Първоначално изпратено от guantanamo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Андрей, тук гледаме тенденции!Поне аз гледам
Лично аз виждам много положителни сигнали при износа, и съм на път да видя и такива на трудовият пазар.
Търси се ефективност и затова е нормална тази картина.А и според мен наблюдаваме процес на изсветляване на доходите, и резултата е налице
А относно това:
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
Когато ръстът на заплатите съвпадне с ръст на заетостта, тогава ще е далеч по-интересно
Но както казах и в началото, аз тук гледам тенденции.Защото, когато това което казваш по-горе вече е реалност, то и Софикс ще бъде на други нива!"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнение
Износът за юни надхвърли предкризисните нива
http://www.investor.bg/news/article/103897/332.html
НСИ: Заплатите продължават да нарастват
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/..._da_narastvat/
Когато ръстът на заплатите съвпадне с ръст на заетостта, тогава ще е далеч по-интересно
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеаз съм скроменако след 3 години портфейла ми е +150% ще съм доволен.
знам, че искам много, но времената са интересни.. след огромен срив..защо да няма и хубаво възстановяване.
на теб с милионите сигурно ти е трудно да намериш какво да купиш на БФБ, но за мен скромен инвеститор все още има много добри възможности.
кое ще видим първо според теб
DAX на 18 000 или Софикс на 1000
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеаз съм скроменако след 3 години портфейла ми е +150% ще съм доволен.
знам, че искам много, но времената са интересни.. след огромен срив..защо да няма и хубаво възстановяване.
на теб с милионите сигурно ти е трудно да намериш какво да купиш на БФБ, но за мен скромен инвеститор все още има много добри възможности.
успех
Според мен няма да сме живи ни за едното - ни за другото. И двамата няма да сме на пазара.
Ако след 3 години инфлацията е била повече - пак ли ще си доволен? След период на дефлация защо да няма и добра инфлация
Коментар
-
Износът за юни надхвърли предкризисните нива
http://www.investor.bg/news/article/103897/332.html
НСИ: Заплатите продължават да нарастват
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/..._da_narastvat/"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеБертраме, какво ще можеш да кажеш ти след 1-2-3 години - с туй темпо?
Оня форекс трейдър дето си е оставил нервната система 10 години на боклука - не е за пенсия а за лечение.
Освен ако "форекса" му се изчерпва с водене на курсове примерно.ако след 3 години портфейла ми е +150% ще съм доволен.
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАма тоз от форекса ли иде? Що не каза по-рано? Ми то тогава нема смисъл да се говори с него - 90% от тях ще са милионери след няма и година ...... кво да кажем ние простаците със жълтите стотинки
Сега се сетих за един, Ивчо от Кремиковци, дето беше затънал до гуша с кредити и мислеше да си избие паричките с форекс.... Кво ли стана с туй момче .....? Интересно е да се види динамиката на никовете в темата за форекс. Ако тук никовете се появяват и изчезват за месеци и години, а има някои които са си тук от 7-8 години, то във форекса се появяват и изчезват за седмици. Малцина държат фронта по-дълго, но те обикновено не говорят за пенсии.... :P:P:P
До колкото знам уж бълбука във Франкфурт, но май основно троли тук. Ако ползва лост след година ще сме го забравили като ник.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениечовека е форекс трейдър.
8-10 години става дума за форекс...
пак ще си говорим след 1-2-3 години.
Оня форекс трейдър дето си е оставил нервната система 10 години на боклука - не е за пенсия а за лечение.
Освен ако "форекса" му се изчерпва с водене на курсове примерно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАма тоз от форекса ли иде? Що не каза по-рано? Ми то тогава нема смисъл да се говори с него - 90% от тях ще са милионери след няма и година ...... кво да кажем ние простаците със жълтите стотинки
Сега се сетих за един, Ивчо от Кремиковци, дето беше затънал до гуша с кредити и мислеше да си избие паричките с форекс.... Кво ли стана с туй момче .....? Интересно е да се види динамиката на никовете в темата за форекс. Ако тук никовете се появяват и изчезват за месеци и години, а има някои които са си тук от 7-8 години, то във форекса се появяват и изчезват за седмици. Малцина държат фронта по-дълго, но те обикновено не говорят за пенсии.... :P:P:P
Коментар
-
Свръхкупените и свръхпродадените компании от SOFIX
http://bfb.bg/?p=193
Ето и кои са те въз основа на 50-дневната SMA
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениечовека е форекс трейдър.
пак ще си говорим след 1-2-3 години.
Сега се сетих за един, Ивчо от Кремиковци, дето беше затънал до гуша с кредити и мислеше да си избие паричките с форекс.... Кво ли стана с туй момче .....? Интересно е да се види динамиката на никовете в темата за форекс. Ако тук никовете се появяват и изчезват за месеци и години, а има някои които са си тук от 7-8 години, то във форекса се появяват и изчезват за седмици. Малцина държат фронта по-дълго, но те обикновено не говорят за пенсии.... :P:P:PHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеШарана бегА пиле, твоя "сериозен трейдър" може да слага хоризонт 10 години на БФБ но на ликвидните пазари това е времето вече за пенсия
пак ще си говорим след 1-2-3 години.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеОх как ги обичкам тия кандидат пенсионеридето си мислят, че след няколко (10 даже е много) годинки на пазара ще се оттеглят в пенсия на Малдивите..... А всъщност точно те хранят пазара с прясно месо .....
Вярно е за месото - ама е твоето
Никви Малдиви, ще се обикаля. Дъртите пенсии кат теб да седят тука на бюрцата и да кютат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеШарана бегА пиле, твоя "сериозен трейдър" може да слага хоризонт 10 години на БФБ но на ликвидните пазари това е времето вече за пенсиядето си мислят, че след няколко (10 даже е много) годинки на пазара ще се оттеглят в пенсия на Малдивите..... А всъщност точно те хранят пазара с прясно месо .....
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар