Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nice Man Разгледай мнениеТова тук разорения МЛЕКАР ли е, на него ми прилича, а и време да ни освободи от присъствието си тук, че по тъпо парче от него няма
Коментар
-
Това тук разорения МЛЕКАР ли е, на него ми прилича, а и време да ни освободи от присъствието си тук, че по тъпо парче от него няма
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеПолет към СОФИКС - 80 или може би "Прощалният скок на ЛЮК":
Коментар
-
SoKoLoV
Значи наговаряте се тука с П.К и другите др.Апокалипсис-и.И гледате в кои месеци да пишете и в кои не.Така ще сте поне реални и без това никави доводи и анализите не давате за апокалипсиса.хахаахх
Коментар
-
SoKoLoV
Ади малко информация за невежите според планетите.И после да не кажете нещо.
за бг40 ще ви я спестя...все пак.
Факи много си елемнтарен и виж от кога ти е регнат ника и след това пак говори.
не е препоръка за инвестиционно или друго такова решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнениеот както го баннаха,мастийката.Е по примерен,но забележи имал човека различно мнение затова са го затрили.Турско мнение.
Ама как само такива кат мен го сложиха на такива кат теб ааа?
Добре ви наредихме, нали?
Коментар
-
SoKoLoV
от както го баннаха,мастийката.Е по примерен,но забележи имал човека различно мнение затова са го затрили.Турско мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеТи затова ли не смееш да мъцнеш в тази тема?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнениеДобре е че пазарът ни е стабилен, няма нужда да падаме. Така ще формираме едно стабилно дъно и после при подем ще растем от там нагоре, хем по-бързо, хем по-високо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеРязко ти падат % на мозъчните клетки, всичко друго си е ОК при Трейс.....
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнениеПри Трейса нещата се обърнаха рязко и безотговорно само за 10 дни. Това което се случи е доста неприятно за Трейс - тръгнаха на война срещу колегите си от бранша, а това ще ги довърши.
Коментар
Коментар