If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Това не е заяждане, а констатация. Преди беше доста възпитан, а сега говори като най-долен мангал.
А за договора - като свърши - ще пиша безплатно за твоя, а и на другите радост.
вярвай ми повече ще се радвам на безплатни коментари.
....Между другото шемет. прави впечатление резкия спад на нивото на изказа ти. Много си изпростял. Ама мнооого.
Факи, вече май не ти остана много за какво
да се хванеш та вече взе да се заяждаш за изразните средства.
скоро ти свършва договора за платено драскане във форума. ставаш излишен.
поне един тлъст депозит да имаше.....
Това не е заяждане, а констатация. Преди беше доста възпитан, а сега говори като най-долен мангал.
А за договора - като свърши - ще пиша безплатно за твоя, а и на другите радост.
....Между другото шемет. прави впечатление резкия спад на нивото на изказа ти. Много си изпростял. Ама мнооого.
Факи, вече май не ти остана много за какво
да се хванеш та вече взе да се заяждаш за изразните средства.
скоро ти свършва договора за платено драскане във форума. ставаш излишен.
поне един тлъст депозит да имаше.....
Да шемет. И като се събудиш - О! кошмара не било сън.
Пий си редовно хаповете пич, че и за палячо вече не ставаш.
Между другото шемет. прави впечатление резкия спад на нивото на изказа ти. Много си изпростял. Ама мнооого.
Стила ти все повече се доближава до този на порки - да не би и ти да се подвизаваш в столипиново напоследък? Аааа?
Мен лично не ме учудва - всеки с подобни резултати на бефебе по един или друг начин стига дотам. Ами разбирам те - не е приятно да тръгнеш по обратния път на еволюцията - от човек към маймуна.
и ти ли си тук... Да не би да почне да скача акцията?
между другото много си прав за банките...
- бях купил ПИБ на 2 лв средно ....продадох всички на 3,20-3,30...супер... 60-65% за 1-а година
- бях купил ЦКБ на около 1,10-1,15 средно...продадох на 1,80 половината си акции , т.е. и там направих около 70% за последните няколко месеца ... А май ти там Фъшкийка, пишеш глупости
Видя какво стана с банките?
т.ч. Фъшкийка, с част от печалбата сега си купувам по-малко по-малко Еврохолд...после като станат 1,50-2 лв след около 1 година на теб ще ти ги продавам...или викаш пак ще купуваш на върха и ще чакаш да станат 3-4 лев?
За сега не е интересна. Все едно да имаш оферта продава за 30М акции на 1 лв.... убива ти всякакви мераци.
Иначе за лимонка не мога да подсказвам преди да си напълня добре, че в повечето случаи става една навалица, едно бутане с лакти...
Дааа. Бях почти сигурна, че тук ще проспят ръста, както може и би и следващия, но понеже преди време беше споменал, че държиш тук, се питах, дали си се кеширал навреме. Браво за стратегията. Кажи все пак някоя лимончица, не бъди скръндза, нeка си правим компания
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
И аз като теб чакам от умрял писмо.А толково е негативно мнението на хората работещи там ,че се чудя кво ги държа още.Ще видим може и да ми писне и .....
Не се ли забавиха доста тук с проспекта за увеличението?
Аз си държа пакетчето, харесвам си компанията, продажбите се увеличават! Ще почакам, а и не останаха много компании които все още не са увлечени от ръста на борсата и в които си заслужава да имаш дял.
Бъдещето ще покаже.
И аз като теб чакам от умрял писмо.А толково е негативно мнението на хората работещи там ,че се чудя кво ги държа още.Ще видим може и да ми писне и .....
Не се ли забавиха доста тук с проспекта за увеличението?
Аз си държа пакетчето, харесвам си компанията, продажбите се увеличават! Ще почакам, а и не останаха много компании които все още не са увлечени от ръста на борсата и в които си заслужава да имаш дял.
Бъдещето ще покаже.
преди 2-3 години може ти да си си купил , което не е учудващо, т.к. ти купуваш на върховете и продаваш на дъната .
Аз никога съм нямал акции на Еврохолд и никкога не съм търгувал по тази позиция . последната 1-а седмици си купих акции тук ... 2000 бр . Т.ч. това е първият път когато си купувам акции на Еврохолд
Коментар