IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кой продал...продал, това беше
    if u don't know...now u know

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb Разгледай мнение
      млекарче, я да те питам, след като слагаш Трейс при твоите ШИТОВЕ, би ли ми обяснил този анализ какво означава

http://www.finance5.bg/analysis/853.html

1. Трейс е ШИТ, но е подценен ШИТ и ще расте, но защо, след като е ШИТ?!
      2. Ти, целия ти екип (от 1 човек - ти) и измисления ти сайт сте един голям миризлив ШИТ!

кое от двете? аз знам отговора, но все пак ми е интересно ти какво ще кажеш по въпроса.. ?
      При Трейса нещата се обърнаха рязко и безотговорно само за 10 дни. Това което се случи е доста неприятно за Трейс - тръгнаха на война срещу колегите си от бранша, а това ще ги довърши.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
        А флагманите при ШИТовете са Монбат, Трейс, Каолин и всички останали от Софикс с изключение на Енемона и Софарма.
        млекарче, я да те питам, след като слагаш Трейс при твоите ШИТОВЕ, би ли ми обяснил този анализ какво означава

http://www.finance5.bg/analysis/853.html

1. Трейс е ШИТ, но е подценен ШИТ и ще расте, но защо, след като е ШИТ?!
        2. Ти, целия ти екип (от 1 човек - ти) и измисления ти сайт сте един голям миризлив ШИТ!

кое от двете? аз знам отговора, но все пак ми е интересно ти какво ще кажеш по въпроса.. ?

Коментар

Ами няма мнения по този въпрос, защото на Софикс не само Елиът неможе да се приложи, а какъвто и да било друг технически индикатор.

Това неможе да е борса, защото
          1.Няма ликвидност
          2.Няма ликвидност защото няма пари
          3.Няма пари защото инвеститорите разбраха, че мажоритарите ги приемат за Донори и Овце
          4.Няма дивиденти
          5.Няма инструменти
          6.Няма хора с практика , опит и познания за това как се търгува на истинска борса
          7.Няма сетълмент и клиринг
          8.Вече няма и надежда
          9. Следователно БФБ е в клинична смърт и графиката и е като кардиограма на мъртвец ______________________________

за съжаление.

На такава графика какво да и се анализира. В момента само св.Нагъзаки анализира, ама много яко ги анализира тези дето още таят някакви остатъци надежда.
          +1

Кажи сега къде ги анализирз св. Нагъзаки, и какъв метод използва?

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
            Поредният безмислен ден на борсата... С дни като днешния ще отблъснем и последния инвеститор от милата ни борса... Движенията на нашата борса мога да определя като "малоумни... Хората летяха ние стояхме на едно място? После падаха - ние пак на едно място... После малко паднахме и почти пак върнахме... Е днес - един куп негативни новини - вътрешни, международни, някои конкретни компании трябваше да скочат, други да паднат. Отново нищо - пак нула....Ебати борсата
            Добре е че пазарът ни е стабилен, няма нужда да падаме. Така ще формираме едно стабилно дъно и после при подем ще растем от там нагоре, хем по-бързо, хем по-високо.

Коментар

• Поредният безмислен ден на борсата... С дни като днешния ще отблъснем и последния инвеститор от милата ни борса... Движенията на нашата борса мога да определя като "малоумни... Хората летяха ние стояхме на едно място? После падаха - ние пак на едно място... После малко паднахме и почти пак върнахме... Е днес - един куп негативни новини - вътрешни, международни, някои конкретни компании трябваше да скочат, други да паднат. Отново нищо - пак нула....Ебати борсата

Коментар

Ами на конкретно зададен въпрос, давам конкретен отговор. Но когато някой ми се изцепва - хайде Софикс ъп..ъп 4000....какво да му отговоря?

Освен това се аргументирах в 10минутно интервю защо очаквам Софикс на 80 пункта.

А дали на някой му харесва моята прогноза и анализ или не, честно да ти кажа - много малко ме вълнува.
                Ми тогава що даваш интервюта ,като не те вълнува!!!

Коментар

• Това да казваш няма ли са аргументите

Коментар

• И какви са аргументите ти за SOFIX 80

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason Разгледай мнение
                      ПК, ще запомня и това мнение, но все пак ми се иска да чуя мнения и по въпроса, който зададох в началото за г-н Елиът и Софикс.
                      За мен е важно да чуя по-опитните какво мислят.
                      Г-н Елиът е от USA, А за БФБ се гледат чалъмите и острите моливи на други господа ( Бошков, Бедо и др. мажоОвци ).
                      Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason Разгледай мнение
                        ПК, ще запомня и това мнение, но все пак ми се иска да чуя мнения и по въпроса, който зададох в началото за г-н Елиът и Софикс.
                        Ами няма мнения по този въпрос, защото на Софикс не само Елиът неможе да се приложи, а какъвто и да било друг технически индикатор.

Това неможе да е борса, защото
                        1.Няма ликвидност
                        2.Няма ликвидност защото няма пари
                        3.Няма пари защото инвеститорите разбраха, че мажоритарите ги приемат за Донори и Овце
                        4.Няма дивиденти
                        5.Няма инструменти
                        6.Няма хора с практика , опит и познания за това как се търгува на истинска борса
                        7.Няма сетълмент и клиринг
                        8.Вече няма и надежда
                        9. Следователно БФБ е в клинична смърт и графиката и е като кардиограма на мъртвец ______________________________

за съжаление.

На такава графика какво да и се анализира. В момента само св.Нагъзаки анализира, ама много яко ги анализира тези дето още таят някакви остатъци надежда.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                          Това е вече друго. Направо си е прогноза и горе долу достоверна за в момента .Крайно време е да заместиш светията с такива прогнози и ще се ползваш с уважение не само от мен и от много други .... даже и да сгрешиш.
                          Ами на конкретно зададен въпрос, давам конкретен отговор. Но когато някой ми се изцепва - хайде Софикс ъп..ъп 4000....какво да му отговоря?

Освен това се аргументирах в 10минутно интервю защо очаквам Софикс на 80 пункта.

А дали на някой му харесва моята прогноза и анализ или не, честно да ти кажа - много малко ме вълнува.

Коментар

• ПК, ще запомня и това мнение, но все пак ми се иска да чуя мнения и по въпроса, който зададох в началото за г-н Елиът и Софикс.
                            Софиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!

Коментар

• Завещанието на ПЕПИ

"Ехехебееееее...Добре Ви насадих,нале?"

Коментар

БАКБ се движи на ръба между тъмното и светлото .... значи в сивата зона и неговите нюанси.При достигане на цена от 15.00лв продавай и при падане на цена под 9.00лв купувай или казано по друг начин рейндж 9.00-15.00лв от който скоро няма да излезе цената.
                                Това е вече друго. Направо си е прогноза и горе долу достоверна за в момента .Крайно време е да заместиш светията с такива прогнози и ще се ползваш с уважение не само от мен и от много други .... даже и да сгрешиш.

Коментар

Working...
                                X