Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
Ей батка отдавна не се бях смял така. Много оргинална карикатура...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение..............
Имаше възможност да спечелиш веднъж, но пропусна.Е, това ти беше шанса в живота...
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеТе хората на принципа на тотото гледам са го играли - с едни и същи числа (акции), но редовно - белким тройка им се падне. Щото гледам лани са се изложили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеДобра идея, имаш моите десет и за разлика от правилите анкетата има и такива с които не съм пълен до гушаLast edited by cymru; 08.01.2011, 17:02.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМоите фаворити са:
1. РАДО - ако стане Белене - 10-15 пъти от сегашната цена !!!
2. ХДПАТ - 4-5 пъти - не подценявайте черепа...все пак е математик и играе 3 хода напред...
3. ЗХБГ - преди изборите ще се разбере, че освен хляб, житото е и политика - 2-3 пъти
4. ЦКБ - до 100 %
5. ХИМ - до 60 %
В 1,3,4,5 имам акции, а в 2 и пари да ми дават не влизам ( а много ми се искаше...)
Настроил съм се на загуби само от ЕУБГ - до минус 10% от сегашните нива поради увеличението на капитала...
Препоръки не давам и съвет за търговия също, защото сигурно ще загубите.....
Само че - лаком г.з кръв с..ре.
А и действителността е важна:
Първоначално изпратено от 19.04.2008 в темата за зърнените 4i40 Разгледай мнениеФакуш,
доколкото разбрах от един от спамовете ти, твоето писане е към " босите и голите във форума", което си е пълна манипулация на акциите на ЗХ.То не бе 1.8, 1.5 ,стигна до под лев и т.н.
Имам съмнение, че тичкаш до ул."Ст. Караджа" за зоб, ама го делиш на три, щото сте тримка спамаджиите.При падаш пазар да даваш падащи прогнози си е направо велико.
Дай да загубя още малко - да направим прогнози, със залози, по тримесечия, само до края на год .
до 31.06 -3.2лв
до 31.09 -4.1лв
до 31.12 -4.9лв
по 50 лв на прогноза( за такъв велик анализатор, като теб, какво са)
успехи
QUOTE=4i40;625567]Да, за две неща си прав Факуш - датите са грешни.Браво,браво.
За това ,което съм писал,се подписвам и сега. Ако съм критикувал и даже бъзикал Мажоритаря,то не е за цената, а за отношението след това( най вече за обратното изкупуване - между временно доста АД взеха решение за обр. изкупуване, но няма да им вземам кинти за съвета ).
А за късмета и бизнеса - дай Боже всекимо толкова.
Като резултат -детето е в "БРАШЛЯНА",(което ако разбираш за какво става въпрос о.к., ако не - ставай все по "велик"), така ,че най-важната и дългосрачна инвестиция съм я направил...[/QUOTE]
Чудесна инвестиция си направил.
Първоначално изпратено от Сеп 30, 2008 6:02 pm в оптимизъм на БФБ 4i40
КОй продава днес? -това не разбирам.
Ако може да споделите идеи.
Аз глупака купувах...За разлка от повечето, и от новите, помня кой какви ги е плещил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеИ моите фаворити се различават от тези на брокерите:. Ако искате дайте да направим една класация на форума. Пращаите Вашите 10 фаворита за 2011 на лично съобщение към мен или направо във форума, а аз ще ги класирам и ако има достатъчно участници може и отделна тема да се направи...
Коментар
-
Моите фаворити са:
1. РАДО - ако стане Белене - 10-15 пъти от сегашната цена !!!
2. ХДПАТ - 4-5 пъти - не подценявайте черепа...все пак е математик и играе 3 хода напред...
3. ЗХБГ - преди изборите ще се разбере, че освен хляб, житото е и политика - 2-3 пъти
4. ЦКБ - до 100 %
5. ХИМ - до 60 %
В 1,3,4,5 имам акции, а в 2 и пари да ми дават не влизам ( а много ми се искаше...)
Настроил съм се на загуби само от ЕУБГ - до минус 10% от сегашните нива поради увеличението на капитала...
Препоръки не давам и съвет за търговия също, защото сигурно ще загубите.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМнения? Подкрепяте ли брокитата?
Аз имам 5 позиции в първите 20, но по някои от изброените не съм съгласен че ще има голям ръст през 2011г.
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениеако искаш можеш да пишеш и на внучката си -> червената шапчица
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеСамият факт, че Софарма трейдинг я няма а има пиб, еврохолд, енемона и други подобни е показателен...
И аз се чудих че трейдинга го няма!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМнения? Подкрепяте ли брокитата?
Коментар
Коментар