното и сега си търсят някакво тяхно.

2.Очакват се тримесечните отчети за да се види от къде ще е най голяма далаверата!

3.Но най важното е че се очаква неизбежната корекция навън за да могат да пазаруват в ниското!Която разбира се у нас ще е доста по сериозна!!!

Не е препоръка разбира се просто мнение!!!
              по точка 3 съм на мнение че си изтървал дъното и чакаш промоция.а аз съм на мнение че навън и във корекция да влязат при нас пад няма да има--понеже възход е липсвал
              Приятел времето ще покаже какво ще се случи!

Коментар

• Първоначално изпратено от undoo
                Според това което се случва на БФБ в момента си вадя следното заключение!

1.Така наречените ни институционални инвеститори пропуснаха момента да влязат на дъното и сега си търсят някакво тяхно.

2.Очакват се тримесечните отчети за да се види от къде ще е най голяма далаверата!

3.Но най важното е че се очаква неизбежната корекция навън за да могат да пазаруват в ниското!Която разбира се у нас ще е доста по сериозна!!!

по точка 3 съм на мнение че си изтървал дъното и чакаш промоция.а аз съм на мнение че навън и във корекция да влязат при нас пад няма да има--понеже възход е липсвал

Коментар

• Според това което се случва на БФБ в момента си вадя следното заключение!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
                    Гаки, аз си мисля, че ще се разбързат...
                    Кайзере, не може от чувала с мацките, да хванеш двете топки, братле...
                    Новобранка, спорта си е спорт, но НИКОГА със 100%....молим ти се....
                    100% в подкрепа на чичо - не на залаганията. Това стадния принцип в БГ най-го харесвам, щото ако го нямаше стадото къде щеше да ми е профита.
                    tuka ima-tuka nema

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                      Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                      Ами то за тъй големите си трайкат.Щот по-разбират от останалите.
                      Mислиш ли червенокожий вожде?Като са толкова разбиращи защо и те слушат к'во ше "каже" Хамерика и Дау а не мислят сами? И големите бяха с най-големите "отрицателни доходности".
                      Ще си позволя да отговора вместо вожда, големите бяха с най-големите отрицателни доходности, защото не можаха да разпродадат, нямаше на кой, няма ликвидност на БФБ, за това! Който се усети успя да изтегли милиони за ден, но в тази игра първия печели.

Коментар

Ташуне, на психология го удрям....
                        Като имаш малко повече пари и си ги опазил от кризата си много добре.Даже си велик мислител...
                        НООО, има едно гадно червейче....дървоядце( обикновенно след него гризеш дървото..), което не ти дава мира.И инвестираш...Най- малко за тръпката.
                        Да ти кажа и една тайна... - не ти пука дали ще ги загубиш или умножиш..
                        Важна е играта !!!
                        не си вчерашен, чичо.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer

чиче и аз така батко - ше зема да шитна десетките акции на крема и химкото и ше намаля инвестицията в акции с поне едно 50-60% процента 8) хехе...
                          50-60 % от бройките и 1-2% от капитала, нали?
                          Пък аз ще взема да купя на Химко да си вдигна бройката
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Гаки, аз си мисля, че ще се разбързат...
                            Кайзере, не може от чувала с мацките, да хванеш двете топки, братле...
                            Новобранка, спорта си е спорт, но НИКОГА със 100%....молим ти се....

Коментар

И двамата ми отговаряте правилно , но с малко отклонение....
                              Аз пиша за 10%, а вие ми пишете за 100% инвестиции.
                              Не си пиша с Костолани, за обмяна на мъдрости, но от 30- 40% инвестициите в акции в портфейла ми ще ги намаля на 25%...(ако мога да го сметна...)
                              Милионерите в България спечелиха парите си по време на прехода.Прийомите бяха твърде многообразни.Някои от тях ги умножиха именно на борсата,узаконявайки първоначалния им произход.По тая причина след края на 2007 г.,който не реагира навреме,инкасира болезнени загуби.Воят се чуваше от София чак до южната ни граница.Пак ще вкарат пари,тая игра не е измислена от нас.Но не бързат.Засега!

Коментар

И двамата ми отговаряте правилно , но с малко отклонение....
                                Аз пиша за 10%, а вие ми пишете за 100% инвестиции.
                                Не си пиша с Костолани, за обмяна на мъдрости, но от 30- 40% инвестициите в акции в портфейла ми ще ги намаля на 25%...(ако мога да го сметна...)
                                чиче и аз така батко - ше зема да шитна десетките акции на крема и химкото и ше намаля инвестицията в акции с поне едно 50-60% процента 8) хехе...
                                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Working...
                                X