IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Унипак подписа договора с МИ по оперативна програма "Развитие на конкурентоспособността на Българската икономика"

Последна редакция: 18.03.2011, 13:33

Публикуване: 18.03.2011, 13:11

Автор: Емил Брандийски

Размер на шрифта: a a a

Унипак АД подписа договор за безвъзмездна финансова помощ с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия към Министерството на икономиката, енергетиката и туризма по оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на Българската икономика” 2007-2013 г..Наименование на проектното предложение: Повишаване ефективността и конкурентоспособността на „Унипак” АД, чрез въвеждане в експлоатация на иновативна, високопроизводителна шестцветна офсетова печатна машина.

Припомняме, че общият бюджет на проекта е 3.75 млн. лв., а размерът на безвъзмездната финансова помощ - 1.87 млн. лв. Унипак бе едно от 5-те публични дружества които се класираха сред 20-те финалиста които ще получат безвъзмездна помощ по тази програма.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
        Полки, за теб депозит всякаш е мръсна дума
        имам пари по дебитните карти и по разплащателни сметки

преди години имах едни мухлясали пачки дето ги бях забравил няколко години в една каса в една изба и тогава ги изпрах с един едномесечен депозит

............. касиерките като ги брояха пипаха банкнотите с отвращение и от време на време ходеха да си мият ръцете

.............. то и аз не ги пипах де ............... бутнах пачките в една найлонова торба и ги изсипах в банката
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
          интересно ми е пеньо какво ли ще напише по въпроса когато се прибере от работа довечера и ако не си пътува за село този уикенд
          Споко, няма да пътува утре е работен дев

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
            За всички е ясно,че хората които разчитат и се радват на някакви 5-6% годишна лихва от депозити не притежават завиден интелект,но ме учудва факта,че те не само не се срамуват от това а даже се гордеят с него.
            интересно ми е пеньо какво ли ще напише по въпроса когато се прибере от работа довечера и ако не си пътува за село този уикенд

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
              и аз мисля така, а ако модито пак ми изтрие поста ще означава, че и той/тя/то е на депозит
              Полки, за теб депозит всякаш е мръсна дума

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
                За всички е ясно,че хората които разчитат и се радват на някакви 5-6% годишна лихва от депозити не притежават завиден интелект,но ме учудва факта,че те не само не се срамуват от това а даже се гордеят с него.
                и аз мисля така, а ако модито пак ми изтрие поста ще означава, че и той/тя/то е на депозит

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                  Не знам дали индексния или заради ООН(решението им), Либия или Японците, но някои поразпродадоха на края. Ке се разбере в понеделник кой прав кой крив.
                  Може и във вторник. Понеделник може да се ослушват още
                  Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Естествено, че заради индексния. А като почнат бомбардировките индекситеби трябвало да скочат. Справка - началото на войната в Ирак.

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                      Не знам дали индексния или заради ООН(решението им), Либия или Японците, но някои поразпродадоха на края.
                      Ами правилно. ООН взе решение за налагане на зона свободна от полети, ама доколкото разбирам някои се готвят да бомбардират наземни цели в Либия... Има някакво голямо разминаване! Някой в Европата ще изреве накрая... Играчка-плачка...
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Вероятно е индексниа....от понеделник Софикс е нов.Ама явно много малко пари има в него.Купили са Корп за около 200К лева .Смятай колко е голям......пълен та.ак.

.......ако наистина е фонда де(индексниа)

Коментар

• Не знам дали индексния или заради ООН(решението им), Либия или Японците, но някои поразпродадоха на края. Ке се разбере в понеделник кой прав кой крив.
                          Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Утре е работен ден, но не и за БФБ - това не е редно!

"Съобразно търговския календар на Дойче Бьорзе за 2011 год. БФБ-София уведомява, че на следните работни дни през 2011 год. няма да се проведат търговски сесии: 19 март (събота), 28 май (събота), 3 септември (събота) и 17 септември (събота)."
                            сайт БФБ
                            Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.

Коментар

• Рехава, ама виж накрая индексния какъв живец внесе. Ребалансираха емисиите в Софикс според новите тегла и отвориха добри възможности на спекулантите
                              Аз лично си купих Зърно и Доверие холд

Коментар

• Рехава търговийка днес.
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X