Първоначално изпратено от дългосрочен
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеБраво с 44,20 лева прибавихте към Софикс 0,33 пункта. И това е "успех".стига ни ...кво му трябва на човек
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеИма да и то много - най вече Хима, ДОХ, Зърнени храни, Адванс, Стара Планина и по-малко- Албена, Каолин, Еврохолд, Енемона. А най -малко останалите 6.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеМного оптимистично го даваш.Има ли някакви причини за това?Или след това ще поднасяме лошите новини с лъжичка,на малки дози.
Коментар
-
Първоначално изпратено от joda1 Разгледай мнениеДа се спори къде ще спре SOFIX няма никакъв смисъл, въпроса е накъде потенциала е по-голям и къде ще сме след две години едва ли от 365 има много накъде надолу, или пък много време ще седи под това ниво, така си мисля аз
Коментар
-
SOFIX далеч над 50-дневната си SMA
http://bfb.bg/?p=437S
Да се спори къде ще спре SOFIX няма никакъв смисъл, въпроса е накъде потенциала е по-голям и къде ще сме след две години едва ли от 365 има много накъде надолу, или пък много време ще седи под това ниво, така си мисля аз
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеСофикс на 365 няма да се спре - съжалявам колеги но такава е ситуацията.Или след това ще поднасяме лошите новини с лъжичка,на малки дози.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеСофикс на 365 няма да се спре - съжалявам колеги но такава е ситуацията.
И ние те съжаляваме, но с всеки изминал ден, все по-малко"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
На 13 септември акционерите на Българската фондова борса приеха решение държавата да увеличи дела си в институцията с над 50%, като само тя купи допълнителните акции по номинална цена.
В интервю за "Труд" Виктор Папазов, един от основателите на БФБ, анализира този процес като "уникален прецедент в историята - национализация на най-капиталистическата структура".
По думите на Папазов борсата започва да губи значение, защото "много малко хора реагираха на това, което се случва. А иначе обещанията на държавата да пусне атрактивни акции и да развие пазара ще се сбъднат точно толкова, колкото се сбъднаха обещанията за балансиран бюджет, бързо влизане в еврозоната и всички други несбъднати мечти на финансовия министър".
Коментар
Коментар