IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнение
    Събирам мнения и мисля, че доста участници просто чакат нещо като камбана да удари и да им каже да купуват.

Няма да има камбана, да знаете
    Камбана винаги има ! Важно е как ще бие - на празник или на умряло. За сега вторият звън е много по-вероятен от това да чуем първият.

Коментар

Събирам мнения и мисля, че доста участници просто чакат нещо като камбана да удари и да им каже да купуват.

Един въпрос... Какви акции купуваш... Такива, които много са паднали или такива пред които има реална перспектива за развитие..
      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от nayo Разгледай мнение
        Алъне, имам някой лев,кажи какво да си купя без да е препоръка,просто ей така.Как ги виждаш ти нещата,искам да си купя от БФБ нащо.
        Единственото нещо което става за покупка в момента са всички видове компенсаторки.

Коментар

И все пак ако някой по-сериозен фонд налее някоя по-сериозна сума, ще отекне

Коментар

• Събирам мнения и мисля, че доста участници просто чакат нещо като камбана да удари и да им каже да купуват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
              Аз гъзове не лижа !
              E хайде сега, Спаска с млекото не го броим
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Кой ще разбере ? Особенно ако го представиш като провесионално и безпристрастно мнение .

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                  Със 100 мио. Монбат и на 0.26лв можеш го закара

И пак щ са МНОГО за този ШИТ
                  Еха поредния ти бисер ли хахахахах ???????
                  С такива бисери ще трябва да се научиш да ближеш гъзове ,нямаш друг шанс,като гледам ще ти отива. хяхяхя

Коментар

• Алъне, имам някой лев,кажи какво да си купя без да е препоръка,просто ей така.Как ги виждаш ти нещата,искам да си купя от БФБ нащо.

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
                      ПИБ дават по 100 - 200 мил . ама трябва да си на 26г. и също да имаш 20 хил. първоначален капитал . Алъне не покриваш нито първото нито второто условие . Може би ако направиш едно предаване за възхвала на ПИБ ..........
                      Аз гъзове не лижа !

Коментар

• И на монбат . Време е да сменяш кожата .

Коментар

• Първоначално изпратено от nayo Разгледай мнение
                          Здрави топки и спокойствие,от време на време и БИРА /търпение/, за никъде не бързам,нямам зор.Рано или късно търпението се възнаграждава. анадъмо
                          Китът вече глътнал ли е Йов или търпението трябва за да се премине и през това в близкото бъдеще

Коментар

• ПИБ дават по 100 - 200 мил . ама трябва да си на 26г. и също да имаш 20 хил. първоначален капитал . Алъне не покриваш нито първото нито второто условие . Може би ако направиш едно предаване за възхвала на ПИБ ..........

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              Алъне, със 100 милЬона на цялото ли бфб или само на Монбат ставаш мейкър )))))
                              Със 100 мио. Монбат и на 0.26лв можеш го закара

И пак щ са МНОГО за този ШИТ

Коментар

• Здрави топки и спокойствие,от време на време и БИРА /търпение/, за никъде не бързам,нямам зор.Рано или късно търпението се възнаграждава. анадъмо

Коментар

X