Първоначално изпратено от bse sell-off
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнениеСъбирам мнения и мисля, че доста участници просто чакат нещо като камбана да удари и да им каже да купуват.
Няма да има камбана, да знаетеМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nayo Разгледай мнениеАлъне, имам някой лев,кажи какво да си купя без да е препоръка,просто ей така.Как ги виждаш ти нещата,искам да си купя от БФБ нащо.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнениеСъбирам мнения и мисля, че доста участници просто чакат нещо като камбана да удари и да им каже да купуват.
Няма да има камбана, да знаете
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеАз гъзове не лижа !Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
SoKoLoV
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеСъс 100 мио. Монбат и на 0.26лв можеш го закара
И пак щ са МНОГО за този ШИТ
С такива бисери ще трябва да се научиш да ближеш гъзове ,нямаш друг шанс,като гледам ще ти отива. хяхяхя
Коментар
� -
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеПИБ дават по 100 - 200 мил . ама трябва да си на 26г. и също да имаш 20 хил. първоначален капитал . Алъне не покриваш нито първото нито второто условие . Може би ако направиш едно предаване за възхвала на ПИБ ..........
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nayo Разгледай мнениеЗдрави топки и спокойствие,от време на време и БИРА /търпение/, за никъде не бързам,нямам зор.Рано или късно търпението се възнаграждава. анадъмо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАлъне, със 100 милЬона на цялото ли бфб или само на Монбат ставаш мейкър)))))
И пак щ са МНОГО за този ШИТ
Коментар
�
Коментар