IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да,такива,като твоите мнения,са пак препоръки.
    Но,нищо то в България е така,Невежите са царе.
    Ще правя,каквото си искам,но неразбрах ти по какъв параграф се обаждаш.
    Вждаш,че искам да споделя за проблем и то сериозен,но се явява някои като тебе.Какви сте вие,някакви изгубили си парите на борсата или какви сте.Нямате право,нито да се обаждате,нито да коментирате проблеми при търговията.Само ще се обаждате неподготвени.Това е.

Коментар

• Ще разпродадеш - и то на по-ниски нива. Промоцията свърши - юррр надолу
      Приеми правилата на играта или се отказвай - проста работа.

ПП: и не съм от Шумен, балалайко такава

Коментар

• Ще ме откажат,алчните ИП-та и работещите в тях болни прасета.Както и комисионна от 0.60ст. при сделка от 2.16 лв.
        Но,не и пазара,след като стане частен.Алъне.Ти къде се покри със старият си ник.Май доста хора вече те издирват.
        Да,може и да разпродам,но не на тези промоционални нива.

Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
          Да,доста показателно за пазара и неговите учасници,каквито са учасниците такъв и пазара.

Днес се приравних до вас и без да искам.
          Забравил съм,една отложена поръчка,от които 7 бр ми бяха продадени на обща стойност 2.16 лв.Поръчката е на цена 0.308 лв.Но след комисионите от моето ИП 0.01 ст., а от продаващото ИП "Елана" 0.61 ст.И така средната ми цена на сделката е вече 2.77 лв. и на бр.акция 0.395.
          Незнам това нормално ли е,но не е нормално при сключване на сделките да няма никъде разходите за сделката. И няма как,в тази болница,аз няма да участвам.
          Няма как да го докарвате от комисиони на този пазар.Mахам всички отложени поръчки и при първа възможност,ще разпродам всичко,даже и на загуба.Много ви станаха пробелмите вече,няма как ние инвеститорите да плащаме за вашата безотговорност.Това е.
          Стане ли частна борсата,само тогава бих се замислил за търговия тук. Това е.
          ЯсТрЕбОвСкИ сори но май св.Нагъзаки най-накрая успя и теб да откаже от БФБ - най-оптимистичната птица.

Коментар

• Какво стана,пак заради някакъв джагал Шуменски,ще ме трият.
            Нито,съм си играл на инвеститор,нито съм се тръшнал за 0.60 ст.нито ти си дълеко,напред по скоро яко назад.Признай си мъ..а.Личи ти.Затова,пък аз съм с 0.60 ст назад.Според теб.
            А,за проблемните ИП- та,и че няма,кои да ги ограничи да си правят каквото си искат,кои ще говори.А не ти вземи пак се обади,неподготвен,както обикновенно.Ей може ли да сте толкова жалки,дребни душици.

Не ме занимавай с психологическото си състояние на деградирал тип.Разбра ли.
            Влияеш деградивно,както на себе си,така и на другите.Това разбрали го.ИЛи пак да ти повторя.
            Ей такива малоумни.....наблюдатели сте,че чак и пишете,може ли?
            В България е налице.
            Last edited by SoKoLoV; 21.10.2010, 17:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
              Тук изпадаш в противоречие ... с аватара си
              Напротив.... Стратегията е след национализацията на ППФ да изкупя дружествата за жълти стинки. Току виж мажоритар съм станал, като дългосрочна цел...
              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Абе,Миро вземи се в ръце и не говори,пак пълните си търпотии.
                Ти май си объркал реалността си.Верно ли ...

Коментар

• Пиле, объркал си форума с чата на БФБ

Коментар

• Да,доста показателно за пазара и неговите учасници,каквито са учасниците такъв и пазара.

Днес се приравних до вас и без да искам.
                    Забравил съм,една отложена поръчка,от които 7 бр ми бяха продадени на обща стойност 2.16 лв.Поръчката е на цена 0.308 лв.Но след комисионите от моето ИП 0.01 ст., а от продаващото ИП "Елана" 0.61 ст.И така средната ми цена на сделката е вече 2.77 лв. и на бр.акция 0.395.
                    Незнам това нормално ли е,но не е нормално при сключване на сделките да няма никъде разходите за сделката. И няма как,в тази болница,аз няма да участвам.
                    Няма как да го докарвате от комисиони на този пазар.Mахам всички отложени поръчки и при първа възможност,ще разпродам всичко,даже и на загуба.Много ви станаха пробелмите вече,няма как ние инвеститорите да плащаме за вашата безотговорност.Това е.
                    Стане ли частна борсата,само тогава бих се замислил за търговия тук. Това е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                      Тука спада според мен тепърва започва, а докъде ще стигне зависи от БББ и бат Тотю...
                      Тук изпадаш в противоречие ... с аватара си

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                        1. Днешното условие не се изпълни - т.е. ако днес беше на + утре % до 400 щяха да са по малко
                        2. На пазара всичко е възможно - сякаш не сме виждали 10-12% спад за ден
                        Тука спада според мен тепърва започва, а докъде ще стигне зависи от БББ и бат Тотю...
                        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Мечка ли си или кво?
                          Или съвсем справедливо се възмущаваш че спада е под 10% засега

Коментар

• Браво психопати! Пак осрахте индекса! Добре, че купих и шитнах по нещо, колкото да върви търговията.
                            Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                              1. Днешното условие не се изпълни - т.е. ако днес беше на + утре % до 400 щяха да са по малко
                              Виждали сме , но не сме виждали да продават ПФ а да купуват дребните/Алианц декември 2007 г. с предупреждение за преструктуриране / ....а обратното заедно с чужденците . При всяка по напрегната ситуация са излизали да подкрепят пазара...а сега те ще са продавачи.... Трагедия...
                              Днес се видя колко са резервите на малките ... мойте също привършиха и не мисля утре ако е същото да бъда патица за обстрел...

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение

Калко процента?

15% за 1 ден

Коментар

X