IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро, психопати !
    Ще разпродавате ли и днес (за да си позиционирам по-удачно офертичките) !?
    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
      Е, поне имаме повод за оптимизъм - по-зле не може да стане.
      не може ли?
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Е, поне имаме повод за оптимизъм - по-зле не може да стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Прекрасен Софикс за прекрасни оптимисти
          Аха, май е време да се вкара някой лев!
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Прекрасен Софикс за прекрасни оптимисти

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
              П.П. Нямам загуби в акциите си на БФБ в този период /даже продавах на АМРО с голяма печалба../ и може би затова гледах розово ...но не ме оправдава за цялостното надценяване на картинката...
              цветанке, за тебе знаем, че никога нямаш загуби не смо на БФБ, но и на дакса защото много добре владееш немския

мецанке, какво си продаде на този АМРО с голяма печалба ................ навярно нещо розово

69, напълно вярно, че пак си се надценила

цветанке, пак те питам къв е този АМРО дето постоянно купуваш/продаваш с него и за щяло и нещяло го споменаваш???

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                Майната му на баса,Мече.Все пак остават 5 седмици до контролата.Бях се подготвил,но нещата са по-зле,отколкото изглеждаха преди месец.Дано не излязат извън контрол.Всяко нещо по реда си.Внимателно следи събитията и преди всичко поведението на участниците.Има възможност да се извлече и полза.Успех.
                Ще влезе в друг тип контрол - какъвто отдавна трябваше!
                Точно така, всичко по реда си. Видя ли каква ликвидност имаше при новината за фалита на МОСТ? Това не е лошо - като явление. Жалко че трябва да го видим в такъв момент - ама все е нещо.

Коментар

Не се наемам да те коригирам,липсва ми известна информация.Но е възможна промяна на позицията на Правителството по отношение на ППФ.ББ е в състояние да го направи,в характера му е.Би извлякъл и полза от това,а той има верния инстинкт на хищник-единак.
                  Съгласен съм с болднатото, НО ! Вече няма пари и всеки негов следващ ход ще бъде по-грешен от предишният. Целта е да задържи главата над водата максимано дълго, а след него и потоп !

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                    Гаки, а основната драма е едва в своето начло.
                    Това (новината за национализиране на ППФ) е катализатора на НЕОБРАТИМ процес с еднопосочно движение. Няма да уточнявам посоката за да не изнервям и без това изнервените донори.
                    Дори утре Б.Б. да стане и да си поръси главата с пепел, кой ще хване декиш?
                    Не се наемам да те коригирам,липсва ми известна информация.Но е възможна промяна на позицията на Правителството по отношение на ППФ.ББ е в състояние да го направи,в характера му е.Би извлякъл и полза от това,а той има верния инстинкт на хищник-единак.

Коментар

Само преди 12 дни тези цифри за SOFIX изглеждаха твърде скандални.Имаше немалко саркастични коментари от някои форумни недоразумения /балъци/.Днес се приближихме плътно до горната граница.Темпът на спад би трябвало да се забави,но ноември е традиционно лош.По всичко изглежда,че съм попаднал в капана на умерения си оптимизъм.А балъците нададоха вълчи вой.Положението обаче е поносимо....щом ATILA още не се е появил.
                      Гаки, а основната драма е едва в своето начло.
                      Това (новината за национализиране на ППФ) е катализатора на НЕОБРАТИМ процес с еднопосочно движение. Няма да уточнявам посоката за да не изнервям и без това изнервените донори.
                      Дори утре Б.Б. да стане и да си поръси главата с пепел, кой ще хване декиш?

Коментар

• Бойко ако продължава да схваща толкова бавно, докато схване за какво иде реч и загубите на тези фондове, а и на всички други на борсата вече ще са огромни.

То бива български реотани ама това е направо страшно. Да пие там генко билоба или направо пирамем щото иначе за трите останали години от мандата му ще ни върне не в комунзма а направо в средновековието.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                          Гаки,
                          имахме едно басче и въпреки че рядко съм бик на БФБ подцених Индексният фонд който нямаше желание да смачка БФБ и малоумието на управляващите който я смачкаха ,
                          Поздрави ....
                          ...
                          Майната му на баса,Мече.Все пак остават 5 седмици до контролата.Бях се подготвил,но нещата са по-зле,отколкото изглеждаха преди месец.Дано не излязат извън контрол.Всяко нещо по реда си.Внимателно следи събитията и преди всичко поведението на участниците.Има възможност да се извлече и полза.Успех.

Коментар

Само преди 12 дни тези цифри за SOFIX изглеждаха твърде скандални.Имаше немалко саркастични коментари от някои форумни недоразумения /балъци/.Днес се приближихме плътно до горната граница.Темпът на спад би трябвало да се забави,но ноември е традиционно лош.По всичко изглежда,че съм попаднал в капана на умерения си оптимизъм.А балъците нададоха вълчи вой.Положението обаче е поносимо....щом ATILA още не се е появил.
                            Гаки,
                            имахме едно басче и въпреки че рядко съм бик на БФБ подцених Индексният фонд който нямаше желание да смачка БФБ и малоумието на управляващите който я смачкаха и те признавам за по добър анализатор от мен ... в този период.
                            Поздрави ....
                            П.П. Нямам загуби в акциите си на БФБ в този период /даже продавах на АМРО с голяма печалба../ и може би затова гледах розово ...но не ме оправдава за цялостното надценяване на картинката...

Коментар

• Да се чуди човек защо и ние като унгарци и румънци не взехме някой кредит от типа "помощ" а се мъчим....А при нас не са хубави нещата....... Пак заорахме нещо... Само дано не се окажат прави тия дето прогнозират че тепърва ще става тежко за народа - до се га страдаха фирмите и организациите но на практика съкращенията бяха много умерени и предимно на най ниските нива....То за това и на практика нищо не се е променило в БГ в следствие на световната криза....Същите тъпанари чакат кредити за да купуват апартаменти в София...Толкова...

Коментар

• SOFIX

Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                                Ако се приложи паралелен.статистически метод на изчисление,преди Коледа SOFIX трябва да е 343/333,което е напълно съпоставимо с казаното от Николов.

Коментар

X