If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
П.П. Нямам загуби в акциите си на БФБ в този период /даже продавах на АМРО с голяма печалба../ и може би затова гледах розово ...но не ме оправдава за цялостното надценяване на картинката...
цветанке, за тебе знаем, че никога нямаш загуби не смо на БФБ, но и на дакса защото много добре владееш немския
мецанке, какво си продаде на този АМРО с голяма печалба ................ навярно нещо розово
69, напълно вярно, че пак си се надценила
цветанке, пак те питам къв е този АМРО дето постоянно купуваш/продаваш с него и за щяло и нещяло го споменаваш???
Майната му на баса,Мече.Все пак остават 5 седмици до контролата.Бях се подготвил,но нещата са по-зле,отколкото изглеждаха преди месец.Дано не излязат извън контрол.Всяко нещо по реда си.Внимателно следи събитията и преди всичко поведението на участниците.Има възможност да се извлече и полза.Успех.
Ще влезе в друг тип контрол - какъвто отдавна трябваше!
Точно така, всичко по реда си. Видя ли каква ликвидност имаше при новината за фалита на МОСТ? Това не е лошо - като явление. Жалко че трябва да го видим в такъв момент - ама все е нещо.
Не се наемам да те коригирам,липсва ми известна информация.Но е възможна промяна на позицията на Правителството по отношение на ППФ.ББ е в състояние да го направи,в характера му е.Би извлякъл и полза от това,а той има верния инстинкт на хищник-единак.
Съгласен съм с болднатото, НО ! Вече няма пари и всеки негов следващ ход ще бъде по-грешен от предишният. Целта е да задържи главата над водата максимано дълго, а след него и потоп !
Гаки, а основната драма е едва в своето начло.
Това (новината за национализиране на ППФ) е катализатора на НЕОБРАТИМ процес с еднопосочно движение. Няма да уточнявам посоката за да не изнервям и без това изнервените донори.
Дори утре Б.Б. да стане и да си поръси главата с пепел, кой ще хване декиш?
Не се наемам да те коригирам,липсва ми известна информация.Но е възможна промяна на позицията на Правителството по отношение на ППФ.ББ е в състояние да го направи,в характера му е.Би извлякъл и полза от това,а той има верния инстинкт на хищник-единак.
Само преди 12 дни тези цифри за SOFIX изглеждаха твърде скандални.Имаше немалко саркастични коментари от някои форумни недоразумения /балъци/.Днес се приближихме плътно до горната граница.Темпът на спад би трябвало да се забави,но ноември е традиционно лош.По всичко изглежда,че съм попаднал в капана на умерения си оптимизъм.А балъците нададоха вълчи вой.Положението обаче е поносимо....щом ATILA още не се е появил.
Гаки, а основната драма е едва в своето начло.
Това (новината за национализиране на ППФ) е катализатора на НЕОБРАТИМ процес с еднопосочно движение. Няма да уточнявам посоката за да не изнервям и без това изнервените донори.
Дори утре Б.Б. да стане и да си поръси главата с пепел, кой ще хване декиш?
Бойко ако продължава да схваща толкова бавно, докато схване за какво иде реч и загубите на тези фондове, а и на всички други на борсата вече ще са огромни.
То бива български реотани ама това е направо страшно. Да пие там генко билоба или направо пирамем щото иначе за трите останали години от мандата му ще ни върне не в комунзма а направо в средновековието.
Гаки,
имахме едно басче и въпреки че рядко съм бик на БФБ подцених Индексният фонд който нямаше желание да смачка БФБ и малоумието на управляващите който я смачкаха ,
Поздрави ....
...
Майната му на баса,Мече.Все пак остават 5 седмици до контролата.Бях се подготвил,но нещата са по-зле,отколкото изглеждаха преди месец.Дано не излязат извън контрол.Всяко нещо по реда си.Внимателно следи събитията и преди всичко поведението на участниците.Има възможност да се извлече и полза.Успех.
Само преди 12 дни тези цифри за SOFIX изглеждаха твърде скандални.Имаше немалко саркастични коментари от някои форумни недоразумения /балъци/.Днес се приближихме плътно до горната граница.Темпът на спад би трябвало да се забави,но ноември е традиционно лош.По всичко изглежда,че съм попаднал в капана на умерения си оптимизъм.А балъците нададоха вълчи вой.Положението обаче е поносимо....щом ATILA още не се е появил.
Гаки,
имахме едно басче и въпреки че рядко съм бик на БФБ подцених Индексният фонд който нямаше желание да смачка БФБ и малоумието на управляващите който я смачкаха и те признавам за по добър анализатор от мен ... в този период.
Поздрави ....
П.П. Нямам загуби в акциите си на БФБ в този период /даже продавах на АМРО с голяма печалба../ и може би затова гледах розово ...но не ме оправдава за цялостното надценяване на картинката...
Да се чуди човек защо и ние като унгарци и румънци не взехме някой кредит от типа "помощ" а се мъчим....А при нас не са хубави нещата....... Пак заорахме нещо... Само дано не се окажат прави тия дето прогнозират че тепърва ще става тежко за народа - до се га страдаха фирмите и организациите но на практика съкращенията бяха много умерени и предимно на най ниските нива....То за това и на практика нищо не се е променило в БГ в следствие на световната криза....Същите тъпанари чакат кредити за да купуват апартаменти в София...Толкова...
Ако се приложи паралелен.статистически метод на изчисление,преди Коледа SOFIX трябва да е 343/333,което е напълно съпоставимо с казаното от Николов.
Коментар