IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от De Niro
    Първоначално изпратено от Батя
    Първоначално изпратено от ОК
    Батя, ти от много време си убеден, че тия дето купуват ги разбират повече нещата от тия дето продават. Но още е рано да се каже, не мислиш ли?
    Не мисля пич! Осъзнайте се, сегашните цени на повечето компании на БФБ са безумно ниски. Калкулиран е апокалипсис, който просто няма да се състои.
    Аууу, каква ужасна глупост! Сегашните цени на някои компании може да са малко ниски, но точно на тази компания реалната цена е чиста, кръгла О.
    Изключителни загуби, фалиращи дъщерни компании, безумен мениджмънт, ужасно нискоквалифициран и нископлатен персонал. Логичното тук е само едно... и то не е ЪП...
    деНиро,
    разликата между теб и ОК е има няма 500К . Него мога да го разбера, но теб не! Вместо да си губиш времето тук иди обърни 3 мастики зад яката , после оправи жената (ако не те е напуснала) и после си легни и блажено сънувай как Ехолда фалира и ти си назначен за ликвидатор
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro
      Първоначално изпратено от Батя
      Батя, ти от много време си убеден, че тия дето купуват ги разбират повече нещата от тия дето продават. Но още е рано да се каже, не мислиш ли?
      Не мисля пич! Осъзнайте се, сегашните цени на повечето компании на БФБ са безумно ниски. Калкулиран е апокалипсис, който просто няма да се състои.
      Аууу, каква ужасна глупост! Сегашните цени на някои компании може да са малко ниски, но точно на тази компания реалната цена е чиста, кръгла О.
      Изключителни загуби, фалиращи дъщерни компании, безумен мениджмънт, ужасно нискоквалифициран и нископлатен персонал. Логичното тук е само едно... и то не е ЪП...
      Добре де, ако утре взема че продам всичко което имам в ЕУБГ и ЕУРИНС ще вземете ли да млъкнете най-после и да спрете да ми леете ум и разум по темата, а ?
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя

Коментар

• Ами то зависи какво е съотношението между единия и другия. И как се променя с годините. И каква е рентабилността ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
            Батя, горе долу си прав. Само че аз очаквам да има немалко жертви по пътя към възстановяването. И е логично това да са компаниите, ползвали най-голям левъридж през 2006-2008 година. Затова инвестирам в другите компании, които наистина очаквам да изплуват по-силни от кризата. Но всеки си има собствена стратегия, затова пазара е пазар. Защото няма двама инвеститора с едно и също мнение по всички въпроси.
            В кои компании си инвестирал, като гледам май само вплод и софком карат само на техен капитал ...

Коментар

• Батя, горе долу си прав. Само че аз очаквам да има немалко жертви по пътя към възстановяването. И е логично това да са компаниите, ползвали най-голям левъридж през 2006-2008 година. Затова инвестирам в другите компании, които наистина очаквам да изплуват по-силни от кризата. Но всеки си има собствена стратегия, затова пазара е пазар. Защото няма двама инвеститора с едно и също мнение по всички въпроси.

Коментар

Че бизнеса е затруднен е вярно, че в момента няма рентабилност е вярно, но всичко това е преекспонирано многократно от чувството наречено СТРАХ.
                А с всеки изминал ден с който апокалипсиса се отлага, това чувство се разсейва - при някой по-бързо, при други по-бавно. И в крайна сметка трезвата оценка пак ще надделее и това ще се отрази в изместване на цените на акциите нагоре към по-справедливи стойности. А когато и бизнес конюнктурата се подобри изместването нагоре ще се усилва и усилва до достигане на следващ връх, вероятно след 3-4 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                  Когато разбереш истината ще бъде късно!
                  А ти знаеш ли я?

Коментар

Когато разбереш истината ще бъде късно!

Коментар

• Батя, ти от много време си убеден, че тия дето купуват ги разбират повече нещата от тия дето продават. Но още е рано да се каже, не мислиш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                        Аз пък съм убеден, че тоя дето купува през Булбанк ги разбира повече от тебе тия работи
                        ОК е Симеон Дянков ;-)
                        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Аз пък съм убеден, че тоя дето купува през Булбанк ги разбира повече от тебе тия работи

Коментар

• Счетоводната стойност също е доста по-ниска. По-скоро това е оценка на лицензиран оценител. Същият, според когото ЕИГ струва стотици милиони. А Евроинс струва поне 100 (10 пъти над счетоводната си стойност). Между другото счетоводната стойност на Еврофинанс е 15 млн, а го оценяват в баланса на Еврохолд по над 18 милиона. По това съдя доколко може да се вярва на числата в баланса, но съм убеден че вие си го знаете.

Коментар

Между другото, защо водят акциите на Формопласт по над 2 лева в баланса си, след като пазарната им цена е 0.40 лева?
                              ОК, това е доста несериозен въпрос за някой, от когото се предполага, че има елементарна икономическа култура. Не искам да те обидя, просто е хубаво да се замисляш какви ги пишеш...

Коментар

Между другото, защо водят акциите на Формопласт по над 2 лева в баланса си, след като пазарната им цена е 0.40 лева?
                                защото е счетоводен баланс и се взима счетоводна стойност, ако е пазарен баланс ще се гледа пазара

Коментар

Working...
                                X