IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/?cat=6&id=89108

дано , отрицателните мисли за БФБ който имам да са грешни.
    много позитивно съм настороен сега да инвестирам още пари ..
    ама гледам че никакви позитивни новини няма, просто се питам на каде отиват нещата?
    Вярвам, че има бъдеще в тази страна наречена България!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kilur
      Девойки ли
      те неговите девойки са 40-45 годишни :lol:, току що напъпили :-)

Коментар

• VIX (индексът на страха) скочи с двайсетина процента за един ден.

Такова нещо май не съм виждал от13 месеца насам...

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
          Първоначално изпратено от Kilur
          Стига де- не му ли вержате на Импа- той винаги купува на дъното и продава на върха
          импа не продава, той колекционира
          ...мнения.
          http://selfielifes.com

Коментар

• Девойки ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Kilur
              Стига де- не му ли вержате на Импа- той винаги купува на дъното и продава на върха
              импа не продава, той колекционира

Коментар

• Стига де- не му ли вержате на Импа- той винаги купува на дъното и продава на върха

Коментар

• Първоначално изпратено от destiny x
                  250 софикс, откъде този късмет... тарикатите изплуват у форума винаги след 20% надолу... чудят се как така купиха точно преди върха... чудят се дали да не продадат сега... :lol:
                  приятелю, аз не мога да отговоря от името на всички тарикати, но прегледай коментарите отдолу , датите на които са писани и нивата на Софикс тогава. Някой да не се втрещи пак :-)? да не се окаже, че пак някой е целнал моментни дъна и върхове :lol:

Написано на 08.08.2009г.
                  Първоначално изпратено от споменЪ
                  написано на 14.12.2008
                  аз и преди ви бях казал, БФБ започна да се срива от както Берое тръгна надолу, заради престъпника от АКБ. когато Берое се върне там където му е мястото, БФБ пак ще тръгне нагоре :-)
                  завърнат ли се зелените в А група и зеления цвят на БФБ ще се завърне ;-)
                  http://www.vbox7.com/play:a57cf049

"А" група стартира със страхотно завръщане на Берое
                  Коментари (95) Чат 07 август 2009 | 19:47

Отборът на Берое започна с победа сезон 2009/2010, след като в много оспорван двубой победи Локомотив (София) с 2:1.
                  ...
                  Вместо обаче да се върнат назад, за да запазят поне равенството, домакините се хвърлиха смело напред и подкрепяни от екзалтираната си публика успяха да стигнат до победен гол.

http://www.novsport.com/video49618_1.html#comments

само да отбележа, че в деня на завръщането на Берое в А група (там където му е мястото), БФБ отчете рекорден ръст. следващия кръг играят ЦСКА-Берое. вие решавайте за кого ще стискате палци - за червените или за зелените :lol:
                  Написано на 28.09.2009
                  Първоначално изпратено от PIMP
                  ОК, споменЪ, вярвам ти, а и не е от такова значение, но и полки като повдигна въпроса реших да полюбопитствувам. Как ги виждаш нещата на родния капиталов пазар от твоята камбанария, защото всеки си има собствен поглед и собствена стратегия.
                  а, не съм съгласен с теб. според мен е от голямо значение - лъжците и лицемерите са хората, които най-силно ненавиждам и съм много чувствителен на тази тема.
                  за родния капиталов пазар, какво да кажа? нещата у нас ще зависят от състоянието на западните пазари, въпреки че ние ще излезем много по-късно от кризата в реалната икономика в сравнение с тях. моите лични очаквания са, че без корекция на големия ръст едва ли ще минем. това за някои сигурно звучи оптимистично, понеже самото понятие "корекция на големия ръст" значи, че дъното е достигнато и е започнал нов бичи пазар. това е и голямата дилема в момента - дали на запад излзиат от рецесията и тръгват нагоре или ще има W вариант и ще последва ново гмуркане, което може да е по-силно и болезнено от първото.
                  за БФБ нагласите са за спад. още когато Софикс беше 440-450, един приятел от ИП ми каза, че очакват 510-520, след което спад. това са очаквания формирани още преди месец и то от хората с парите и акциите, а не от дребни рибки като мен, а предполагам и теб (ако не си някой с много голям портфейл). соченият връх е достигнат, сега ще видим дали ще познаят и за спада.
                  съвети не давам от една година насам, понеже давам съвет за неща, в които съм абсолютно сигурен (както беше преди, когато тръбях, че се задава невиждана финансова криза по света и Софикса у нас ще падне до 700). сега като не съм сигурен само си споделям мнението и не искам да ангажирам никой с него. към настоящия момент съм мечка.
                  успехи в търговията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                    Първоначално изпратено от Forex Master
                    Първоначално изпратено от Императорът
                    Кво става, баламчета - пак ли ще смъкнете Софиксът до 250?
                    Айде стига си рИвал... Ставаш за смях и на децата вече...

Ония къде пордаваха на софикс 900 и те бяха баламчета, а тия къде продаваха на софикс 1200 те пък бяха подплашени зайци... А тия които продаваха на софикс 700 пък бяха сривльовци... А Импов се пълнеше ли пълнеше гушата /по-скоро гащите/ през цялото това време! :lol:

Ами точно - баламчета, заювци и сривлювци. Ако хората си правеха сметката, Софикс и до 800 нямаше да падне.

И изобщо не рИва - даже потривам ръце доволно-доволно - защото усещам, че пак ще пълня... :-) И не ме познаваш - хич не съм от страхливите, ама хич... хората около мене го знаят.
                    "Отживелица"(император)...искам да те видя как се изказваш за Химко след 16.11.2009......и на останалите ще им стане ясно ..къв си!!!!
                    http://selfielifes.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                      Първоначално изпратено от Императорът

Ония къде пордаваха на софикс 900 и те бяха баламчета, а тия къде продаваха на софикс 1200 те пък бяха подплашени зайци... А тия които продаваха на софикс 700 пък бяха сривльовци... А Импов се пълнеше ли пълнеше гушата /по-скоро гащите/ през цялото това време! :lol:

Ами точно - баламчета, заювци и сривлювци. Ако хората си правеха сметката, Софикс и до 800 нямаше да падне.

И изобщо не рИва - даже потривам ръце доволно-доволно - защото усещам, че пак ще пълня... :-) И не ме познаваш - хич не съм от страхливите, ама хич... хората около мене го знаят.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ahahaha

Коментар

• Аз пазарувал март-април... и съм дългосрочен играч, така че въобще не ме плашите, даже ме радвате като сривате глупашки цените. Вече съм убеден, че ще изляза от криза още по-могъщ, отколкото бил преди същата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• 250 софикс, откъде този късмет... тарикатите изплуват у форума винаги след 20% надолу... чудят се как така купиха точно преди върха... чудят се дали да не продадат сега... :lol:
                              if u don't know...now u know

Коментар

• Кво става, баламчета - пак ли ще смъкнете Софиксът до 250? Аре давайте - ще бъде много сосно да напълня гушка още веднъж... :-) То не че тия дето продаваха краят на февруари, после не си блъскаха кухите кратуни в стените, со отчаяно рикание "Господи, какво направих", ама никога не е късно пак да си ги блъскат... давайте, смъквайте още... :-) Гледайте фалиралата Америка, то зарад падналият Дау Джоунс Софарма ще спре да фабрикува хапчета, а Монбат акумулатори - ще задвижваме колите като Флинтстоун, а главоболието ще го лекуваме с отвара от лайка... :-)

Коментар

Working...
                                X