IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Голямо подпиране. На тия нива няма смисъл да се крепи. 370-380 ще бъде новото нормално.

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
      Първоначално изпратено от Hakkinen
      Първоначално изпратено от мечето Йоги
      Купувам Севто, на 50, 60 и 70 стинки, ако има желаещи - моля... да заповядат, все ще се споразумеем )))
      Давам ти моите на 2.50
      на 2,50 стинки купувам до последно... и залагам имущество в софком за още ...
      good one :lol:
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
        Първоначално изпратено от мечето Йоги
        Купувам Севто, на 50, 60 и 70 стинки, ако има желаещи - моля... да заповядат, все ще се споразумеем )))
        Давам ти моите на 2.50
        на 2,50 стинки купувам до последно... и залагам имущество в софком за още ...

Коментар

• By the pricking of my thumbs, something wicked this way comes.

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
            Давам ти моите на 2.50
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Купувам Севто, на 50, 60 и 70 стинки, ако има желаещи - моля... да заповядат, все ще се споразумеем )))

Коментар

• Императорът

Импе, според теб как ще се отрази на Р/Е поведението на управляващите ни башибозуци и мамелюци?

Коментар

• Не болен мозък.

Болни мозъци тия, дето продават на тия цени, заювците оакани, отрепераните и страхливи душички.

Аз - смея и бъзикам с тяхната духовна злочестина - дреме ми на самолетът че Софиксът пак под 400 - дори смятам това за баси далаверата, при положение че добрите компании от кризата вече видимо излизат.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                    Първоначално изпратено от Forex Master
                    Днес софикс е доста секси!
                    Аферим - това е умна приказка.

Да не мръда над 400 поне още година - после ще съм капитан на кораб не, ми адмирал на армада - не, ами направо Император на Полинезия, Меланезия и Микронезия и на 2/3 от Индонезия, плюс половината Уелс... ;-)

Сериозн - аз - доволен и не бръзам да върви нагоре Борсата - нека компаниите ми се развиват все така и все по-добри отчети да вадят, пък акциите ако ще още да падат - Р/Е 1.08 ми звучи ного добре за пазаруване ;-)
                    императоров, ти си болен мозък баце

Коментар

• Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Първоначално изпратено от Forex Master
                      Днес софикс е доста секси!
                      Аферим - това е умна приказка.

Да не мръда над 400 поне още година - после ще съм капитан на кораб не, ми адмирал на армада - не, ами направо Император на Полинезия, Меланезия и Микронезия и на 2/3 от Индонезия, плюс половината Уелс... ;-)

Сериозн - аз - доволен и не бръзам да върви нагоре Борсата - нека компаниите ми се развиват все така и все по-добри отчети да вадят, пък акциите ако ще още да падат - Р/Е 1.08 ми звучи ного добре за пазаруване ;-)
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
                    Working...
                    X