IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Утре ще има хорово изпълнение от страна на кудкудяците в зала 1 на НДК.Тъй като нямам излишни пари,ще се възползвам от безплатния вход и ще съм между клакьорите.Срещу скромно възнаграждение ще съм от малкото зрители,които ще подвикват нестройно "Up,up",за да всяват смут сред апокалиптосите и за всеобща радост на офърфулените кудкудяци.

Коментар

• Петър не виждам смисъл да му подливаш вода на Дянков с такива теми, или ще се научи, че е на отговорен пост или ще си ходи, ама не се прави на манипулатор щото е риски. Него не знам дали ще го дадат на прокурор, ама ти една глоба като нищо ще отнесеш. Човека засега ми изглежда амбициран даже ни идва в повече на моменти

Ако се чувстващ горд че си разлаял апокалиптиците и политиканите, отвори статия на Дневник с подобно заглавие и виж броя и качеството на коментарите, като брой са повече и все „смислени” както по твоята тема.

Излязоха отчетите, а нашите цял уикенд бистрили политиката в инвеститорски форум, точно като баби на пейката – „пишеше във вестника” „казаха че..” , какво по-оптимистично от това

Коментар

• Благодаря. Ама тя тая "новина" е поредната поднесена в стил Джеймз Бонд. Нито суми, нито Конкретни имена (макар че харесвам новото правителство, взех да се умарям от тези "мистериозни" новини, котараци, папки итн.). Тс. за мен е със стойност нула... Все едно аз сега да ти кажа - Има една баничарница дето в бузата, един приятел намерил заден крак от плъх и утре ти да не си купиш Баница от баничарницата в която закусваш всяка сутрин....... Примера може да не е точен, но посоката на мисли е тази.......
        Rapana,
        Такива слонове в стъкларски магазин ... няма. Целта да докажат колко лоши са предходните и са готови да унищожат държавността , финансовата система , сигурността...
        БНБ направи опровержение а Б.Б. ясно заяви ,че на бюрото са му споразуменията и е забранил да се говори повече на тази тема... ако продължат щял да ги публикува и да сринат държавата ....Идиоти...

http://www.novinar.net/news/diankov-...5MDs4NA==.html

Имахме превантивно споразумение, ако стигнем до необходимост, да действаме по аналогичен начин, обясни Орешарски. Той подчерта, че така и не се стигнало до подобна ситуация у нас. За радост избегнахме тези опасни тенденции с едно малко изключение. Но аз не бих оповестявал неща, които представляват опасност за финансовата стабилност, каза Орешарски

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
          Аз пак албанския реотан - какво е станало в петък? Макар че по цял ден съм в офиса и съм във новините нон стоп, пак не съм разбрал Ама то за това не ми вървят и инвестициите.....
          Рапана ,
          Имаше политичическо питане към Дянков от Орешарски и той се изпусна ,че миналата година една банка е ползвала пари от БНБ при подписаното специално споразумение за помощ от БНБ към търговските банки при извънредни ситуации ... .... но това е минало според мен и не трябва да се отрази много на самата банка . ...... по скоро може да намали цената на всички банки, но като са ни такива управляващите ..
          Благодаря. Ама тя тая "новина" е поредната поднесена в стил Джеймз Бонд. Нито суми, нито Конкретни имена (макар че харесвам новото правителство, взех да се умарям от тези "мистериозни" новини, котараци, папки итн.). Тс. за мен е със стойност нула... Все едно аз сега да ти кажа - Има една баничарница дето в бузата, един приятел намерил заден крак от плъх и утре ти да не си купиш Баница от баничарницата в която закусваш всяка сутрин....... Примера може да не е точен, но посоката на мисли е тази.......

Коментар

• Аз пак албанския реотан - какво е станало в петък? Макар че по цял ден съм в офиса и съм във новините нон стоп, пак не съм разбрал Ама то за това не ми вървят и инвестициите.....
            Рапана ,
            Имаше политичическо питане към Дянков от Орешарски и той се изпусна ,че миналата година една банка е ползвала пари от БНБ при подписаното специално споразумение за помощ от БНБ към търговските банки при извънредни ситуации ... .... но това е минало според мен и не трябва да се отрази много на самата банка . ...... по скоро може да намали цената на всички банки, но като са ни такива управляващите ..

Коментар

• Ще се сетите вие за приликите между ЕФУ и борсата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
                Първоначално изпратено от Rapana
                Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                Утре едни от най-разпродаваните акции ще бъдат тези на ПИБ. Обикновено след като се развихри такъв скандал като този от петък, акциите на заподозрените потъват без никакви бариери. Това разбира се случва на нормалните пазари.
                Ще ти се нали?Кажи нещо оптимистично , няма да ти стане нищо, не е страшно, никой няма да ти се смее, винаги има първи път, другите също го правят, не боли, да непознато ти е но лошо няма, опитай, вече си голям...
                Аз пак албанския реотан - какво е станало в петък? Макар че по цял ден съм в офиса и съм във новините нон стоп, пак не съм разбрал Ама то за това не ми вървят и инвестициите.....
                Да не ти пука.Тези,които си мислят,че нещо са разбрали,също не се чустват особено комфортно.П.Караиванов няма акции,всички останали сме се качили на една и съща продънена лодка.Изживяваме го по различен начин.
                А, аз отдавна си изживях инвеститорското разочарование. Взех си доста уроци в тая посока. Вече борсата ми е като еврофутбол - по скоро заигравка отколкото да разчитам на нея....

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana
                  Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                  Утре едни от най-разпродаваните акции ще бъдат тези на ПИБ. Обикновено след като се развихри такъв скандал като този от петък, акциите на заподозрените потъват без никакви бариери. Това разбира се случва на нормалните пазари.
                  Ще ти се нали?Кажи нещо оптимистично , няма да ти стане нищо, не е страшно, никой няма да ти се смее, винаги има първи път, другите също го правят, не боли, да непознато ти е но лошо няма, опитай, вече си голям...
                  Да не ти пука.Тези,които си мислят,че нещо са разбрали,също не се чустват особено комфортно.П.Караиванов няма акции,всички останали сме се качили на една и съща продънена лодка.Изживяваме го по различен начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                        Да не ги оберат до три лева, защото в България щом си в далаверата и рейтинга лети, от далавера стават пари не по честен път.
                        Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Утре едни от най-разпродаваните акции ще бъдат тези на ПИБ. Обикновено след като се развихри такъв скандал като този от петък, акциите на заподозрените потъват без никакви бариери. Това разбира се случва на нормалните пазари.

Коментар

• Първоначално изпратено от lipov
                            значително малко хора останаха като потенциален инвеститор на СОФИКС
                            Предубеден съм,че нищо различно няма да се случи до първото тримесечие на другата година.
                            Не бъди толкова уверен.Пътуваме вече 2 седмици.Не са големи изгледите да спрем,причините са поне пет.Това има и своята добра страна.Едно значително по-ниско ниво на SOFIX този път ще провокира наливането на свежи пари на борсата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                              Абе стига увесвали цифки заради Америка бе, ние ако гледаме Америка, давайте направо да си резнем гръцмулите !!! Не сте ли наясно, че САЩ нап рактика са фалирали отдавна, дълговете им са такива, че НИКОГА не могат да ги изплатят, освен ако не минат през хиперинфлация - ама кредиторите ще се навият ли да си получат дълговете в зелено, докато американските свинювци си купуват хотдоци с банкноти от по 10 000 долара с мордата на Рейгън на тях?

Какво касае нашата икономика и нашата борса фалитът на някакви чекиджийски америшкански бамчици? Оня ден със смях гледах как някакъв малоумник продаваше по 3.5 кинта акции, които му носеха 5 кинта гарантиран, повтарям - ГАРАНТИРАН дивидент - е, какво говорим? Ако не беше това пусто шубе и пулене към Америка и маймунско подражание, Софикс нямаше никога да падне под 800-1000. Ама не - щатските индекси като паднат с 50% нашите трябва да паднат с 80%, щото американци като пръднат, ние трябва да се посерем !!!
                              Значи не мисля, че си прав,защо.. защото наистина голямите инвеститори като си продават акциите .. ти няма как да промениш това решение. а и в България всичко е изкуствено.
                              невиждам как можеш да ме убедиш че някое предприятие може да си защити цената на акциията !
                              значително малко хора останаха като потенциален инвеститор на СОФИКС
                              Предубеден съм,че нищо различно няма да се случи до първото тримесечие на другата година.
                              Вярвам, че има бъдеще в тази страна наречена България!

Коментар

• Първоначално изпратено от undoo
                                Първоначално изпратено от luckyboy
                                Първоначално изпратено от relatively new
                                Дау на премаркета го къртят здраво, та се чудя какво ли це стане при отварянето? Едно потъване с 1-2% и днес це доведе до оце по-масирани продажби на БФБ , а това за пореден път може да предизвика ефекта на падащата снежна топка, която в определен момент се превръща в лавина.
                                къде се бе покрил преди 2 месеца бе апокалиптик?
                                колко си наzад от Форекс?????
                                на него не му трябва Форекс, той си има достатъчно глоби и запори
                                Недейте така де той е тежък тарикат!
                                Запори,глоби това са дребни неща за един голям анализатор с модерно предаване!!!
                                [/quote]

За това парвеню съм писал вече,и отново ще напиша:НЯМА ТАКЪВ ЛЕВАК!!!
                                Мисли се за голям тарикат!

Коментар

Working...
                                X