IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Че те нищо не струват, какъв данък?
    Маце, имаш много обещаващо личице.

От търговия с акции нищо не рабираш, но определено гледаш да забършеш нещо тука.
    Ти ми дай сигнал пък аз ще те ........... ти си знаеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Да бе... вярно тоя Фашкийката доста често пише все посред нощ между 00:00 и 05:00. Явно работи някъде нощни смяни пазач или нещо от сорта

Няма срамна работа...има срамни въшки...

Коментар

• И играе джобен тенис

Коментар

• Да бе... вярно тоя Фашкийката доста често пише все посред нощ между 00:00 и 05:00. Явно работи някъде нощни смяни пазач или нещо от сорта
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Не сме се сетили да гледаме на някои имена в битноста им на- онанисти- гейове- травестити- фетишисти- геронтофили- зоофили- мазохисти-

Коментар

• Това е много по Фройд- Някои апокалиптоси да не онанират на постовете. Добре казано

Коментар

поредния съботно-среднощен пост на нямащия акции титан на мисълта

сигурен съм, че ако имаше българско филмово студио специализирано във филми за възрастни - то факушката щеше да е вкарал и последната си стотинка в акции

не мога да го рабера това постоянство в писането на безсмислици...хем няма акции хем по цяла нощ на линия... явно си настройва еротиката тоя мушморок.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Каква ли е диагнозата на такива....пациенти на БФБ..????????????

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                    Залисан в дискусията пропуснах да те поздравя за смелостта... Малко хора имат сърце да играят по този начин. За съжаление за Моста и Холдинга нямам идея как ще се развият нещата, защото там всичко е игри - зависи колкоп ще е готово да загуби ОББ, защото Черепа много ги работи. Иначе при равни други условия компаниите не са зле и аз съм оптимист за бъдещето на основният им бизнес, поне във мандата на това правителство (вярно че по скоро ще спечели Трейс но и другите няма да останат назад) ще са добре, а до кря на мандата, при досатъчен ръст вече ще е личен избор кой какво пави.

Аз самият се определям като "страхлив инвеститор".... Но на теб ти стискам палци.
                    Да ти кажа честно вече ми е все тая какво ще стане с божковите, даже предпочитам Трейса да дръпне повече,защото вече ми е близо до средната.Поуките, които си взех от този негативен опит са безценни.Пък и в предишният бизнес, в който си изкарвах хляба има едно основно мото, а именно:"Добрите клиенти плащат и за лошите".Перефразирайки може да стане"Добрите ми позиции ще покриват Моста))
                    препоръки не давам

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      А акциите на БФБ нямат данак

Коментар

лека
                        Прав си.. Време е за сън, че много се разписахме... Лека на всички

Коментар

А акциите на БФБ нямат данак
                          И това е фактор, който трябва да се вземе предвид... Защото при инвестициите в жилищни имоти вече данъците, започнаха да тежат.

Коментар

• лека

Коментар

• А акциите на БФБ нямат данак

Коментар

Но сега златото се очаква да пада. Имам и в земесделска земя.
                                Да, за златото и аз не съм оптимист.. Аз мах в ПИБ иизлязох на 780 долара с добра печалба... От тогава направо съм учуден от случващото се.

Коментар

Working...
                                X