IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от diletant

Много готина статия! Само ако беше написана и след отчетите излезли виналата седмица ...................

Коментар

• тарикатите продадоха преди 2-3 седмици още ;-). сега сте вие наред :lol:

Коментар

• споменЪ

Скрий се някъде откъдето може да си гледаш нещастно без да обезпокояваш никой , недей така наказва околните с твоите си болежки.Иначе сме зле , по зле сме от бангладешците , резервирвай билета за Бангладеш и бегай на хубавото.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
          А бе тарикати - що не продавате.
          чакат по ниски цени

Коментар

• А бе тарикати - що не продавате.
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Хърсев - оптимист! http://www.segabg.com/online/new/art...d=5&id=0001101

Коментар

• цяла Азия тъмно червена - Япония, Хонг Конг, Сингапур, Тайланд..., само Китай зелени, ама точно тях да сме гледали. утре само Бангладеш ще е зелен и точно с него ще трябва да се сравняваме ;-)
                обаче като се замисли човек - правилно е. икономиката ни е много близка до китайската - и по структура, ориентираност, вътрешен и външен пазар, абе по всичко. просто ние сме мини модел на китайската икономика.

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold
                  Първоначално изпратено от Батя
                  Абе стига с тия хрантутници американците, да гледаме новите звезди на световната икономика - китайците. На ония индекса се качва с близо 3% напук на американското петъчно осиране

CSI 300 INDEX 3,375.00 94.63 2.88%
                  SHANGHAI SE A SHARE INDX 3,226.62 82.74 2.63%
                  SHANGHAI SE B SHARE INDX 212.82 4.86 2.34%
                  SHENZHEN SE A SHARE INDX 1,133.81 26.86 2.43%
                  SHENZHEN SE B SHARE INDX 547.81 10.41 1.94%
                  SHANGHAI SE COMPOSITE IX 3,074.64 78.79 2.63%
                  SHENZHEN SE COMPOSITE IX 1,079.46 25.49 2.42%
                  SHANGHAI SE 180 A SHR IX 7,431.88 245.67 3.42%
                  SHANGHAI SE 50 A-SHR IDX 2,461.16 85.12 3.58%
                  SHENZHEN G-SHARES 4,778.13 123.75 2.66%
                  SHANGHAI G-SHARES 2,606.84 66.78 2.63%
                  SSE COMPONENT STOCK IX 12,628.31 331.15 2.69%

http://www.bloomberg.com/markets/sto...i_region3.html
                  Естествено, че трябва да се сравняваме с китайците. Нали те и ние ще издърпаме световната икономика от кризата
                  Нека да бъдем Китай на Балканите!!!
                  Колко гордо звучи само

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                    Абе стига с тия хрантутници американците, да гледаме новите звезди на световната икономика - китайците. На ония индекса се качва с близо 3% напук на американското петъчно осиране

Естествено, че трябва да се сравняваме с китайците. Нали те и ние ще издърпаме световната икономика от кризата

Коментар

• ай сиктир бе

вие целее уикенд ли сте се дърляли ??!

Коментар

• Абе стига с тия хрантутници американците, да гледаме новите звезди на световната икономика - китайците. На ония индекса се качва с близо 3% напук на американското петъчно осиране

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                          Утре ще има хорово изпълнение от страна на кудкудяците в зала 1 на НДК.Тъй като нямам излишни пари,ще се възползвам от безплатния вход и ще съм между клакьорите.Срещу скромно възнаграждение ще съм от малкото зрители,които ще подвикват нестройно "Up,up",за да всяват смут сред апокалиптосите и за всеобща радост на офърфулените кудкудяци.
                          Гаки ,
                          Това нашето УП , нищо не значи ако в Щатите не се коригират и тръгнат нагоре .... ще те подкрепя .... че не трябва да се продава ...още...
                          кога разбра къде да гледаш стария, кога започна и акъл да ръсиш....
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

цветенце, kaто спомена за преди две години съм длъжен да ти припомня, че преди две години ти ме питаше на лични къде да гледаш ДАУ и премаркета - мислех да ти го спестя това, но много взе да ги разбираш нещата пред другите и съм длъжен да те сваля малко на земята - ако си п.тка на място поне това ще си признаеш..., а не да попиваш от постовете на пеньо и да му копираш неговите мнения --- освен ако не сте едно и също лице, де

цветенце , понеже пеньо го нямаше с този си ник и от доста време се забавлявам с теб вместо с него... не го поемай толкова навътре
                            polki ,
                            Щом е било на лични е било за лични...... това още един път потвърждава какво леке си щом го изнасяш ... може и да съм те питала когато не ми е работила платформата а и ти си питал някой неща.........

хаххахахахаха

пълен смях

цвети, и ти ли си от ''Kомиците'' по bTV ???

цвети, ти си нямаше на идея къде да я намериш тази информация, а те беше срам да попиташ във форума и ме пита на лични

цвети, я кажи коя платформа ползваш, но гледай пак да не излжеш понеже случйно съм ти запазил поста с който ме питаш къде можеш да гледаш движението на ДАУ и премаркета

цвети, ти си ми толкова безинтересна, че нищо не съм те питал нито на лични, нито на обществени
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Това нашето УП , нищо не значи ако в Щатите не се коригират и тръгнат нагоре .... ще те подкрепя .... че не трябва да се продава ...още...
                              Колкото и елементарно да звучи,ключът е в САЩ.Ако не обърнат нагоре,жална ни майка.Имаме умения,доказали сме се.А както е тръгнало,ще имам удоволствието да дочакам и включването на ATILA.

Коментар

• Утре ще има хорово изпълнение от страна на кудкудяците в зала 1 на НДК.Тъй като нямам излишни пари,ще се възползвам от безплатния вход и ще съм между клакьорите.Срещу скромно възнаграждение ще съм от малкото зрители,които ще подвикват нестройно "Up,up",за да всяват смут сред апокалиптосите и за всеобща радост на офърфулените кудкудяци.
                                Гаки ,

Коментар

Working...
                                X