IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Голям Оптимизъм Румънците стачкуват и има вот на недоверие, а са +4% в момента.

И ме обхваша една Мъка на нашето БФБ и нашите Инвестиционни Посерковци...
    Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
      Или се стискат продавачите и не дават някой стинка отдолу
      От мен да мине - ша вляза като купувач да вдигна ликвидността - с левче отдолу

Коментар

• Първоначално изпратено от Борис Разгледай мнение
        Мдаа, и оборотчето за 6-те сесии е като за половин нормална, ама такова е положението, като се стискат купувачите и не дават някой стинка отгоре

Или се стискат продавачите и не дават някой стинка отдолу
        Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
          И тези 6 поредни ръста сумарно представляват ръст от 1.03% или по-малко от 4 пункта! Безценно
          Мдаа, и оборотчето за 6-те сесии е като за половин нормална, ама такова е положението, като се стискат купувачите и не дават някой стинка отгоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Борис Разгледай мнение
            Ами честит 6-ти пореден ден на ръст за Софикс. Рекорд за тази година.
            А и ръста започва да набира инерция.

И тези 6 поредни ръста сумарно представляват ръст от 1.03% или по-малко от 4 пункта! Безценно
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ами честит 6-ти пореден ден на ръст за Софикс. Рекорд за тази година.
              А и ръста започва да набира инерция.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                Не съм сигурен ,но може да се повтори сценарият от по миналата ..... 11 лв.
                винаги е имало сценареии но сега е рано за режисьора....
                Кога сценарият е готов ... он (режисьоро) сам ке дойде
                Last edited by Jason; 15.06.2010, 13:44.
                Софиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Е, къде е тя зимата.
                  А и защо си сигурен че ще се повтори сценария от мин. година?
                  Не съм сигурен ,но може да се повтори сценарият от по миналата ..... 11 лв.
                  винаги е имало сценареии но сега е рано за режисьора....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                    Е аз пак съм в Петрол с една хилядарка.... изобщо в мойте си позиции .Там между впрочем ще има хляб към зимата ...
                    Ти купи ли си..?
                    Е, къде е тя зимата.
                    А и защо си сигурен че ще се повтори сценария от мин. година?
                    иначе вярно че тогава направихме чудесна врътка
                    Last edited by Батя; 15.06.2010, 13:33.

Коментар

Мдаа, недоверчивост, съмнения, страх, негативизъм. Разни такива дънни емоции
                      Няма лошо

Впрочем като в една друга тема бяха писали - има лошо, ама за тия дето са без акции
                      Е аз пак съм в Петрол с една хилядарка.... изобщо в мойте си позиции .Там между впрочем ще има хляб към зимата ...
                      Ти купи ли си..?

Коментар

• Мдаа, недоверчивост, съмнения, страх, негативизъм. Разни такива дънни емоции
                        Няма лошо

Впрочем като в една друга тема бяха писали - има лошо, ама за тия дето са без акции

Коментар

Не знам дали ми повярвахте като ви писах че има скрито (телефонно) търсене по ликвидните позиции за пакети. И да не сте, понеже продавачи няма, търсенето вече става явно. Няма как, купувачите са няколко и се заражда конкуренция.
                          Та ситуацията става - кой превари, той натовари.
                          Страшно търсене .... продават от едните за да купят от другите.

Коментар

Не знам дали ми повярвахте като ви писах че има скрито (телефонно) търсене по ликвидните позиции за пакети. И да не сте, понеже продавачи няма, търсенето вече става явно. Няма как, купувачите са няколко и се заражда конкуренция.
                            Тъй е, и от много търсене - индекса и днес на червено

Коментар

• Не знам дали ми повярвахте като ви писах че има скрито (телефонно) търсене по ликвидните позиции за пакети. И да не сте, понеже продавачи няма, търсенето вече става явно. Няма как, купувачите са няколко и се заражда конкуренция.

Коментар

• Работното време е ОК и няма смисъл да се увеличава. Не в него е проблемът.
                                А за износът, наистина вида му е с фундаментално значение.
                                Не е все едно да изнасяш суровини и да изнасяш продукти.
                                Пример: каолин vs. теракот
                                Софиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!

Коментар

Working...
                                X