If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Факушка,
Този пък съм бик и идеята ми е за качваш софикс... Не планирах ,че индексният няма да продаде всичко на един път/Пътища ,Олово ,Корп и други / и няма да спре да купува още време в една ,две позиции/ Доверие/ , ...
п.п. Софикс днес трябваше да бъде между 350-360 пункта и с плавно качване......
Е за плавно покачване е рано още, някои от т.нар. сини чипове още имат силици да се задържат над повърхността, като попремине зимата, ще видим кой кум, кой сват, кой на булката брат...
Факушка,
Този пък съм бик и идеята ми е за качваш софикс... Не планирах ,че индексният няма да продаде всичко на един път/Пътища ,Олово ,Корп и други / и няма да спре да купува още време в една ,две позиции/ Доверие/ , ...
п.п. Софикс днес трябваше да бъде между 350-360 пункта и с плавно качване......
Точно единствено Пътища може да се продава на късо и да се търгува на маржин от днес поне за няколко дни...
Проблемът с продажбата на късо е, че трябва да продаваш на цена по голяма или равна на цената за отваряне за деня. Така реално не може да се продава при падащ пазар или падаща акция. Това е само българска "финансова иновация" на правилото за ЪпТик и говоря за нея от години да се премахне, но явно е сложно да се разбере...
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар