IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.economynews.bg/%D0%BF%D1%...news15139.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение

Ей батка отдавна не се бях смял така. Много оргинална карикатура...

Коментар

• Така, като гледам АТЕРА какви такси са наблъскали, ми е интересно как е взела 8-то място , но здраве да е - сигурно Каролци си хвалят стоката, но всеки си има глава на раменете.
        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          ..............
          сърби, сърби...чак боли....и избива като цирей.....

Имаше възможност да спечелиш веднъж, но пропусна.Е, това ти беше шанса в живота...

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
            Те хората на принципа на тотото гледам са го играли - с едни и същи числа (акции), но редовно - белким тройка им се падне. Щото гледам лани са се изложили.
            +1 то затова и доходността и портефйлите ще им се вдигат "ама друг път..."

Коментар

• Фаворити 2011 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                Добра идея, имаш моите десет и за разлика от правилите анкетата има и такива с които не съм пълен до гуша
                Те хората на принципа на тотото гледам са го играли - с едни и същи числа (акции), но редовно - белким тройка им се падне. Щото гледам лани са се изложили.
                Last edited by cymru; 08.01.2011, 17:02.
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Моите фаворити са:
                  1. РАДО - ако стане Белене - 10-15 пъти от сегашната цена !!!
                  2. ХДПАТ - 4-5 пъти - не подценявайте черепа...все пак е математик и играе 3 хода напред...
                  3. ЗХБГ - преди изборите ще се разбере, че освен хляб, житото е и политика - 2-3 пъти
                  4. ЦКБ - до 100 %
                  5. ХИМ - до 60 %
                  В 1,3,4,5 имам акции, а в 2 и пари да ми дават не влизам ( а много ми се искаше...)

Настроил съм се на загуби само от ЕУБГ - до минус 10% от сегашните нива поради увеличението на капитала...

Препоръки не давам и съвет за търговия също, защото сигурно ще загубите.....
                  Голяма работа си.Печалбарче.
                  Само че - лаком г.з кръв с..ре.
                  А и действителността е важна:

Първоначално изпратено от 19.04.2008 в темата за зърнените 4i40 Разгледай мнение
                  Факуш,
                  доколкото разбрах от един от спамовете ти, твоето писане е към " босите и голите във форума", което си е пълна манипулация на акциите на ЗХ.То не бе 1.8, 1.5 ,стигна до под лев и т.н.
                  Имам съмнение, че тичкаш до ул."Ст. Караджа" за зоб, ама го делиш на три, щото сте тримка спамаджиите.При падаш пазар да даваш падащи прогнози си е направо велико.
                  Дай да загубя още малко - да направим прогнози, със залози, по тримесечия, само до края на год .

до 31.06 -3.2лв

до 31.09 -4.1лв

до 31.12 -4.9лв

по 50 лв на прогноза( за такъв велик анализатор, като теб, какво са)
                  успехи
                  И на следващия ден:

QUOTE=4i40;625567]Да, за две неща си прав Факуш - датите са грешни.Браво,браво.

За това ,което съм писал,се подписвам и сега. Ако съм критикувал и даже бъзикал Мажоритаря,то не е за цената, а за отношението след това( най вече за обратното изкупуване - между временно доста АД взеха решение за обр. изкупуване, но няма да им вземам кинти за съвета ).
                  А за късмета и бизнеса - дай Боже всекимо толкова.
                  Като резултат -детето е в "БРАШЛЯНА",(което ако разбираш за какво става въпрос о.к., ако не - ставай все по "велик"), така ,че най-важната и дългосрачна инвестиция съм я направил...[/QUOTE]

Чудесна инвестиция си направил.

Първоначално изпратено от Сеп 30, 2008 6:02 pm в оптимизъм на БФБ 4i40

КОй продава днес? -това не разбирам.
                  Ако може да споделите идеи.
                  Аз глупака купувах...
                  че не се изхвърляй колко си добър, а си зарови главата в пясъка от срам. За разлка от повечето, и от новите, помня кой какви ги е плещил.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                    И моите фаворити се различават от тези на брокерите:. Ако искате дайте да направим една класация на форума. Пращаите Вашите 10 фаворита за 2011 на лично съобщение към мен или направо във форума, а аз ще ги класирам и ако има достатъчно участници може и отделна тема да се направи...
                    Добра идея, имаш моите десет и за разлика от правилите анкетата има и такива с които не съм пълен до гуша

Коментар

• Моите фаворити са:
                      1. РАДО - ако стане Белене - 10-15 пъти от сегашната цена !!!
                      2. ХДПАТ - 4-5 пъти - не подценявайте черепа...все пак е математик и играе 3 хода напред...
                      3. ЗХБГ - преди изборите ще се разбере, че освен хляб, житото е и политика - 2-3 пъти
                      4. ЦКБ - до 100 %
                      5. ХИМ - до 60 %
                      В 1,3,4,5 имам акции, а в 2 и пари да ми дават не влизам ( а много ми се искаше...)

Настроил съм се на загуби само от ЕУБГ - до минус 10% от сегашните нива поради увеличението на капитала...

Препоръки не давам и съвет за търговия също, защото сигурно ще загубите.....

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        Мнения? Подкрепяте ли брокитата?
                        Аз имам 5 позиции в първите 20, но по някои от изброените не съм съгласен че ще има голям ръст през 2011г.
                        И моите фаворити се различават от тези на брокерите:. Ако искате дайте да направим една класация на форума. Пращаите Вашите 10 фаворита за 2011 на лично съобщение към мен или направо във форума, а аз ще ги класирам и ако има достатъчно участници може и отделна тема да се направи...
                        Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                          ако искаш можеш да пишеш и на внучката си -> червената шапчица
                          Щом се чувстваш толкова безнаказан при дежурния модератор....ще прескоча Червената шапчица и ще пиша до Кумчо Вълчо....

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                            Самият факт, че Софарма трейдинг я няма а има пиб, еврохолд, енемона и други подобни е показателен...
                            Браво Маринка - подкрепям!!!
                            И аз се чудих че трейдинга го няма!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Мнения? Подкрепяте ли брокитата?
                              Самият факт, че Софарма трейдинг я няма а има пиб, еврохолд, енемона и други подобни е показателен...

Коментар

• Мнения? Подкрепяте ли брокитата?
                                Аз имам 5 позиции в първите 20, но по някои от изброените не съм съгласен че ще има голям ръст през 2011г.

Коментар

Working...
                                X