If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1. Трейс е ШИТ, но е подценен ШИТ и ще расте, но защо, след като е ШИТ?!
2. Ти, целия ти екип (от 1 човек - ти) и измисления ти сайт сте един голям миризлив ШИТ!
кое от двете? аз знам отговора, но все пак ми е интересно ти какво ще кажеш по въпроса.. ?
При Трейса нещата се обърнаха рязко и безотговорно само за 10 дни. Това което се случи е доста неприятно за Трейс - тръгнаха на война срещу колегите си от бранша, а това ще ги довърши.
1. Трейс е ШИТ, но е подценен ШИТ и ще расте, но защо, след като е ШИТ?!
2. Ти, целия ти екип (от 1 човек - ти) и измисления ти сайт сте един голям миризлив ШИТ!
кое от двете? аз знам отговора, но все пак ми е интересно ти какво ще кажеш по въпроса.. ?
Ами няма мнения по този въпрос, защото на Софикс не само Елиът неможе да се приложи, а какъвто и да било друг технически индикатор.
Това неможе да е борса, защото
1.Няма ликвидност
2.Няма ликвидност защото няма пари
3.Няма пари защото инвеститорите разбраха, че мажоритарите ги приемат за Донори и Овце
4.Няма дивиденти
5.Няма инструменти
6.Няма хора с практика , опит и познания за това как се търгува на истинска борса
7.Няма сетълмент и клиринг
8.Вече няма и надежда
9. Следователно БФБ е в клинична смърт и графиката и е като кардиограма на мъртвец ______________________________
за съжаление.
На такава графика какво да и се анализира. В момента само св.Нагъзаки анализира, ама много яко ги анализира тези дето още таят някакви остатъци надежда.
+1
Кажи сега къде ги анализирз св. Нагъзаки, и какъв метод използва?
Поредният безмислен ден на борсата... С дни като днешния ще отблъснем и последния инвеститор от милата ни борса... Движенията на нашата борса мога да определя като "малоумни... Хората летяха ние стояхме на едно място? После падаха - ние пак на едно място... После малко паднахме и почти пак върнахме... Е днес - един куп негативни новини - вътрешни, международни, някои конкретни компании трябваше да скочат, други да паднат. Отново нищо - пак нула....Ебати борсата
Добре е че пазарът ни е стабилен, няма нужда да падаме. Така ще формираме едно стабилно дъно и после при подем ще растем от там нагоре, хем по-бързо, хем по-високо.
Поредният безмислен ден на борсата... С дни като днешния ще отблъснем и последния инвеститор от милата ни борса... Движенията на нашата борса мога да определя като "малоумни... Хората летяха ние стояхме на едно място? После падаха - ние пак на едно място... После малко паднахме и почти пак върнахме... Е днес - един куп негативни новини - вътрешни, международни, някои конкретни компании трябваше да скочат, други да паднат. Отново нищо - пак нула....Ебати борсата
ПК, ще запомня и това мнение, но все пак ми се иска да чуя мнения и по въпроса, който зададох в началото за г-н Елиът и Софикс.
За мен е важно да чуя по-опитните какво мислят.
Г-н Елиът е от USA, А за БФБ се гледат чалъмите и острите моливи на други господа ( Бошков, Бедо и др. мажоОвци ).
ПК, ще запомня и това мнение, но все пак ми се иска да чуя мнения и по въпроса, който зададох в началото за г-н Елиът и Софикс.
Ами няма мнения по този въпрос, защото на Софикс не само Елиът неможе да се приложи, а какъвто и да било друг технически индикатор.
Това неможе да е борса, защото
1.Няма ликвидност
2.Няма ликвидност защото няма пари
3.Няма пари защото инвеститорите разбраха, че мажоритарите ги приемат за Донори и Овце
4.Няма дивиденти
5.Няма инструменти
6.Няма хора с практика , опит и познания за това как се търгува на истинска борса
7.Няма сетълмент и клиринг
8.Вече няма и надежда
9. Следователно БФБ е в клинична смърт и графиката и е като кардиограма на мъртвец ______________________________
за съжаление.
На такава графика какво да и се анализира. В момента само св.Нагъзаки анализира, ама много яко ги анализира тези дето още таят някакви остатъци надежда.
Това е вече друго. Направо си е прогноза и горе долу достоверна за в момента .Крайно време е да заместиш светията с такива прогнози и ще се ползваш с уважение не само от мен и от много други .... даже и да сгрешиш.
Ами на конкретно зададен въпрос, давам конкретен отговор. Но когато някой ми се изцепва - хайде Софикс ъп..ъп 4000....какво да му отговоря?
Освен това се аргументирах в 10минутно интервю защо очаквам Софикс на 80 пункта.
А дали на някой му харесва моята прогноза и анализ или не, честно да ти кажа - много малко ме вълнува.
Софиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!
БАКБ се движи на ръба между тъмното и светлото .... значи в сивата зона и неговите нюанси.При достигане на цена от 15.00лв продавай и при падане на цена под 9.00лв купувай или казано по друг начин рейндж 9.00-15.00лв от който скоро няма да излезе цената.
Това е вече друго. Направо си е прогноза и горе долу достоверна за в момента .Крайно време е да заместиш светията с такива прогнози и ще се ползваш с уважение не само от мен и от много други .... даже и да сгрешиш.
Коментар