IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ти имаш ли изобщо прогнози и акции или си търсиш запознанства. Има си други сайтове за това. Прави впечатления, че едни комплексари само пишат без да имат и един лев или акция

Коментар

• Пиши когато купиш акции, а недей да джавкаш по другите

Коментар

• Прави впечатление, че много нерви хабиш пред монитора, което те е характерно за хора, които твърдят че правят много пари А може и парите да са само виртуални, но това само ти си го знаеш
        Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Не такъв като тебе няма, който да няма акции а да се прави на голям Бастун и да раздава съвети

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Ти не беше ли дт онези пумпали , които когато купувах УПАК ривяха и после се скрихаТо си личи в темата. Ти както взе да ме разпитваш да не искаш и нещо друго да ми видиш. Ти какво си купил Бастуне, че даваш акъл
            Акъл не давам, пиша защото и други хора четат темата и да са наясно, че няма такъв инвеститор, който да хваща винаги дъната и върховете, така както се описвате вие, и че няма вечен ъп. Все си мисля че провокирате ръстове за да си разкарате акциите, които може и да сте купили на по-ниски нива евентуално

Коментар

• Не БФБ въпреки Модерните апокалиптоси имаше ръст и на нея които могат правят пари

Коментар

• Ти не беше ли дт онези пумпали , които когато купувах УПАК ривяха и после се скрихаТо си личи в темата. Ти както взе да ме разпитваш да не искаш и нещо друго да ми видиш. Ти какво си купил Бастуне, че даваш акъл

Коментар

• БФБ затова се влачи по корем 3 години, Кирето да може да си напълни акции

Коментар

Ти сметни колко е от УПАК купени на 1.50- за да продавам ти сметни каква ми е прогнозата профане
                    Аз нямам съмнение, че всичко си го купил на дъното и си го продал на върха!

Коментар

• Е колкото глупоста ти трудно може да расте.

Коментар

• И да ривете като вдовички- някои правят парички

Коментар

А има ли база за сравнение , че днес прибрах 70% печалба от ЦКБ
                          Браво, значи има малко разум в теб, но си мислех че ще расти още поне до 10лв Поне до софикс 4000

Коментар

• Ти сметни колко е от УПАК купени на 1.50- за да продавам ти сметни каква ми е прогнозата профане

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              UUUUPPP 4000
                              М-дааааааа... Щом и Факи започна да вика UUUUPPP 4000... ...а след това деноминация
                              и махат отново три нули...

Коментар

Модерните взеха да се обаждат
                                Гледам икономическите ти доводи до тук стигат Е така ще станеш успял инвеститор на БФБ.

Коментар

Working...
                                X