То и в България така стана...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 4
Collapse
Заключена.
X
X
-
zhoro
Не не става въпрос за спекулации а за корупция при него..той така ги изкара парите - корумпира профсюзите в Ю Кей и те сгъбясаха икономиката с една яка стачка , свали Тачър щото се оказа че тя е виновна разбира се.Пък той прибра милиарди.После бе обявен за велик спекулант и че много разбира на пазарите.D.Y.F-091066
Коментар
-
netware5
Колкото и да им е мъчно над 200 милиарда ще се налеят за да им поскъпне долара на янките и не виждам кой ще спре лавината- глупака Сорос ли ? Той няма толкова пари жалката мижитурка мангалска и корумпирана. Никакви борси няма да паднат - най многото ще е лек опит да наведат цени и ще видите що е излитане на цените на активите каквото дори не можем да си представим.Просто хората ги търпят с все простотията им и се мъчеха да я изкарат простота , но тяхното е простотия.И повече от 200 милиарда ще се излеят ..на швейцарските банкери хич не им харесва да им затропат на портитете отвсякъде и да си искат парите. Рубини е едно дрънкало с фалшив имидж и популярност , а Сорос чиста проба мангал - интересчия.D.Y.F-091066
Коментар
-
netware5
Когато гръмна борсата и кризата долара рязко тръгна да поскъпва , това е нещото което трябва да се случи за да се оправят нещата със дисбалансите в икономиките. Слабият долар повишава цените на суровините и помага на китайския експорт който опустошава и изтрива цели отрасли от икономиките на други страни.Кризата им показа че това не може да продължава , но въпреки всичко те се опитват да подкарат старата песен. Не борсите няма да паднат ако ще долара зверски да поскъпне , той нека да поскъпва спрямо другите валути пък янките да си обезценят - обезстойностят косвено за да си изчистят задлъжнялостта - друг начи икономиките да заработят няма. Рубини е едит глупак , той не е за психиатър защото психиатъра с опити да го излекува ще се изложи човечеца той самият да оглупее. Същото куку е и Сорос , който пък предлага да се въведат права на тираж за всички валути и те да се фиксират..баницата да се разпредели. Тъпанари отвсякъде , объркват живота на хората само тези ненормалници и ми е чудно как още не са ги изцибали.Какъв специалист е това дрънкало Рубини , като специалиста Сорос корумпирал профсъюзните лидери Ю Кей и свалил правителството на Тачър за да направи милиарди.Сега е невъзможно борсата да падне много вече и въобще не зависи от стойността на долара.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki
Mайоре,чети статиите до края.С какво се натряска?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zhoro-10% не е никакво излизане...
само на тримесечна база - това е сигнал за излизане, не същинското излизане.
"умният" журналяга очевидно не е сметнал за необходимо да провери данните за него... И само е посочил:
"през трите месеца до септември БВП се е повишил с 5.1% в сравнение с второто тримесечие"
Следва 'брилянтното заключение: "литовска икономика излезе от рецесията"...
Извод: четете повече коментари за да сте "повече в час"
Ххаахахахаха!
.........................
А данните за 2 тримесечие са: - 20.2%
Коментар
-
Литва излезе от рецесията
27 Октомври 2009 14:31
Изпадналата в криза литовска икономика излезе от рецесията през третото тримесечие на годината, сочат официалните данни.
Според предварителните данни на литовската статистическа служба през трите месеца до септември БВП се е повишил с 5.1% в сравнение с второто тримесечие на годината.
Анализатори посочват, че вече се виждат първите знаци на възстановяване на литовската икономика.
Очаква се окончателните данни за третото тримесечие да бъдат оповестени в края на ноември.
За първите три месеца на 2009 година БВП на Литва се сви с 10.9%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigowА тоз евреин нямаше ли днес изказване дето казва, че идва нова рецесия. Или съм са напил рано (от толкоз малко?) или имам халюцинации. Ша ида на психиатър.
Рубини: Има риск от нова катастрофа на пазарите при поскъпване на долара
27.10.2009 09:19
..............................
Давай да ходим заедно на психиатърHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigowА тоз евреин нямаше ли днес изказване дето казва, че идва нова рецесия. Или съм са напил рано (от толкоз малко?) или имам халюцинации. Ша ида на психиатър.
Mайоре,чети статиите до края.С какво се натряска?
Коментар
-
И този великан обърна палачинката на очакванията: http://www.investor.bg/?cat=6&id=88865
Първоначално изпратено от meche_cveti93Мече нъл знайш че всеки си носи глава на раменете.За мен това си беше чиста проба 2007 г изпълнение.За един месец 100 пункта ръст.Хубаво няма лошо ма къде сме ний къде са те Вече и децата знаят че сме близо до окото на кризата в България.Ако аз съм един играч който на таз криза е вкарал пари на борсата около 300 пункта да речем и съм направил 50 или 100 % защо да не извадя поне една част.Ами аз лично ще ги изкарам понеже не смятам че времето е благоприятно за оптимизъм от 2007 .Разбира се такъв вариант с изтрелване е напълно възможен ма нека да са поогледаме преди това да помисим па да се налудуваме после.Па за Хаваите ко да ти кажа убаво място ми се чини да е
Борсата освен когато почива има две посоки както се качи със сто пункта , така и падна с близо толкова....... и нагоре и надолу....и никой не знае кога ще се обърнат нещата в моментен план ... иначе бъдещето е нагоре.... . Напоследък оборота е много нисък и това говори ,че няма и купувачи и продавачи... днес реагираха на ДАУ и на отчети , но следващото ниво вече ще е 400 пункта и там вече няма да имат печалби продаващите .... никаква. Защо един нормален спекулант като нас не продаде над 500 пункта а продава сега.... а на 400 пункта ... в окото на бурята сме но не и в фалита на икономиката ни....водещото трябва да е бъдещи очаквания.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от PeterDelchevПропускате фактора, че падат лихвите по депозитите. Не, че ще се излеят чували с пари от банките към БФБ, ама все пак не е за подценяване.
Коментар
Коментар