IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пропускате фактора, че падат лихвите по депозитите. Не, че ще се излеят чували с пари от банките към БФБ, ама все пак не е за подценяване.

Коментар

• Мече нъл знайш че всеки си носи глава на раменете.За мен това си беше чиста проба 2007 г изпълнение.За един месец 100 пункта ръст.Хубаво няма лошо ма къде сме ний къде са те Вече и децата знаят че сме близо до окото на кризата в България.Ако аз съм един играч който на таз криза е вкарал пари на борсата около 300 пункта да речем и съм направил 50 или 100 % защо да не извадя поне една част.Ами аз лично ще ги изкарам понеже не смятам че времето е благоприятно за оптимизъм от 2007 .Разбира се такъв вариант с изтрелване е напълно възможен ма нека да са поогледаме преди това да помисим па да се налудуваме после.Па за Хаваите ко да ти кажа убаво място ми се чини да е
      Индиански вожде ,
      Борсата освен когато почива има две посоки както се качи със сто пункта , така и падна с близо толкова....... и нагоре и надолу....и никой не знае кога ще се обърнат нещата в моментен план ... иначе бъдещето е нагоре.... . Напоследък оборота е много нисък и това говори ,че няма и купувачи и продавачи... днес реагираха на ДАУ и на отчети , но следващото ниво вече ще е 400 пункта и там вече няма да имат печалби продаващите .... никаква. Защо един нормален спекулант като нас не продаде над 500 пункта а продава сега.... а на 400 пункта ... в окото на бурята сме но не и в фалита на икономиката ни....водещото трябва да е бъдещи очаквания.....

Коментар

• Първоначално изпратено от kalin
        Първоначално изпратено от Bond009
        Доста народ се набута на SOFIX 500
        Праф си праф си, а ако сега ни сфетнeш какава е разликата между цена и стойност на акцията,цена нема да имаш. Направо си интелигентин,за парламента,от БСП...
        По-добре да не се задълбавате на тема фундамент, че на тая борса никой няма да остане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
          [Мече нъл знайш че всеки си носи глава на раменете.За мен това си беше чиста проба 2007 г изпълнение.За един месец 100 пункта ръст.Хубаво няма лошо ма къде сме ний къде са те Вече и децата знаят че сме близо до окото на кризата в България.Ако аз съм един играч който на таз криза е вкарал пари на борсата около 300 пункта да речем и съм направил 50 или 100 % защо да не извадя поне една част.Ами аз лично ще ги изкарам понеже не смятам че времето е благоприятно за оптимизъм от 2007 .Разбира се такъв вариант с изтрелване е напълно възможен ма нека да са поогледаме преди това да помисим па да се налудуваме после.Па за Хаваите ко да ти кажа убаво място ми се чини да е
          +1, колкото и иронично да звучи, това май си е самата истина.

Коментар

• Razlikata e mnogo prosta- ti imash dostap do cenata, a majoritarq- do stojnostta

Моля, пишете на кирилица.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009
              Доста народ се набута на SOFIX 500
              Праф си праф си, а ако сега ни сфетнeш какава е разликата между цена и стойност на акцията,цена нема да имаш. Направо си интелигентин,за парламента,от БСП...

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                Мнооо папагалско изпълнение ми се види туй някой да дремат цял месец и чак сега да решават да продават.Нещата трябва да се вършат с време.Ма разни ора разни идеали.
                Вожде и аз смятам така .... затова вкарах по голямата част от резервите ....
                Ще събират ли индианците дърва или ще ходим на Хавайте .... до края на месеца.

Мече нъл знайш че всеки си носи глава на раменете.За мен това си беше чиста проба 2007 г изпълнение.За един месец 100 пункта ръст.Хубаво няма лошо ма къде сме ний къде са те Вече и децата знаят че сме близо до окото на кризата в България.Ако аз съм един играч който на таз криза е вкарал пари на борсата около 300 пункта да речем и съм направил 50 или 100 % защо да не извадя поне една част.Ами аз лично ще ги изкарам понеже не смятам че времето е благоприятно за оптимизъм от 2007 .Разбира се такъв вариант с изтрелване е напълно възможен ма нека да са поогледаме преди това да помисим па да се налудуваме после.Па за Хаваите ко да ти кажа убаво място ми се чини да е

Коментар

• Мнооо папагалско изпълнение ми се види туй някой да дремат цял месец и чак сега да решават да продават.Нещата трябва да се вършат с време.Ма разни ора разни идеали.
                  Вожде и аз смятам така .... затова вкарах по голямата част от резервите ....
                  Ще събират ли индианците дърва или ще ходим на Хавайте .... до края на месеца.

Коментар

• Мнооо папагалско изпълнение ми се види туй някой да дремат цял месец и чак сега да решават да продават.Нещата трябва да се вършат с време.Ма разни ора разни идеали.

Коментар

• Бааааа и днес големо услушване Хихихихихи Май всеки дебне кой ще започне пръв продавачите или купувачите Хихихихих Ей голем гейм е таз игричка

Коментар

• Извинявай, че сега пиша ) отдавна не чета случващото се тук ) днес затворих едно малко репце на пиб и навсякъде се сговни след мен )
                        repo na repoto,
                        Внимавай с репата ,че вече не остана кой да ги посреща........ най много още едно...

Коментар

• Форумът е пълен с лицемери.Казано е:"Не гледай какво говори,а гледай какво върши".Част от т.н. ъпъри отдавна са без пари,което е наследство от преди 2 години.Единственият им шанс и надежда е някой друг,но не и те,да вкарват пари,които да доведат до вдигане на SOFIX.Това определя поведението им.Но свободни пари няма,скоро няма и да има.
                          Gaki,
                          Нали знаеш ,че имаме сходни възгледи , но едно качване след отчетите ... нашите е желателно..... за да останат глупаци ,като нас на борсата но и кеш ще е необходим... Дянков ми го е осигурил за Нова година... от БТН

Коментар

Вярно,че пия,но напитката е кафе.Преди време ми минаваше налудничавата мисъл да вкарам нова,значителна партида кинти.Колеги от форума ме посъветваха да се въздържа.И се оказаха прави.За сведение,съветите не бяха от FM.Той,обаче,си има своята логика.
                            Гаки ,
                            Най ме дразнят колегите , който мислят ,че другите са идиоти и ги набутват да купуват във върховете....
                            Защо не купуват ... днес и да спасяват пазара....
                            Днес имам над 10 К за акции ..... .... а вие какви сте... Репото на репото къде си.... да кажеш за душата и сърцето...
                            Извинявай, че сега пиша ) отдавна не чета случващото се тук ) днес затворих едно малко репце на пиб и навсякъде се сговни след мен )

Коментар

Вярно,че пия,но напитката е кафе.Преди време ми минаваше налудничавата мисъл да вкарам нова,значителна партида кинти.Колеги от форума ме посъветваха да се въздържа.И се оказаха прави.За сведение,съветите не бяха от FM.Той,обаче,си има своята логика.
                              Гаки ,
                              Най ме дразнят колегите , който мислят ,че другите са идиоти и ги набутват да купуват във върховете....
                              Защо не купуват ... днес и да спасяват пазара....
                              Днес имам над 10 К за акции ..... .... а вие какви сте... Репото на репото къде си.... да кажеш за душата и сърцето...
                              Форумът е пълен с лицемери.Казано е:"Не гледай какво говори,а гледай какво върши".Част от т.н. ъпъри отдавна са без пари,което е наследство от преди 2 години.Единственият им шанс и надежда е някой друг,но не и те,да вкарват пари,които да доведат до вдигане на SOFIX.Това определя поведението им.Но свободни пари няма,скоро няма и да има.

Коментар

• To pyk edno nabutwane,

edni wyrhowe, mani, mani...........!:-))))))))))

Коментар

Working...
                                X