Първоначално изпратено от Gaki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеУтре повечето позиции ще отворят с едно +10%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеУтре повечето позиции ще отворят с едно +10%За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеУмните хора са казали - правете пакети на нисколиквидни борси само ако смятате да ставате мажоритар...
Тук сте се събрали само лузъри, които сте си накупили още преди 3 години...
Аз направих пачките от лихвите по депозити, а вие още 3 години ще си повтаряте "спокото"...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеУмните хора са казали - правете пакети на нисколиквидни борси само ако смятате да ставате мажоритар...
Аз направих пачките от лихвите по депозити, а вие още 3 години ще си повтаряте "спокото"...
Коментар
-
Аз направих пачките от лихвите по депозити, а вие още 3 години ще си повтаряте "спокото"...препоръки не давам
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНека първо да се поразтъпче на -10 %, да си направи пътека, да я заглади за да можа да се засили към 500....
Но няма лошо и да познаеш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеВреме е турборалито да започне.
Коз, коз и пак коз!
А някои лапачи да продължават да лапат, щом им харесва.
Че то е факт ралито - ама не на БФБ а в златото и петрола.
Не си насилвай късмета - всичко над 400 Софикс е подарък
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеумните хора са казали - пакети се правят при падащ или консолидиращ пазар. Въпрос на лична преценка. Разбира се има падащ и падащ пазар... едно е падащ от рекорни нива и след 5 години балониране, а съвесм друго е падащ след консолидация и лек ръст на критично ниски нива.
споко и не се карайте .. ще има за всички
тук сме се събрали все играчори
Миналата година де беше индекса? И къде отиде - без нови кризи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеумните хора са казали - пакети се правят при падащ или консолидиращ пазар.
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение.. ще има за всички
тук сме се събрали все играчори
Аз направих пачките от лихвите по депозити, а вие още 3 години ще си повтаряте "спокото"...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар