If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някакъв спор се е заформил за пролетта на 2011 г. ,но преди това трябва да се мине през отчетите на 2010 г. и един труден месец февруари....както всяка година...
Интересното е че в момента и купувачите и продавачите чакат Дядо Коледа... с надеждата да им направи по голям подарък..
Да се надяваме ,че подаръка ще от фондовете търсещи някаква доходност а не от тълпите празнуващи в чужбина с парите от БФБ ... дребни и едри
Браво на Донев ето това е опитен играч! Сигурен съм, че ще си избие инвестицията максимум за 2 години. Ако догодина направят дружеството публично, на борсата ще изкупят акциите като топъл хляб и без гарантиран дивидент.
Аз лично мисля, че ако не пуснат привилегировани акции с приличен дивидент няма да успеят да запишат стабилно количество нови акции...
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Браво на Донев ето това е опитен играч! Сигурен съм, че ще си избие инвестицията максимум за 2 години. Ако догодина направят дружеството публично, на борсата ще изкупят акциите като топъл хляб и без гарантиран дивидент.
Коментар