IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
    Модератора ,моля да не превишава правата си....
    При следващо изтриване ще пиша до следващият по ранг модератор....
    ако искаш можеш да пишеш и на внучката си -> червената шапчица

Коментар

• Това е по добре за коментар.... и какво да видя две мой акции в класацията....

Модератора ,моля да не превишава правата си....
      10 акции се определят всяка година от инвестиционните консултанти и анализатори...
      При следващо изтриване ще пиша до следващият по ранг модератор....
      Поздрави!
      Last edited by Eti_; 07.01.2011, 20:42.

Коментар

• Не разбрах, в смисъл че ще се разпадне Еврозоната или че говорим за евентулно раждане на Петко след 2-3 години..... Предполагам че на сайта на БНБ може да се получи информация за реалния курс евро/лев, който при всички положения се различава от фиксирания курс от Борда...Може би е правилно да не хабим енергия ...............

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
          Оптимизма на БФБ след Нова година е факт , както Батя забеляза няма корелация между оптимизма на БФБ и Софикс от известно време...В случай че бъдем поканени в чакалнята на Еврозоната да кажем при курс 1 евро = 3,50 лева, ....
          Ако започне подобна дискусия,означава да говорим за неродения Петко.Излишно губене на време.Ще се запомни само с упражненията по красноречие,които и без това ги има в излишък.

Коментар

• Оптимизма на БФБ след Нова година е факт , както Батя забеляза няма корелация между оптимизма на БФБ и Софикс от известно време..........Искам да предизвикам коментар по темата, която през последната година вече не е толкова актуална, щото от 1 вече не отговаряме на 4 критерия за покана в чакалнята на еврозоната ................В случай че бъдем поканени в чакалнята на Еврозоната да кажем при курс 1 евро = 3,50 лева, Как това ще се отрази на цените на нашите БФБ-активи, как ще се променят цените на акциите преди поканата (говоря за инсайдърите) и след поканата...............Съжалявам ако такава тема е имало във Форума, просто тук съм отскоро..........
            Last edited by UNSS; 07.01.2011, 19:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
              С тоя обем не е и много добро. Май някои са още в отпуска, само не е ясно дали са купувачите или продавачите.
              То при това тънко предлагане за да се прави обем индексите ще трябва с по 4-5% дневно да рипат
              Ето на, при ТРАСЕ долу-горе добри обеми ама как рипааа. Та то така, първо една-две птички, после още две и накрая като се огледаш дърветата цъфнали и пролетта дошла

Коментар

Може ,
                но от 2004 г съм оцелял на борсата спазвайки тези правила докато незнайни и знайни герой нямат вече сили да ме нападат а и никовете никой не им помни...
                П.П. от 2008 г всеки януари пускам подобен пост и нападките в некомпетентност стават все по малко и по малко ... което ме води до мисълта че идва времето и аз да сгреша...
                Мече, изключение вероятно прави 2007-ия януари. Вероятно следващия ще е при подема, но вътрешно не ми се струва, че е това ТОЗИ януари. Може разбира се да греша.
                Странно беше липсата на масово изкупуване в края на миналата година, така и сегашния подем при някои позиции.
                Надали само на мен ми се е сторило така.

Нямам препоръки!

Коментар

• С тоя обем не е и много добро. Май някои са още в отпуска, само не е ясно дали са купувачите или продавачите.

Коментар

• И все пак Софикса завърши днес на плюс. Не е лошо

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Обаче няма толкова куц индекс като нашия Софикс!
                      Въобще не показва пулса на пазара това дърво!
                      Колко интересни акции се двигнаха с як процент, усеща се позитивизъм по пазара, а той... влачи се по корем
                      Поредното недоносче на високоплатените некадърници от БФБ!!!
                      бе важното е портфейла да дебелее
                      индекса ... ако ще

като не буташ акциите от софикс е така
                      Last edited by bertram; 07.01.2011, 13:27.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Обаче няма толкова куц индекс като нашия Софикс!
                        Въобще не показва пулса на пазара това дърво!
                        Колко интересни акции се двигнаха с як процент, усеща се позитивизъм по пазара, а той... влачи се по корем
                        Поредното недоносче на високоплатените некадърници от БФБ!!!

Коментар

• такова е настроението днес .... нама какво да се лъжем...

Коментар

• защо ли ми се струва че започва раздвижване около групата на хима.

Коментар

Здравей netware5 ,
                              Ама съществото със сто ника Полки не го взимай насериозно....той си е вече почти мажоритар на ССВ, като го четеш ... Тези продажби на дъщерните на ЕУБГ са негови и там беше почти мажоритар
                              Колкото повече губи толково повече акции купува на думи ....балкански синдром,какво ще кажат в махалата.
                              П.П. Само да не чуят от ТИМ ,че и Столипиновската махала няма да помогне....
                              Ама каква столипиновска махала, и там го търсят дето им взе парите от крадена жица за да "инвестира на бефебе

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                                Аз пък да попитам как ли се чувства човек, който преди една година (към 04.01.2010) е бил горд притежател на 20 000 акции от Еврохолд. На колко ли ги е купил и какво ли е станало с неговата "инвестиция"?
                                Аз пък да попитам след като поне 10 пъти си заявявал, че си сложил скрипт за да не четеш глупостите ми защо продължаваш да ме четеш, че дори и се интересуваш живо от сделките ми?

За котката дето си я намерил и влезнал в контейнер за боклук няма да те питам защото помияри не ме интересуват

За сметка на това ми е интересно през тези 5 години дали си научил как се пишат коефицентите при валутните двойки

.............. или и си във форума само за да убиваш време до като си на държавната службичка, но в кратуната ти нищо не е влезнало
                                Last edited by p0lki; 06.01.2011, 23:11.

Коментар

Working...
                                X