IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    чувал ли си за 'денят на шарана'
    рядко се празнува, но ... става страшно.

изказвания като по-горе цитираното ми говорят, че все още не приемаш сериозно идеята, че може да станеш улов в 'денят на шарана'

обикновено точно такива 'безгрешни' титани на мисълта са най-сладкия и желан улов. хубаво угоени и успокоени от безброй поредни успешни сделки...

не се взимай прекалено на сериозно , за да нямаш после сериозни загуби.

един колега (сериозен играч) ми каза преди време " За да можеш да се наречеш успешен трейдър трябва да си на печалба минимум 2 поредни пазарни цикъла или минимум 8-10 години..." Всичко останало е само перчене и моментно положение.

дерзай!

Шарана бегА пиле, твоя "сериозен трейдър" може да слага хоризонт 10 години на БФБ но на ликвидните пазари това е времето вече за пенсия

Коментар

• ...иде време за
      http://a.abv.bg/www/delivery/ck.php?...ion-igri/14262
      муаха
      自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
        Достатъчно ми е че от Октомври 2009 нямам загуба в едни към 230 сделки вече. Все така да "губя" и занапред - пък ме боли ***а кой какво щял да решава с жалкия си капацитет на анализатор на БФБ
        чувал ли си за 'денят на шарана'
        рядко се празнува, но ... става страшно.

изказвания като по-горе цитираното ми говорят, че все още не приемаш сериозно идеята, че може да станеш улов в 'денят на шарана'

обикновено точно такива 'безгрешни' титани на мисълта са най-сладкия и желан улов. хубаво угоени и успокоени от безброй поредни успешни сделки...

не се взимай прекалено на сериозно , за да нямаш после сериозни загуби.

един колега (сериозен играч) ми каза преди време " За да можеш да се наречеш успешен трейдър трябва да си на печалба минимум 2 поредни пазарни цикъла или минимум 8-10 години..." Всичко останало е само перчене и моментно положение.

дерзай!
        Last edited by bertram; 09.08.2010, 10:41.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
          Тук във форума всички са така
          хахаха...

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
            Може нигерийската борса да гледам - и без това сме точно такъв тип "пазар". Откъде накъде ще слагам БФБ наравно с ЦИЕ пазарите, по географски признак ли?
            Сравненията с Дау не съм ги започнал аз, просто ги коментирах като смешни и нерелевантни.

Достатъчно ми е че от Октомври 2009 нямам загуба в едни към 230 сделки вече. Все така да "губя" и занапред - пък ме боли ***а кой какво щял да решава с жалкия си капацитет на анализатор на БФБ
            Тук във форума всички са така
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
              Към 600 сега, през 2007 доста повече от 600... и доста по-малко от 2000.
              към 400 сега, 600 в максимума си исторически.

Коментар

• Тъз Баба Меца на снимчицата мяза на мокра и уморена от двугодишно плюскане и пързаляне с водни ски. Сега има нужда от почивка и трябва да я пратим малко на дебелариум. Като си свършим работата, нека пак да дойде да се налапа отново със сьомга в реката... иии така.
                Без кураж няма слава

Коментар

• SOFIX

Дали е уморена Баба Меца или се прави на заспала лисица?

Коментар

• Към 600 сега, през 2007 доста повече от 600... и доста по-малко от 2000.

Коментар

Борсата е това, което е, защото всичко беше оставено на самотек. Дано това се промени, както обещават от БФБ, КФН и ЦД. Все пак развита икономика без работещ капиталов пазар не може да има.
                      Не е на самотек. Това е "пазар" на който са разрешени само дълги позиции. Ако беше на самотек (с къси продажби) - щяхме да сме на 70% от върха (който обаче нямаше да е 2000, а около 600), нямаше да ги има голяма част от листваните АД-та, но щяха да са останали здравите.
                      Това което имаме на БФБ не е криза, а корекция. На един балон.

Коментар

• Борсата е това, което е, защото всичко беше оставено на самотек. Дано това се промени, както обещават от БФБ, КФН и ЦД. Все пак развита икономика без работещ капиталов пазар не може да има.

Техническият анализ е напълно безсмислен на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          Унгарският седесар едно си знае,едно си бае!!!
                          Аполитичен съм бе, рибок
                          Просто нямам илюзии (акции) на БФБ, което пък ми дава по-трезв поглед от 90% от лапнишараните тук.
                          Я като си толкова отворен - кажи според теб защо ТА на Софикс би вършил работа изобщо? При толкова манипулиран и неликвиден "пазар" - какво би ни донесъл подобен анализ?

Коментар

Защо просто не погледнеш индексите на другите страни от ЦИЕ и да сравниш. Ти със S&P и DAX ли ни сравняваш? Индексите на най-развитите икономики?

През 2007ма имаше балон на всички борси, защото имаше балон в системата. Нищо мистериозно, нищо по което БФБ да се отличава от другите. Но сега вече се отличава, защото изостана доста, дори от румънците, които фалираха (всяка държава на системи от МВФ е фалирала държава) и не се знае дали правителство ще бъде на власт следващата седмица.

Още не мога да реша дали си тъп, или се правиш на тъп и говориш абсолютни глупости от злоба за да дразниш хората. Сигурно си изгубил парички. Ще го преживееш.

Може нигерийската борса да гледам - и без това сме точно такъв тип "пазар". Откъде накъде ще слагам БФБ наравно с ЦИЕ пазарите, по географски признак ли?
                            Сравненията с Дау не съм ги започнал аз, просто ги коментирах като смешни и нерелевантни.

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнение
                              Е, видяхме как завърши ДАУ
                              Какво отрицателно да кажа, след такава хубава сесия

Дано този завършек на индексите не развали на хората уикенда....
                              На фона на якото гмуркане почти до процент и половина .......туй с което завърши е супер ...почти върна ....дано някой хвана тренда на CFD дата щото бая пари можеше да направи

Коментар

• Е, видяхме как завърши ДАУ
                                Какво отрицателно да кажа, след такава хубава сесия

Дано този завършек на индексите не развали на хората уикенда....
                                "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

Working...
                                X