If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти имаш ли изобщо прогнози и акции или си търсиш запознанства. Има си други сайтове за това. Прави впечатления, че едни комплексари само пишат без да имат и един лев или акция
Прави впечатление, че много нерви хабиш пред монитора, което те е характерно за хора, които твърдят че правят много пари А може и парите да са само виртуални, но това само ти си го знаеш
Ти не беше ли дт онези пумпали , които когато купувах УПАК ривяха и после се скрихаТо си личи в темата. Ти както взе да ме разпитваш да не искаш и нещо друго да ми видиш. Ти какво си купил Бастуне, че даваш акъл
Акъл не давам, пиша защото и други хора четат темата и да са наясно, че няма такъв инвеститор, който да хваща винаги дъната и върховете, така както се описвате вие, и че няма вечен ъп. Все си мисля че провокирате ръстове за да си разкарате акциите, които може и да сте купили на по-ниски нива евентуално
Ти не беше ли дт онези пумпали , които когато купувах УПАК ривяха и после се скрихаТо си личи в темата. Ти както взе да ме разпитваш да не искаш и нещо друго да ми видиш. Ти какво си купил Бастуне, че даваш акъл
Коментар