If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Парите от продажбата на Авто юнион ги няма вече. Явно са отишли за погасяване на задължения. Печалбата е под очакванията, но да не бъдем дребнави. Като гледам отчетите на дъщерните Евроинс и Формопласт, не ни чака добър консолидиран.
Може да не си прав, но ти признавам, че поне си постоянен
Коментар
ОК
Парите от продажбата на Авто юнион ги няма вече. Явно са отишли за погасяване на задължения. Печалбата е под очакванията, но да не бъдем дребнави. Като гледам отчетите на дъщерните Евроинс и Формопласт, не ни чака добър консолидиран.
Бас тази блокова сделка. Форексът да не развали депозита?
ха-ха, то това троле има към 10К, да не мислиш че са повече
нали на лихвата от тях се надява, че да отиде веднъж в годината на екскурзийка (така недискретно се беше похвалил веднъж)
те тия дето много джавкат нямат капитал, та затова компенсират като се правят на велики пред новобранците по форумите
интересно дали го хапна пак купувача през Булбанк, щото преди това пак той шеташе по пазара, няма го ОК да му отвори очите
Ако ДВИ на холдинга си прави труда да чете тук:
Това с мотането на отчетите до последната секунда не прави никак добро впечатление !
поздрави
Има си обективни причини приятелю, повярвай ми.
Звънял съм вече по този повод при предишни отчети.
Имайте малко търпение. Пък и за холдинга е по-важен консолидирания.
Мен друго ме вълнува напоследък - кой е купувача който омита от известно време пакетчета по пазара през Булбанк?! А и ценичката взе да вдига напоследък, като няма вече безумни продавачи
Коментар