Първоначално изпратено от meche_cveti93
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Това е по добре за коментар.... и какво да видя две мой акции в класацията....
Модератора ,моля да не превишава правата си....
10 акции се определят всяка година от инвестиционните консултанти и анализатори...
При следващо изтриване ще пиша до следващият по ранг модератор....
Поздрави!Last edited by Eti_; 07.01.2011, 20:42.
Коментар
-
Не разбрах, в смисъл че ще се разпадне Еврозоната или че говорим за евентулно раждане на Петко след 2-3 години..... Предполагам че на сайта на БНБ може да се получи информация за реалния курс евро/лев, който при всички положения се различава от фиксирания курс от Борда...Може би е правилно да не хабим енергия...............
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеОптимизма на БФБ след Нова година е факт, както Батя забеляза няма корелация между оптимизма на БФБ и Софикс от известно време...В случай че бъдем поканени в чакалнята на Еврозоната да кажем при курс 1 евро = 3,50 лева, ....
Коментар
-
Оптимизма на БФБ след Нова година е факт, както Батя забеляза няма корелация между оптимизма на БФБ и Софикс от известно време..........Искам да предизвикам коментар по темата, която през последната година вече не е толкова актуална, щото от 1 вече не отговаряме на 4 критерия за покана в чакалнята на еврозоната
................В случай че бъдем поканени в чакалнята на Еврозоната да кажем при курс 1 евро = 3,50 лева, Как това ще се отрази на цените на нашите БФБ-активи, как ще се променят цените на акциите преди поканата (говоря за инсайдърите) и след поканата.....
..........Съжалявам ако такава тема е имало във Форума, просто тук съм отскоро..........
Last edited by UNSS; 07.01.2011, 19:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнениеС тоя обем не е и много добро. Май някои са още в отпуска, само не е ясно дали са купувачите или продавачите.
Ето на, при ТРАСЕ долу-горе добри обеми ама как рипааа. Та то така, първо една-две птички, после още две и накрая като се огледаш дърветата цъфнали и пролетта дошла
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеМоже ,
но от 2004 г съм оцелял на борсата спазвайки тези правила докато незнайни и знайни герой нямат вече сили да ме нападат а и никовете никой не им помни...
П.П. от 2008 г всеки януари пускам подобен пост и нападките в некомпетентност стават все по малко и по малко ... което ме води до мисълта че идва времето и аз да сгреша...
Странно беше липсата на масово изкупуване в края на миналата година, така и сегашния подем при някои позиции.
Надали само на мен ми се е сторило така.
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеОбаче няма толкова куц индекс като нашия Софикс!
Въобще не показва пулса на пазара това дърво!
Колко интересни акции се двигнаха с як процент, усеща се позитивизъм по пазара, а той... влачи се по корем
Поредното недоносче на високоплатените некадърници от БФБ!!!
индекса ... ако ще
като не буташ акциите от софикс е такаLast edited by bertram; 07.01.2011, 13:27.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеЗдравей netware5 ,
Ама съществото със сто ника Полки не го взимай насериозно....той си е вече почти мажоритар на ССВ, като го четеш ...Тези продажби на дъщерните на ЕУБГ са негови и там беше почти мажоритар
Колкото повече губи толково повече акции купува на думи ....балкански синдром,какво ще кажат в махалата.
П.П. Само да не чуят от ТИМ ,че и Столипиновската махала няма да помогне....
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАз пък да попитам как ли се чувства човек, който преди една година (към 04.01.2010) е бил горд притежател на 20 000 акции от Еврохолд. На колко ли ги е купил и какво ли е станало с неговата "инвестиция"?
.............. или и си във форума само за да убиваш време до като си на държавната службичка, но в кратуната ти нищо не е влезналоLast edited by p0lki; 06.01.2011, 23:11.
Коментар
Коментар