IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• факи и цената е добра
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение
      Не знам какво не ти харесва на 17.3% пазарен дял че мрънкаш. Ако ти можеш да постигнеш по голям пусни едно CV и веднага ще те лапнат, поне няма да висиш по цял ден из форумите
      Че и 20% дял да имат - какво значение има, след като прогнозите за тази година са за 15500 нови автомобила! И става въпрос за внос, продажбата е различно нещо!
      eто пак данните досега:

п/е - 39;
      п/б - 0.37;
      Дългове/Собствен капитал - 1,56;
      Марж на печалбата - 0.44%

Добре изглежда, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        и още:

И ето инфо от Авто Юнион Груп:

Та оттук можем да предположим, че за 2010г. ще продадат накъм 2600 автомобила.

Ако не те мързи, сметни как това ще се отрази на компанията и по-специално на акцията.

ПС
        Акциите са накъм 62 500 000.
        Не знам какво не ти харесва на 17.3% пазарен дял че мрънкаш. Ако ти можеш да постигнеш по голям пусни едно CV и веднага ще те лапнат, поне няма да висиш по цял ден из форумите

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          .....
          офтопик : от колите, които продават маздите най ми допадат.
          ...пък аз съм по-непретенциозен - някак повече ми харесват тия Мазерати-та в автосалона, дори нямам претенции към цвета им: сив, черен, абе - кВот им се откъсне от сърцето..., що не се сетят една томбола да поразиграят - тогава и акцията ще удари тавана..., ще се разчуе, пък ще си струва човек да си даде 75-те - 80-те стотинки, а като спести от няколко банички сутрин - те ти го и пакета - готов!...
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Група във фейсбук

Аз търгувам на Българска фондова борса

http://www.facebook.com/pages/Az-trg...41973745816855

Коментар

• Да акционер съм . Доверие господа , за това говоря,а не за моментната цена , доверие към компания ,мажоритар ,мениджмънт.Защо аз да се обаждам ? Нали затова има управително тяло ,също и длъжноста връзки с инвеститорите и се вземат заплати и то солидни за това .Те трябва да търсят връзката с инвеститора ( колкото и дребен да е той ) .Всичко може да се обясни като следствие от кризата ( говоря за цена на акция , грешни инвестиционни решения - волни или неволни и т.н.) , но незачитане на акционерите няма как да се извини с кризата.Така че умната господа с доверието .

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение
                Бе не знам за цената, ама на последък бая фиати и мазди виждам из София, шевролетите не съм ги заглеждал
                ...за първите шест месеца на годината у нас са вкарани 75 892 коли. Очакванията им са до края на годината вносът на автомобили да достигне 150 000.
                и още:

От тази бомбастична бройка новите коли са едва около 10%. За първото полугодие са внесени 7582 нови автомобила. До края на годината техният брой няма да надхвърли 15 500, прогнозират вносителите...
                И ето инфо от Авто Юнион Груп:

...Само за месец март групата е постигнала рекорден пазарен дял от 17.3% с 255 продадени леки и лекотоварни автомобили...
                Та оттук можем да предположим, че за 2010г. ще продадат накъм 2600 автомобила.

Ако не те мързи, сметни как това ще се отрази на компанията и по-специално на акцията.

ПС
                Акциите са накъм 62 500 000.

Коментар

Добре де, за силни емоции ли го правиш? Само така си го обяснявам. Не че е лошо човек да вдигне адреналина малко, но все пак трябва по-внимателно.
                  Ми виж:

п/е - 39;
                  п/б - 0.37;

За да се променят някои от горните цифри, има два начина; единия е спад на цената на акцията поне 3 пъти.
                  Другия начин е да почнат да продават бая фиати и шевролети, че и други такива.
                  С оглед на състоянието на България първия вариант е много по-реален от втория.

ПС

PLP, горните числа показват, че не е подигравка, а надут балон
                  факи,
                  дай боже скоро да излязат на добра печалба, но тогава кой ще ми продаде по 75 ст. - ти ли.
                  според мен нивата 65-75 са много сериозен магнит за дребни и не толкова дребни риби да се накълват с акции на холдинга. Ако преди нямаше интерес на нива около 1.20 или по-скоро интереса беше символичен.. виж последните 3 дни точно дребни риби преструктурират и пазарят тук. 50К+ на ден в неуговорени сделки не е малко .. за позиция като тази.

няма как продавач на коли, лизинг и застраховател да са цъфнали и вързали в насотящата криза.
                  криза криза, но ще мине. изгодните цени са в кофти моменти... като мине кризата ще ти продам с удоволствие на 2+

офтопик : от колите, които продават маздите най ми допадат.
                  Last edited by bertram; 08.07.2010, 16:25.

Коментар

Добре де, за силни емоции ли го правиш? Само така си го обяснявам. Не че е лошо човек да вдигне адреналина малко, но все пак трябва по-внимателно.
                    Ми виж:

п/е - 39;
                    п/б - 0.37;

За да се променят някои от горните цифри, има два начина; единия е спад на цената на акцията поне 3 пъти.

ПС

Бе не знам за цената, ама на последък бая фиати и мазди виждам из София, шевролетите не съм ги заглеждал

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      аз днес си купих на 75ст.
                      скромно, но с желание

ще добавям през 5ст.
                      Ми виж:

п/е - 39;
                      п/б - 0.37;

ПС

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                        Никой не ме е прекарал-Да купувал съм на 3лв както и на 79 ст и на 76 днес както и ще купувам още щото такива цени са подигравка с холдинга .Няма да са тези цени дълго време.Ще се възползвам от конюнктурата да си накупя още , ама да плюеш наляво и надясно- не е почтено.Виж му мисълта за самия мажоритар.Това имам предвид.
                        Факито се бъзика,щото е на скришно!!!Както казваше Григор Вачков "ха излез и се смей ,де"!!!

Коментар

Е ся ти извъртя нещата все едно той те е прекарал.
                          Но не той, а едни други ви прекараха.
                          Никой не ме е прекарал-Да купувал съм на 3лв както и на 79 ст и на 76 днес както и ще купувам още щото такива цени са подигравка с холдинга .Няма да са тези цени дълго време.Ще се възползвам от конюнктурата да си накупя още , ама да плюеш наляво и надясно- не е почтено.Виж му мисълта за самия мажоритар.Това имам предвид.

Коментар

• аз днес си купих на 75ст.
                            скромно, но с желание

ще добавям през 5ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                              E затова няма да се оправи тази държава -заради такива тарикати като теб дето все в мисълта им е да прецакат другия .Това е балканското и никога няма да се отървем от него щото трябва поне 3 поколения да минат .Ти навярно си от тези дето изпреварват всички коли на кръстовището и после се нареждат най-отпред и си казват егати как ги прекарах тези балъци.Всичко с времето си .И ти ще си смениш ника след някоя година щото ще е срам от писанията си.
                              Е ся ти извъртя нещата все едно той те е прекарал.
                              Но не той, а едни други ви прекараха.

Коментар

• de niro е на принципа
                                не е важно аз да съм добре, важно е вуте да е зле

Коментар

Working...
                                X