Първоначално изпратено от De Niro
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ОКСъвсем скоро очаквам новини, които ще повлияят сериозно на тази позиция и на застрахователната й компания. Те даже почти излязох вчера, но да видим как ще реагира пазара.ОК, само не ми казвай че пак претопляте тази партенка с облигациите застраховани в Евроинс, досадно е вече.
Що касае излизане, по-добре кажи как ще я карате без вносни мечки при инса от тук насетне, две години сканд, данске, нидерланске и компания ви радваха, но всичко си има край.
Все пак ако бъркам и си измислил някаква нова гъша у..ня, кажи да те чуем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от cymruПървоначално изпратено от ОКСъвсем скоро очаквам новини, които ще повлияят сериозно на тази позиция и на застрахователната й компания. Те даже почти излязох вчера, но да видим как ще реагира пазара.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymruПървоначално изпратено от ОКСъвсем скоро очаквам новини, които ще повлияят сериозно на тази позиция и на застрахователната й компания. Те даже почти излязох вчера, но да видим как ще реагира пазара.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКСъвсем скоро очаквам новини, които ще повлияят сериозно на тази позиция и на застрахователната й компания. Те даже почти излязох вчера, но да видим как ще реагира пазара.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от zahoПървоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от ОКТо ще се чуе. Но мисля, че правилно се досещаш.
обе3щетение по голяма катастрофа.
неприятно ако е така, но това е 3астраховане все пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от ОКТо ще се чуе. Но мисля, че правилно се досещаш.
обе3щетение по голяма катастрофа.
неприятно ако е така, но това е 3астраховане все пак.
Коментар
-
ОК
То ще се чуе. Но мисля, че правилно се досещаш.
Коментар
-
ОК
Съвсем скоро очаквам новини, които ще повлияят сериозно на тази позиция и на застрахователната й компания. Те даже почти излязох вчера, но да видим как ще реагира пазара.
Коментар
Коментар