IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• да и сребро, но там проблем е и пазенето му

Коментар

• Не става и в малки, но да са на места с рента. По 5-7-10-15дка

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Но сега златото се очаква да пада. Имам и в земесделска земя.
        говоря принципно. мисля че е добре в сребро (но не се интересувам и занимавам)

Коментар

Едно от наи- общодостъпни- и земята и златото и те. От земята и акциите имаш рента и дивиденти
          Е това е другата инвестиция която си заслужава - земеделска земя... Просто на фона на растящото население на света, растящите нужди от храни и смехотворните цени в БГ, ако сега инвестирам в земеделска земя съм убедемн че след години внуците ми ще ме споменават с добро (освен ако не ми теглят по една майна, че съм им оставил някой дълг)... Ама там трябва много кеш, за да купиш голям масив, иначе се губи смисъла...

Коментар

• Но сега златото се очаква да пада. Имам и в земесделска земя.

Коментар

• Първоначално изпратено от AtanasSertov Разгледай мнение
              мистър ФаКушка, или мисис ФаКми, аз смяни не давам. Не мисли, че всички сме на смяни като теб Лека
              Откъде пък ти дойде на акъла че давам смени? За теб е почти сигурно - всички знаем, че опитните стругари работят на смени, за да изкарат добри (според тех) пари!

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                Много са интересни инфлационните процеси... Много е тънка границата, до кога е здравословно и от кога става проблем.... Ама кой колега тук бе чел, че опита показвал че при инфлация борсата се оказвала най успешното пристанище на кеша....
                МИ РАЗБИРАСЕ че е така. Парата губи стойност, и се набива в злато, земя или дялове. Парите са евтини и всяка секунда в която са ти в джоба се стапят. А днес Факуш разпвая на висок тон, как сега е важно да имаш КЕШ, обича го. НЕ, СЕГА НЕ ТРЯБВА ДА ИМАШ КЕШ.

Коментар

• Едно от наи- общодостъпни- и земята и златото и те. От земята и акциите имаш рента и дивиденти

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Бе ти не си ли на смяна утре, та се измъчваш с това писане?
                    мистър ФаКушка, или мисис ФаКми, аз смяни не давам. Не мисли, че всички сме на смяни като теб Лека

Коментар

• За тях няма съмнения, ако не станат катостофични събития. А то малко ли е сега да вкараш пари и да ги увеличиш по 4

Коментар

С тази предстояща инфлация може и по скоро да стане
                        Много са интересни инфлационните процеси... Много е тънка границата, до кога е здравословно и от кога става проблем.... Ама кой колега тук бе чел, че опита показвал че при инфлация борсата се оказвала най успешното пристанище на кеша....

Коментар

не сънуваш ли КЕШ–АААА?
                          Бе ти не си ли на смяна утре, та се измъчваш с това писане?

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                            Няма база за сравнение - държавата дето печати валутата с която се търгуват всички суровини е впозицията да управлява света тс. икономиката им може да прави такива резулати (реални или не, защото тогава почва кредитният бум който донесе тази криза).. Поне докато света не ги ..... (няма нециничен израз)
                            разбирасе в кръга на шегатава Ще доживеем пък ще видим. Лека и спокойна

Коментар

• Сега целта же да се стигне до предкризисните нива

Коментар

хе хе, ама мечтите си стават реалност DJIA 86 година е под 2000

Няма база за сравнение - държавата дето печати валутата с която се търгуват всички суровини е впозицията да управлява света тс. икономиката им може да прави такива резулати (реални или не, защото тогава почва кредитният бум който донесе тази криза).. Поне докато света не ги ..... (няма нециничен израз)

Коментар

Working...
                                X