IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Малко исторически данни!

В момента ДАУ се намира на 30% от върха на 11.10.2007г. това добре!
    Ноо СОФИКС къде се намира?
    Еммм на 530% от върха на 15.10.2007г.
    Какво да очакваме от тук нататък, мосто фалира ок! Но мисля че няма да е само тази компания на БФБ която ритна камбаната! Според мен ако следваме съдбата на презокеанските братя както и фалитите им от 2008г. най вероятно ще тръгнем мощно нагоре към 2012г. разбира се октомври!

Разбира се не е препоръка за необмислени покупко продажби!!!

Коментар

• Днес малко трудно ще ограничите спада на Софикс, но все пак имате възможност с окло 20 лева инвестиции в три компании да го направите.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
        .. Какво е това портфолио бре дето е толкова стабилно....
        Е, как какво!? Такова в което яко са застъпени София БТ и Свилоза. Даже е нагоре за седмицата.
        Съгласен съм че след последната промяна Софикс стана много крив индекс. БГТР30 е далеч по-представителен за пазара!

Коментар

• Първоначално изпратено от joda1 Разгледай мнение
          http://bfb.bg/?p=551

Дайте малко напън да не я пресече ... иначе 200-дневната SMA е вече на 393 и става по-достижима цел...
          Привет,Master.Както виждам "техниката" се е хванала с психологията под ръчичка.Но с напъните трябва по-внимателно,че на някои вече им натежаха потурите.

Коментар

Абе че дългосрочния е гола вода това е ясно ама и ти с тоя коментар направо ми обърка представите. Какво е това портфолио бре дето е толкова стабилно... И за фирми свързани с Прокопиев не ми говори, особено за Соларпро.
            От колко време казвам, че софикс ще падне до 365 - затова ли съм гола вода "умник"

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
              И на четвъртия ден - ново 20 (т.е. чудо)
              И това не е изключено, фърфалак такъв.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                Софикс не е представителен индекс за състоянието на пазара.
                Браво, викаш какъвто индекса на блучиповете, такъв и пазара а? Съгласен!
                Представителен е той и още как хахахаха!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
                  Както е казал народа - всяко чудо за три дни.
                  И на четвъртия ден - ново 20 (т.е. чудо)

Коментар

• SOFIX на два пункта от 50-дневната си SMA

http://bfb.bg/?p=551

Дайте малко напън да не я пресече ... иначе 200-дневната SMA е вече на 393 и става по-достижима цел...

Коментар

Абе че дългосрочния е гола вода това е ясно ама и ти с тоя коментар направо ми обърка представите. Какво е това портфолио бре дето е толкова стабилно... И за фирми свързани с Прокопиев не ми говори, особено за Соларпро.
                      Това с Каолин и Соларпро е закачка с един човек. Който трябва ще разбере. Нямам Каолин. Софикс не е представителен индекс за състоянието на пазара. Самото преструтуриране на сертификата на Роял банк оф скотланд води до изкривяване. Второто важно нещо е че Софикс е подбран по случаен принцип. Под случаем разбирам всеки критерий различен от очаквана бъдеща доходност. Всички си правим портфейлите единствено и само по очаквана печалба. В случай, че случайния подбор е по-добър от нашите целенасочени усилия е време да си сменяме професията. Та това ми е мнението за Софикс.

Коментар

• Както е казал народа - всяко чудо за три дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
                          Другата седмица морето ще се успокои и в понеделник може да има корекция, ако такива термини могат да се прилагат към спазматичните движения на индексите.
                          Мисля за по-ликвидните акции,може!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Аха да ударим 365 и не би...!!!
                            И другата седмица ще трябва да се трудим!!!
                            Язък!!!
                            Другата седмица морето ще се успокои и в понеделник може да има корекция, ако такива термини могат да се прилагат към спазматичните движения на индексите.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                              Дългосрочен, ти индекса ли търгуваш или акции? За мен е важно как се справя моя портфейл. Към момента спада му е около половин процент за седмицата. В случай, че някой "инвестира" 50 лева в края на сесията може да излезе и на плюс В момента вероятно разпродават хора с репа по Божковите дружества. Тук таме са се включили и някои заблудени спекуланти. Търсенето се изтегли в ниското. Продавачите са много на зор или глупави спекуланти които са се нахендрили в Боклуците на Божков. Според мен е някакво съчетание на двете. Когато им свършат акциите цените ще се върнат. Умните пари трябва да са луди да поемат на високи цени малките исипвания по качествените акции. Кофтито акции кучета ги яли.
                              Този трус е много добра новина. Пазара се изчиства от поредните (вероятно последни) проблемни собственици на активи. Както виждах, когато продавача се махне и цената се оправя. Някой с проблеми съсипа каолин до 3,60 сега е 4,50. Соларпор е на 60 стотинки.
                              Отгоре на всичко идват отчети. Те ще бъдат много добри.
                              Не мога да разбера проблемите ти. този "грандиозен" по твоите разбирания спад на пазара е продиктуван от промяна в състава на софикс и фалит на шепа спекуланти нахендрили се във боклуците на Божкоов. Всяко чудо за три дни. Твоята еуфория също.

Коментар

• Аха да ударим 365 и не би...!!!
                                И другата седмица ще трябва да се трудим!!!
                                Язък!!!

Коментар

Working...
                                X