IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    Модераст ( или известен още като jamiemirror) .. не ти ли стига да пишеш по форумите за коли и риба в работно време, а си седнал и след работа да ни открехваш как хората въртели пари..
    Ти си типичен пример - кинта и седемдесе, посредствен, очевидно нещо ти липсва, но ако те слуша човек тук ще каже, че си първи братовчед на Долф Лундгрен и племенник на Сорос.

Силата е с теб колега продължавай в същия дух... не знак как се казва из ловешко, но в Перник на такива като теб се казва - гоУема работа е тоа.

респект
    Сигурен съм че ти си запознат с Перник, нямам никакви съмнения
    Ама не се подтискай де, стискай артиите (до фалита)

ПП: Мое ти подаря гоуфче - като я закъсаш хептен. Така пернишката ти идентичност ще е завършена докрая

Коментар

• ГОЛЕМ ..РАСТ

Коментар

• Модераст ( или известен още като jamiemirror) .. не ти ли стига да пишеш по форумите за коли и риба в работно време, а си седнал и след работа да ни открехваш как хората въртели пари..
        Ти си типичен пример - кинта и седемдесе, посредствен, очевидно нещо ти липсва, но ако те слуша човек тук ще каже, че си първи братовчед на Долф Лундгрен и племенник на Сорос.

Силата е с теб колега продължавай в същия дух... не знак как се казва из ловешко, но в Перник на такива като теб се казва - гоУема работа е тоа.

респект
        Last edited by bertram; 21.02.2011, 23:20.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• ти от кои си бе , Пич ; ако не те засягат провлемите, чий го дириш тука

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            Доста странни са ми индивиди, които хем нямат акции ,а в същото време денонощно са във форума. Една част от нас ги игнорира с насмешка, а друга ги пъди като досадни мухи в юлски пек...задача меко казано обречена.

Мислят си, че ни ядосват, но все по често те са по-изнервени от нас... как така..ами така...когато трола е ясен - той вече не е трол.. той е поредния комплексиран аутсайдър потопил се в темите на интернет форумите. Раздава оценки от последна инстанция и се надсмива над всички, които не са от неговото ниво (дередже)....

А в същото време докато ние с вад уж се връзваме..пакетите с акции се допълват, отчетите се следят и всичко полека лека започва да идва на мястото си.

Някои ще кажат виже какво е БФБ и ЦД..бягайте на маржин в франкфурт.. да ама не.. и в българия могат да се правят пари и е въпрос на време нещата да тръгнат в правилната посока..

А тролове, комплексар и чикиджии е имало и винаги ще има по нашите ширини. Въпросът е може ли да има форум без тях.. според мен може, а според Вас... Нека мине историята с Софикс и ще предложа на Мариян да направи няколко теми от сорта на Аз съм най-великия, Всички на БФБ са глупаци и тн.. и в тези теми за заключим форумните 'експерти' ..
            разбира се темите ще са най-горе, за да не падне самочуствието на някой.

лека вечер и наздраве

Философе дървен, като си толкова отворен - видя ли днес на каква "борса" сте си купили артиите и как се манипулират и покриват данните?
            Инак си пиши щом туй те утешава и успокоява - фактите идват един след друг. Чакай ти вече 3 години "въпрос на време", умните не чакат а въртят пари отдавна Изкормиха ви като шарани по Никулден - и сега пак нищо не можете да сторите дори и след като се разбра поредната далавера.

Коментар

• БРАВО- Имаш подкрепата ми

Коментар

• Доста странни са ми индивиди, които нямат акции ,а в същото време денонощно са във форума. Една част от нас ги игнорира с насмешка, а друга ги пъди като досадни мухи в юлски пек...задача меко казано обречена.

Мислят си, че ни ядосват, но все по често те са по-изнервени от нас... как така..ами така...когато трола е ясен - той вече не е трол.. той е поредния комплексиран аутсайдър потопил се в темите на интернет форумите. Раздава оценки от последна инстанция и се надсмива над всички, които не са от неговото ниво (дередже)....

А в същото време докато ние с вас уж се връзваме..пакетите ни с акции се допълват, отчетите се следят и всичко полека лека започва да идва на мястото си.

Някои ще кажат вижте какво е на БФБ и колко са стока ЦД и КФН - бягайте на маржин в франкфурт и лондон - да ама не.. и в България могат да се правят пари и е въпрос на време нещата да тръгнат в правилната посока..

А тролове, комплексари и чикиджии е имало и винаги ще има по нашите ширини. Въпросът е може ли да има форум без тях.. според мен може, а според Вас...? Нека мине историята с Софикс и ще предложа на Мариян да направи няколко теми от сорта на Аз съм най-великия, Всички на БФБ са глупаци и тн.. и в тези теми за заключим форумните 'експерти' ..вместо да ги банваме.
                Разбира се темите ще са най-горе, за да не падне самочуствието на някой и да направи някоя глупост.

лека вечер и наздраве
                Last edited by bertram; 21.02.2011, 23:11.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Три денонощия не спряхте,що не минете на скайп или на лични

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    КирЕ, шо стана ве?
                    Да не вдигаш бунт срещу властта сега?

Коментар

• Коментар

Много се изхвърлиТи ако имаше такива акции нямаше да висиш и по цял ден и да нападаш хората.
                        ТО СИ ЛИЧИ КОЙ Е ПО ЦЯЛ ДЕН ВЬВ ФОРАМА
                        Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Доколкото знам това е форум за инвеститори, а не за завистници и позьори

Коментар

• Много се изхвърлиТи ако имаше такива акции нямаше да висиш и по цял ден и да нападаш хората. Такива профани си личат и по израза много пари- Бастуне това е са пуберски изрази- това понятие за различните хора има различен смисълНито пари имаш нито акции-м Завиждаш и си избиваш комплекситеСериозните хора не се карат , а търгуват

Коментар

Ти имаш ли изобщо прогнози и акции или си търсиш запознанства. Има си други сайтове за това. Прави впечатления, че едни комплексари само пишат без да имат и един лев или акция
                              Туй много як аргумент обаче - чиляк требе да е гадател на кристална топка или да стиска обезценени с 80% артии за да е достоен писач в тоя форум явно

Коментар

Не такъв като тебе няма, който да няма акции а да се прави на голям Бастун и да раздава съвети
                                Дали имам или нямам акции, ти няма как да знаеш Дали aкциите са ми от БФБ, DАХ или NYSE, също няма как да знаеш. Нямам и намерение да се пъна като теб да се доказвам, колко велик инвеститор съм с 18 години стаж Оставям те да си стържеш нервите, че ви гледам по цели нощи висите във форума и се подкрепяте(пиянствате). Извинявам се на читателите, ако сме дотегнали! Даже модито ако иска може да мине с метлата
                                Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X