If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
До две седмици финансовият министър ще представи визия в Министерски съвет на развитие на капиталовия пазар. “Към борсата има огромен интерес. Шест различни инвеститори досега са представили техния интерес и сме имали първоначални, неофициални, разбира се, разговори“, добави той. Дянков се надява до края на годината да се избере инвеститорът.
яко губищите в япония са застрахователите които по първи оценки ще трябва да изплатят над $40 млрд.
от друга страна всичко ще трябва наново да се изгради и това е възможност за редица фирми да спечелят ............ както и оцелелите хора да си намерят работа и да си осигурят доходи за дълго време
Първоначално изпратено от meche_cveti93
Съжалявам ,че бях решил да не пиша с разни мишлета който не виждат по далече от носа си и човешкият живот е равен на една негова акции ..стига акцията да се качва... .... Работа ще има за Столипиновци защото ще има много желязо за скрап....
Дано си там да си намериш работа и да си осигуриш храна... радиационна...
цветано, прочети тази статия и ми отгори дали смяташ, че за Бъфет една акция е един човешки живот
Унипак подписа договора с МИ по оперативна програма "Развитие на конкурентоспособността на Българската икономика"
Последна редакция: 18.03.2011, 13:33
Публикуване: 18.03.2011, 13:11
Автор: Емил Брандийски
Размер на шрифта: a a a
Унипак АД подписа договор за безвъзмездна финансова помощ с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия към Министерството на икономиката, енергетиката и туризма по оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на Българската икономика” 2007-2013 г..Наименование на проектното предложение: Повишаване ефективността и конкурентоспособността на „Унипак” АД, чрез въвеждане в експлоатация на иновативна, високопроизводителна шестцветна офсетова печатна машина.
Припомняме, че общият бюджет на проекта е 3.75 млн. лв., а размерът на безвъзмездната финансова помощ - 1.87 млн. лв. Унипак бе едно от 5-те публични дружества които се класираха сред 20-те финалиста които ще получат безвъзмездна помощ по тази програма.
Коментар