If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Резнаха главата на поредния пунтьор,
Решил във холда да се прави на танцьор.
Останаха тук-там няколко проскубани евнуха,
Но ползата от тях,подобно на главата им,е куха.
Как я виждаш великата спекулантска позиция - ще я бъде или не. И аз не се натискам да влизам. Подскажи, ако обичаш за някоя лимонка, че и аз каширах голяма част от трейса
Поздравления за ТРЕЙС.Сега проблемът е къде да наместиш парите.Не че не може и тук,но рискуваш да потвърдиш значението на "прецакано".Ако ти трябва таралеж в гащите,действай.
За сега не е интересна. Все едно да имаш оферта продава за 30М акции на 1 лв.... убива ти всякакви мераци.
Иначе за лимонка не мога да подсказвам преди да си напълня добре, че в повечето случаи става една навалица, едно бутане с лакти...
Мда, така е!
А в момента и opportunity costs са твърде високи
Как я виждаш великата спекулантска позиция - ще я бъде или не. И аз не се натискам да влизам. Подскажи, ако обичаш за някоя лимонка, че и аз каширах голяма част от трейса
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Икономика.бг, много минорно настроение, коренно се различава с другите итпреди месец? Тъжно някакси...
По-интересното е друго - след всички тези сътресения с гърци, ирландци, коледни подаръци (увеличение на капитала )... защо просто не направи като кума лиса - беж краченца да бягаме? На всеки може да му се случи да сбърка, но да седиш и да люпиш семки и да гледаш как инвестицията ти отива от зле на по-зле - е това не го разбирам...
Иначе какви печалби крият че да ги покажат?
По-скоро крият загубите и истинското състояние на холдчето, което е катастрофално.
Коментар