IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да не хересва и Азис

Коментар

• Първоначално изпратено от qepasa? Разгледай мнение
      Мацето е мъж. Нисък и дебел. Ако все още искаш подробности къде да го намериш, пиши на л.с.
      НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ....Аз го мислех, че е като Ален Делон - красавец със сини очи....

пп.. Как го откри ?..Беше зад два рутера и една "китайска стена"...

Коментар

• Нещо те сърби , като нямаш акции все да пишеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Само ти ли спечели- свирките и още нещо
          Кире, що си буташ пръста де'т скърца врата, кажи нещо в което си силен - докъде ще стигне софикса например.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
            Мацооо, що така се прайш и представляваш.
            На всички е ясно, че нямаш пет стинки и си дошла да забършеш нещо тука, като ползваш тактиката на заяждането.
            Маце, ако знаеш, какво ти мисля, ще ми звъниш по 40 пъти на ден.
            Стягай дупето.
            Мацето е мъж. Нисък и дебел. Ако все още искаш подробности къде да го намериш, пиши на л.с.

Коментар

• Само ти ли спечели- свирките и още нещо

Коментар

На всички е ясно, че нямаш пет стинки и си дошла да забършеш нещо тука, като ползваш тактиката на заяждането.
                Стягай дупето.
                На кои всички? На отбора юнаци дет' загубиха 90% от парите си?
                А и ти само дрънкаш глупости. Кажи валатаджия, какво ще направиш със тоз зàпъртък в гащите?

Коментар

• Фаши разкрита си...хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение

Както съм повтарял една народна мъдрост - краставите магарета през девет дерета се надушват. Перифразирайки тази народна мъдрост - балъците на бефебе се сдружават по интереси.
                    Изтерзаната до болка душа на Соки граничеща с лудост даде старта за сбора.
                    Следват Шемета, 4и4о, гледам че и берта се слага в тази група вече...
                    Що така бе берта? Верно че доста пропиля в холдчето, но е изненада все пак.
                    Кирето е ясен - чака софикс 4000. Но както отново е казал народа - Гладна кокошка просо сънува.
                    Все пак и нови фигури се появяват. И малко банално, но отново както казва народа - балъците край нямат. Оня с бобчето в панталонките например има мераци като мъжете. Но - както всички балъци ще загуби парите си.
                    И това вече години наред! Не се ли поучихте бре?
                    Стягай дупето.

Коментар

• Както съм повтарял една народна мъдрост - краставите магарета през девет дерета се надушват. Перифразирайки тази народна мъдрост - балъците на бефебе се сдружават по интереси.
                      Изтерзаната до болка душа на Соки граничеща с лудост даде старта за сбора.
                      Следват Шемета, 4и4о, гледам че и берта се слага в тази група вече...
                      Що така бе берта? Верно че доста пропиля в холдчето, но е изненада все пак.
                      Кирето е ясен - чака софикс 4000. Но както отново е казал народа - Гладна кокошка просо сънува.
                      Все пак и нови фигури се появяват. И малко банално, но отново както казва народа - балъците край нямат. Оня с бобчето в панталонките например има мераци като мъжете. Но - както всички балъци ще загуби парите си.
                      И това вече години наред! Не се ли поучихте бре?

Коментар

Маце, имаш много обещаващо личице.

От търговия с акции нищо не рабираш, но определено гледаш да забършеш нещо тука.
                        Ти ми дай сигнал пък аз ще те ........... ти си знаеш.
                        Ми имам, не е като на жена ти.
                        Ти излъска ли бобчето там доле?
                        То не е лесно и да го намериш.
                        Last edited by Факушкa; 20.02.2011, 14:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                          Да бе... вярно тоя Фашкийката доста често пише все посред нощ между 00:00 и 05:00. Явно работи някъде нощни смяни пазач или нещо от сорта
                          shema кво стана с австралиеца пич.... спря да ни информираш..... на чакалнята ли стоиш или активно управляваш "портфейла" ,....

Коментар

• Първоначално изпратено от AtanasSertov Разгледай мнение
                            Кире, аз ви следя яко темата, много интересна стана! Та да те питам, 10-15, ама за колко време? В какъв интеревал? Щото може да пада бавно, може и бързо, хоп хоп , а мерси
                            Потърси описанието как се сварява жаба. Отнася се точно до това дали се чака като пада бавно ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                              Ще купувам имот (поне имам намерение) и леко ще се изнасям да живея там. За една две години ще си пренастроя бизнеса така че да мога да го управлявам и от разстояние... Да цените паднаха с 50%...
                              Тц тц, имам Дежа-Вю направо
                              Инак на хартия идейката ти е супер - дано сработи де, макар че според мен ще си останат само думи.

Коментар

• Разбрахме накрая- не го интересуват акции, иска беберон

Коментар

Working...
                                X