IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако ми кажете за кога се планува увеличението на капитала равни няма да имате...

Коментар

• EUBG,днес и утре

Резнаха главата на поредния пунтьор,
      Решил във холда да се прави на танцьор.
      Останаха тук-там няколко проскубани евнуха,
      Но ползата от тях,подобно на главата им,е куха.
      Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Как я виждаш великата спекулантска позиция - ще я бъде или не. И аз не се натискам да влизам. Подскажи, ако обичаш за някоя лимонка, че и аз каширах голяма част от трейса
        Поздравления за ТРЕЙС.Сега проблемът е къде да наместиш парите.Не че не може и тук,но рискуваш да потвърдиш значението на "прецакано".Ако ти трябва таралеж в гащите,действай.

Коментар

• За сега не е интересна. Все едно да имаш оферта продава за 30М акции на 1 лв.... убива ти всякакви мераци.
          Иначе за лимонка не мога да подсказвам преди да си напълня добре, че в повечето случаи става една навалица, едно бутане с лакти...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Мда, така е!
            А в момента и opportunity costs са твърде високи
            Как я виждаш великата спекулантска позиция - ще я бъде или не. И аз не се натискам да влизам. Подскажи, ако обичаш за някоя лимонка, че и аз каширах голяма част от трейса
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
              В смисъл, че един евентуален ръст тука трудно може да бъде изпуснат. Но пък и има рискове за сериозен спад, дори от тези нива...
              Мда, така е!
              А в момента и opportunity costs са твърде високи

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Охо, Факушка,

щом си сега в тази тема, значи човек трябва да се огледа за покупки
                Е ти нали си купи преди две-три години, не ти трябват повече.

Коментар

• Охо, Факушка,

щом си сега в тази тема, значи човек трябва да се огледа за покупки

Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  ...
                  ...
                  .
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Икономика.бг, много минорно настроение, коренно се различава с другите итпреди месец? Тъжно някакси...
                    По-интересното е друго - след всички тези сътресения с гърци, ирландци, коледни подаръци (увеличение на капитала )... защо просто не направи като кума лиса - беж краченца да бягаме? На всеки може да му се случи да сбърка, но да седиш и да люпиш семки и да гледаш как инвестицията ти отива от зле на по-зле - е това не го разбирам...
                    Иначе какви печалби крият че да ги покажат?
                    По-скоро крият загубите и истинското състояние на холдчето, което е катастрофално.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                      Остана само да го доживеем откъм внуци..
                      В смисъл, че един евентуален ръст тука трудно може да бъде изпуснат. Но пък и има рискове за сериозен спад, дори от тези нива...

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                        Ако случайно тръгне нагоре, на 1 лев ще има гориво, достатъчно за Вермахта да стигне до Сибир
                        Остана само да го доживеем откъм внуци..

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                          Тази компания дали няма да се привърне в Ракета или няма никъв шанс?
                          Ако случайно тръгне нагоре, на 1 лев ще има гориво, достатъчно за Вермахта да стигне до Сибир

Коментар

• Тази компания дали няма да се привърне в Ракета или няма никъв шанс?
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• UNBELIEVABLE!!!
                              0,1% ръст!!!

Коментар

• 4i4ko Pari4ko, имаш лично...

Коментар

Working...
                                X