IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
    Може и да е така.Прочетох тази новина във вчерашния брой на списание "Слугински зов".
    гаки не се хапи със мен ще станеш смешен до края на седмицата

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
      то посоката на външните пазари следващите дни ще бъде яко нагоре.
      Може и да е така.Прочетох тази новина във вчерашния брой на списание "Слугински зов".

Коментар

• усещам някакви по-сериозни мераци за пазаруване на едро, но купувачите дебнат малко под текущите нива. Все още няма реална конкуренция между тях и (или) са убедени , че по-ниско ще има...

игра на нерви и ако на някой с 1-2 милки за харчене не му издържат нервите ще гледаме шоу

поздрави и успех
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Мдааа, днес вървим към 395 +/- а утре атакуваме Шипка на 400
          Софиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!

Коментар

• то посоката на външните пазари следващите дни ще бъде яко нагоре да ви видя тогава как ще отриагирате треперещите ръчички днес

Коментар

• така че не е слух,казал си го е човекът

Коментар

• Първоначално изпратено от Q10 Разгледай мнение
                Съиздателят на вестниците "Дневник" и "Капитал" и основен акционер в "Алфа финанс холдинг" Иво Прокопиев отива да живее в чужбина. Това твърди в новия брой на в. 24 часа самият Прокопиев.

"Семейството ми се мести и аз отивам с него. Това е нормално лично решение. Бизнесът ми остава в България. Ще пътувам между новия си дом и София, за да го управлявам", поясни Прокопиев. 39-годишният бизнесмен е председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България и зам.-председател на Съюза на издателите в България. Неотдавна стана и почетен консул на Канада у нас.

Мълвата в медийните среди разнася, че Прокопиев бил заплашен преди около 3 седмици. Причина за това били неуредени сметки с партньори, твърдят приближени до бизнесмена. Бизнесменът се оплакал на премиера Бойко Борисов и американския посланик у нас.

http://etrud.blogspot.com/2010/08/blog-post_13.html
                явно в решил,че ще му е по-ефтино да иде да живее в чужбина отколкото да плаща по 50К++ на месец за охрана подобно на Ковачки

Коментар

• Съиздателят на вестниците "Дневник" и "Капитал" и основен акционер в "Алфа финанс холдинг" Иво Прокопиев отива да живее в чужбина. Това твърди в новия брой на в. 24 часа самият Прокопиев.

"Семейството ми се мести и аз отивам с него. Това е нормално лично решение. Бизнесът ми остава в България. Ще пътувам между новия си дом и София, за да го управлявам", поясни Прокопиев. 39-годишният бизнесмен е председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България и зам.-председател на Съюза на издателите в България. Неотдавна стана и почетен консул на Канада у нас.

Мълвата в медийните среди разнася, че Прокопиев бил заплашен преди около 3 седмици. Причина за това били неуредени сметки с партньори, твърдят приближени до бизнесмена. Бизнесменът се оплакал на премиера Бойко Борисов и американския посланик у нас.

http://etrud.blogspot.com/2010/08/blog-post_13.html

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Дали слухът, че Иво Прокопиев е напуснал БГ не се отрази на оптимизма на борсата ни ?
                    А знае ли се къде ще се установи? ЮАР?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Дали слухът, че Иво Прокопиев е напуснал БГ не се отрази на оптимизма на борсата ни ?
                      Според мен и не е за подценяване кръга Капитал....
                      ИП ,Каолин , строителство , журналисти...?

Коментар

• Първоначално изпратено от малкия прасчо Разгледай мнение
                        ми бегай да береш банани, стига си киснал в тоя форум
                        Абе аз може и прасенца да почна да транжирам... ти само си купи акцийки

Коментар

• Много преувеличаваш ролята и влиянието на Прокопиев върху борсата ни.

Коментар

• Дали слухът, че Иво Прокопиев е напуснал БГ не се отрази на оптимизма на борсата ни ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              Aми като не желаеш да пишеш повече, чий .уй крепиш тук?
                              А е просто - спираш да пишеш, и това е! Или ръцете не се удържат, и пишат без твоето знание?
                              Тества си ника човека, дали е активен

Коментар

• Първоначално изпратено от Мрънкалото Разгледай мнение
                                ...

...
                                п.п. имах молба към модераторите никнейма ми да бъде заключен или заблокиран...желанието ми остава в сила.не желая да пиша повече.желанието си изразих в тема:До инвестор.бг
                                Aми като не желаеш да пишеш повече, чий .уй крепиш тук?
                                А е просто - спираш да пишеш, и това е! Или ръцете не се удържат, и пишат без твоето знание?

Коментар

Working...
                                X