IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• До 13:45 е идеално за БФБ... ни по-малко ни повече

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    признавам си, че бях от тези
    сега си мисля, че най-добре би били БФБ да работи от 8 до 9 сутрин и после да си гоним другите задачки

поздрави
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от jore123 Разгледай мнение
      Увеличението спрямо март е скромните 1.48%, просто Април миналата година износът се срина и беше -40% спрямо 2008. Спрямо 2008-ма обаче износът е -20%.
      Абе опитва колегата Дянков (аз съм му фен) да се държи като западен (разбирай от САЩ) политик - оптимистик, всяка чаша е полу пълна. Може би това е пътя да се очупят хората и да почнат да харчат....... Не знам. Аз въпреки всичко съм на мнение че истината трябва да се казва със всичките и позитиви и негативи.... Иначе имаше навремето един преподавател по статистика и той такъв пример даваше - Страхотна новина - тюлените (навремето имаше тюлени) в Черно море нарастнали с 200%... и продължава - От 1 станали 3........ Та и тук така - износа нарастнал с незнам си колко - ама като няма реална база, и като няма структура какво се изнася - не е все едно дали изнасяш химикали (цимент, арматурно желязо) или шоколад например - защото в единия случай си убиваш екологията с производство което никоя развита държава не би се захванала. В другия ставаш Швейцария. Тс ако изнасяме суровини и продукти които оставят мръсотията в БГ само за да изнасяме нещо за да скърпим печалбите на някой олигарх, тази новина моментално става негативна..... .

Коментар

• Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнение
        Даваха Дянков по новините. Каза, че износа бил скочил с голям ръст, непознат от 2002 година насам. Не ми се вярва да ни баламосва. Ипотеките също били нараснали (нещо такова съм запомнил, ако не е точно се извинявам предварително)
        Увеличението спрямо март е скромните 1.48%, просто Април миналата година износът се срина и беше -40% спрямо 2008. Спрямо 2008-ма обаче износът е -20%.
        Last edited by jore123; 15.06.2010, 11:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif Разгледай мнение
          Кога ще зариваме ковчега?
          Аз лично не си спомням за 2 часа оборота да е бил 64 738.93 BGN, а някой искат удължаване на сесията до 17 часа
          признавам си, че бях от тези
          сега си мисля, че най-добре би били БФБ да работи от 8 до 9 сутрин и после да си гоним другите задачки

поздрави
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• За този оборот, за да има необходимата динамика, сесията трябва да бъде не повече от 10 до 15 мин.
            Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от kif Разгледай мнение
              Кога ще зариваме ковчега?
              Аз лично не си спомням за 2 часа оборота да е бил 64 738.93 BGN, а някой искат удължаване на сесията до 17 часа
              Най-добре е работното време да е между 19 - 20.30

Коментар

• Кога ще зариваме ковчега?
                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Даваха Дянков по новините. Каза, че износа бил скочил с голям ръст, непознат от 2002 година насам. Не ми се вярва да ни баламосва. Ипотеките също били нараснали (нещо такова съм запомнил, ако не е точно се извинявам предварително)
                  Как да повярвам като видях че не знае какво става в държавата? Давам за пример дефицита:
                  http://www.investor.bg/news/article/100995/333.html
                  http://www.investor.bg/news/article/100987/333.html

Коментар

http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=60...94&a4=995#cont
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      А при инфлация го духат най-много хората без пари!!! Жизненият им стандарт драчматично пада а те могат само да зяпат безпомощно... да речем, как бенцинът от 3 лв. става на 30 лв. като заплатата им се вдига само с 30%... ако изобщо имат работа!!??
                      Абе не знам как ти се връзва депозитната стратегия с написаното от теб, но е добре че поне разсъждаваш по въпроса. Колкото до бедните, ще ти припомня за на босия цървулите...

Ясно е кой ще го духа и той не с аванса за месеца или мизерната заплата за няколко месеца.

Без да се заяждам, бих помолил за експертно мнение по сценария:

Очастествяване на държавните дългове

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                        За сега не откриваме оптимизъм - тук дълбаем дъното и се замеряме с тиня...
                        Last edited by kilimandjaro; 14.06.2010, 21:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                          Сега пък ти защо не я постна цялата статия заедно със заглавието и Тонев ссъс заобикалки намеква какво ще стане....според него ама да не му вярваме...
                          Това долу е цялото мнение на Г. Тонев от въпросната статия в профит.бг. (поне там го видях) Другия, за когото споменаваш не съм го чел, понеже и не ме интересува. Ако имаш цялата статия защо сам не я сложиш ??

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            Здравейте,
                            как е оптимизма
                            копаме някво дъно ли е кво е.....200 по-вероятно няма да видим, еле ако ситуацията на държавните финанси се запази само с този спад....никой не губи, ако пък стане 1 внезапен юруш по баира!!!!! сизифовски усилия трябват и свеж кеш!!!!!!!

Коментар

• За сега не откриваме оптимизъм - тук дълбаем дъното и се замеряме с тиня...
                              Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Здравейте,
                                как е оптимизма
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X