IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе не знам.., властта рече:

Депутати приеха, че мечките и дивите кози са ловен "ресурс", от който ще се печели
    http://www.dnevnik.bg/ekobiznes/2010...kozi_sa_loven/

Коментар

• БФБ

Полезни указания за начинаещи и колебаещи се:

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
        Разбира се.Казаното си остава в сила.Малко по-късно ще получиш коментар с уточнения на "лични".
        Не може ли коментара и тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
          Факушка,
          Този пък съм бик и идеята ми е за качваш софикс... Не планирах ,че индексният няма да продаде всичко на един път/Пътища ,Олово ,Корп и други / и няма да спре да купува още време в една ,две позиции/ Доверие/ , ...
          п.п. Софикс днес трябваше да бъде между 350-360 пункта и с плавно качване......
          Е за плавно покачване е рано още, някои от т.нар. сини чипове още имат силици да се задържат над повърхността, като попремине зимата, ще видим кой кум, кой сват, кой на булката брат...

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Мога да кажа някои неща, но няма да им хареса...
            Факушка,
            Този пък съм бик и идеята ми е за качваш софикс... Не планирах ,че индексният няма да продаде всичко на един път/Пътища ,Олово ,Корп и други / и няма да спре да купува още време в една ,две позиции/ Доверие/ , ...
            п.п. Софикс днес трябваше да бъде между 350-360 пункта и с плавно качване......
            Last edited by meche_cveti93; 23.09.2010, 14:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
              Гаки,
              Софикс на 23.09.2010 г. е 387 ,52 пункта....
              Започваме ли отчитането до края на ...?
              Поздрави!
              Мога да кажа някои неща, но няма да им хареса...

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
                Със 131,50 лева помогнахте на Софикс да качи 1 пункт. Смях.

Абе ти си олицетворение на "лошия човешки материал" в България.

Коментар

• Точно единствено Пътища може да се продава на късо и да се търгува на маржин от днес поне за няколко дни...
                  Проблемът с продажбата на късо е, че трябва да продаваш на цена по голяма или равна на цената за отваряне за деня. Така реално не може да се продава при падащ пазар или падаща акция. Това е само българска "финансова иновация" на правилото за ЪпТик и говоря за нея от години да се премахне, но явно е сложно да се разбере...
                  Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Гаки,
                    Софикс на 23.09.2010 г. е 387 ,52 пункта....
                    Започваме ли отчитането до края на ...?
                    Поздрави!

Коментар

• Със 131,50 лева помогнахте на Софикс да качи 1 пункт. Смях.

Коментар

• Днес 150 лева, ще са крайно недостатъчни да качите софикс над 390 лева.

Коментар

• Какви Пътища бре, ако имаше шорт на БФБ това беше идеалната акция за шорт както беше се качила неоснователно.

Коментар

• Чакай и аз да се похваля, че рядко се случва
                            11% за месец и малко на БРЕФ-а + нелошо дивидентче. Днес ми хареса.
                            Софиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!

Коментар

• Пътищата се разбиха, пАри нема, асфалто свършИ ... всички на конете
                              Last edited by Jason; 23.09.2010, 12:43.
                              Софиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!

Коментар

• Ей с тази патка Осрахте цялата борса...
                                Не се бъзи-кай !!!

Коментар

Working...
                                X