Голямо подпиране. На тия нива няма смисъл да се крепи. 370-380 ще бъде новото нормално.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от мечето ЙогиПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от мечето ЙогиКупувам Севто, на 50, 60 и 70 стинки, ако има желаещи - моля... да заповядат, все ще се споразумеем)))
и залагам имущество в софком за още ...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Не болен мозък.
Болни мозъци тия, дето продават на тия цени, заювците оакани, отрепераните и страхливи душички.
Аз - смея и бъзикам с тяхната духовна злочестина - дреме ми на самолетът че Софиксът пак под 400 - дори смятам това за баси далаверата, при положение че добрите компании от кризата вече видимо излизат.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от Forex MasterДнес софикс е доста секси!
Да не мръда над 400 поне още година - после ще съм капитан на кораб не, ми адмирал на армада - не, ами направо Император на Полинезия, Меланезия и Микронезия и на 2/3 от Индонезия, плюс половината Уелс... ;-)
Сериозн - аз - доволен и не бръзам да върви нагоре Борсата - нека компаниите ми се развиват все така и все по-добри отчети да вадят, пък акциите ако ще още да падат - Р/Е 1.08 ми звучи ного добре за пазаруване ;-)
Коментар
-
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Първоначално изпратено от Forex MasterДнес софикс е доста секси!
Да не мръда над 400 поне още година - после ще съм капитан на кораб не, ми адмирал на армада - не, ами направо Император на Полинезия, Меланезия и Микронезия и на 2/3 от Индонезия, плюс половината Уелс... ;-)
Сериозн - аз - доволен и не бръзам да върви нагоре Борсата - нека компаниите ми се развиват все така и все по-добри отчети да вадят, пък акциите ако ще още да падат - Р/Е 1.08 ми звучи ного добре за пазаруване ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар