Първоначално изпратено от споменЪ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от polkiАНАЛизаторче, направи едно АНАЛизче в средносрочен план .................. например до НГ какво очакваш в бг икономиката и в частност на БФБ
все пак водиш предаване с акцент БФБ
че скоро не съм ти чел прогнозите .................. няколко месеца ви нямаше, но сега очаквате корекция и налазихте форума ти и останалите апокалиптични никовеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiАНАЛизаторче, направи едно АНАЛизче в средносрочен план .................. например до НГ какво очакваш в бг икономиката и в частност на БФБ
все пак водиш предаване с акцент БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Ега ти тъпия форум. Само простотии! Спрете се бе! Че то от тийнеджърските форуми има по смислени!
Няма спирачка ...
Полки е човекът с липсващите първите седем години във възпитанието ...Колко човека напуснаха заради неговата простотия ...форума .
Недей ,че сега ще те почне и тебе...
И все пак призовавам всички пишещи тук да се въздържат от лични нападки и квалификации, като комунист, фашист и прочее. И се надявам и аз в бъдеще да го направя, защото до сега не успявам. Факт.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Петър КараивановЕдва ли може да се очаква нещо оптимистично за БФБ след скандала от вера изнесен от Дянков и доразвит като оправдания от Орешарски. А докато лицето иСкров е управител на БНБ - надежда всяка забравете.
П.С. и не аз съм ви крив за загубите, а факта че тези лица са лостовете и механизмите за упражняване на финансов контрол.
сега в думите ти завой ли откривам ?
я погледни темата дето му посвети....
не се върти , моля те ................. не си такъв човек и не ти отива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Петър КараивановЕдва ли може да се очаква нещо оптимистично за БФБ след скандала от вера изнесен от Дянков и доразвит като оправдания от Орешарски. А докато лицето иСкров е управител на БНБ - надежда всяка забравете.
П.С. и не аз съм ви крив за загубите, а факта че тези лица са лостовете и механизмите за упражняване на финансов контрол.
я погледни темата дето му посвети....
не се върти , моля те ................. не си такъв човек и не ти отиваfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Петър КараивановЕдва ли може да се очаква нещо оптимистично за БФБ след скандала от вера изнесен от Дянков и доразвит като оправдания от Орешарски. А докато лицето иСкров е управител на БНБ - надежда всяка забравете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановЕдва ли може да се очаква нещо оптимистично за БФБ след скандала от вера изнесен от Дянков и доразвит като оправдания от Орешарски. А докато лицето иСкров е управител на БНБ - надежда всяка забравете.
сега в думите ти завой ли откривам ?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от споменЪполки (1912), пазарната капитализация отразява размера на капитала през цените на акциите на пазара. без значение дали си ФЛ и ЮЛ, обаче това некадърник и льохман като теб няма от къде да го знае ;-)
та баболюбчо, на кое по-точно се присмиваш? та нима пазарната капитализация на твоя портфейл от акции (в качеството ти на ФЛ), не отразява капитала ти през цените на акциите на пазара? ама профана се хваща за думата "пазарна капитализация на ФЛ". ами признавам си, отстрани изглежда смешно, щото ако наистина имаше такъв термин, той трябваше да се отнася не до портфейла от акции на дадено ФЛ, а като сбор от всичко, което той притежава - не само материално, но и като морални качества, образование, добродетели, а в такъв случая твоята пазарна капитализация би била отрицателна :lol:
и понеже си много комплексиран, все гледаш да прикриеш невежеството си, акцентирайки или измисляйки грешки на другите. та нека да припомним нещо друго. малко ти беше цветето мече, дето разкри как след 3 години на БФБ още не знаеш какво е холдинг и дъщерно дружество :-)
Написано на 24.09.2008
Първоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от _1912_... Капитали от цял свят ще се включат в преодоляване на ипотечната криза в Америка и в осигуряване на ликвидност на всички важни останали пазари - ЕО, арабските страни, БРИК, Япония , КИтай
лек ден днес и умната :-)
- Алчността е голям грях. Като излезеш от черквата, дай 50 долара на първия срещнат - посъветвал го свещеникът.
- Как? 50 долара на първия срещнат?!
- Сине мой, ако искаш да тръгнеш по пътя на изкуплението, с това трябва да започнеш.
Излязъл милионерът от черквата, гледа - насреща му Пеньо. Подал му той 50 долара.
- Малко са, трябва да дадеш 100! - рекъл Пеньо.
- Защо сто? Свещеникът каза 50!
- Да, ама той ми е редовен клиент! - му разяснил пеньо...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Едва ли може да се очаква нещо оптимистично за БФБ след скандала от вера изнесен от Дянков и доразвит като оправдания от Орешарски. А докато лицето иСкров е управител на БНБ - надежда всяка забравете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от споменЪполки (1912), пазарната капитализация отразява размера на капитала през цените на акциите на пазара. без значение дали си ФЛ и ЮЛ, обаче това некадърник и льохман като теб няма от къде да го знае ;-)
та баболюбчо, на кое по-точно се присмиваш? та нима пазарната капитализация на твоя портфейл от акции (в качеството ти на ФЛ), не отразява капитала ти през цените на акциите на пазара? ама профана се хваща за думата "пазарна капитализация на ФЛ". ами признавам си, отстрани изглежда смешно, щото ако наистина имаше такъв термин, той трябваше да се отнася не до портфейла от акции на дадено ФЛ, а като сбор от всичко, което той притежава - не само материално, но и като морални качества, образование, добродетели, а в такъв случая твоята пазарна капитализация би била отрицателна :lol:
и понеже си много комплексиран, все гледаш да прикриеш невежеството си, акцентирайки или измисляйки грешки на другите. та нека да припомним нещо друго. малко ти беше цветето мече, дето разкри как след 3 години на БФБ още не знаеш какво е холдинг и дъщерно дружество :-)
Написано на 24.09.2008
Първоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от _1912_... Капитали от цял свят ще се включат в преодоляване на ипотечната криза в Америка и в осигуряване на ликвидност на всички важни останали пазари - ЕО, арабските страни, БРИК, Япония , КИтай
- Алчността е голям грях. Като излезеш от черквата, дай 50 долара на първия срещнат - посъветвал го свещеникът.
- Сине мой, ако искаш да тръгнеш по пътя на изкуплението, с това трябва да започнеш.
Излязъл милионерът от черквата, гледа - насреща му Пеньо. Подал му той 50 долара.
- Да, ама той ми е редовен клиент! - му разяснил пеньо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от споменЪполки (1912), пазарната капитализация отразява размера на капитала през цените на акциите на пазара. без значение дали си ФЛ и ЮЛ, обаче това некадърник и льохман като теб няма от къде да го знае ;-)
Написано на 24.09.2008
- Да, ама той ми е редовен клиент! - му разяснил пеньо...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар