IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнение
    Какво му пука на мажоритаря за Вас, за да Ви дава обяснения?

Той когато имаше нужда Вие му помогнахте Продаде Ви по 3-4 и повече лева хартийката, сега той си харчи по островите, Вие ревете като мечки и така...

То отдавна си е казано, че за да има тарикати, трябва да има и много глупаци...

Вместо да сте му благодарни, че не пише нищо, Вие се учудвате. Аз ако бях прецакал някой толкова красиво, щях да му пиша, за да му се подигравам..
    E затова няма да се оправи тази държава -заради такива тарикати като теб дето все в мисълта им е да прецакат другия .Това е балканското и никога няма да се отървем от него щото трябва поне 3 поколения да минат .Ти навярно си от тези дето изпреварват всички коли на кръстовището и после се нареждат най-отпред и си казват егати как ги прекарах тези балъци.Всичко с времето си .И ти ще си смениш ника след някоя година щото ще е срам от писанията си.

Коментар

• Какво му пука на мажоритаря за Вас, за да Ви дава обяснения?

Той когато имаше нужда Вие му помогнахте Продаде Ви по 3-4 и повече лева хартийката, сега той си харчи по островите, Вие ревете като мечки и така...

То отдавна си е казано, че за да има тарикати, трябва да има и много глупаци...

Вместо да сте му благодарни, че не пише нищо, Вие се учудвате. Аз ако бях прецакал някой толкова красиво, щях да му пиша, за да му се подигравам..

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
        Ами хайде, нали си акционер?! Обади се на ДВИ-то за кометар!
        Само да те предупредя да не се учудваш, ако от отсрещната страна на слушалката звучи циганска духова музика.

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
          А къде е мажоритаря или поне говорителя му ?Това тука е публична компания в СОФИКС . Или всичко е засекретено (както при газта). Това да падне цената на акцията с 50% за няма и месец и никакъв коментар от тяхна страна .Тук с едни 10 мил. чудеса могат да направят .Аз поне не си спомням техен представител да се е появявал тук. Вижте в Сара планина холдинг как г-н Митанкин държи връзка с инвеститорите , дори и г-н Керезов се появява в Химимпорт понякога , или тука сме над тия неща .
          Ами хайде, нали си акционер?! Обади се на ДВИ-то за кометар!
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• А къде е мажоритаря или поне говорителя му ?Това тука е публична компания в СОФИКС . Или всичко е засекретено (както при газта). Това да падне цената на акцията с 50% за няма и месец и никакъв коментар от тяхна страна .Тук с едни 10 мил. чудеса могат да направят .Аз поне не си спомням техен представител да се е появявал тук. Вижте в Сара планина холдинг как г-н Митанкин държи връзка с инвеститорите , дори и г-н Керезов се появява в Химимпорт понякога , или тука сме над тия неща .

Коментар

• Кво ми трябваше да се обаждам и аз -взеха че започнаха да папкат отдясно -няма да мога да си накупя на 0.70

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
                Клетвите не помагат,Влакът дерайлира.Ремонтът още не е започнал.
                Ще го поправят дъста по-бързо , отколкото предполагашГледай да не те подМИНЕ само евровлакаВсъщност убеден съм ,че си пълниш тук!

Коментар

• Пазарна капитализация на целия холдинг 46.5млн.лв.Продажба на 20 % от Евроинс 54млн.лв. преди две години.Алчността няма край - искат да го изкупят за жълти стотинки...но ще дойде денят ,в който някои ще си изпочупят пръстите да се надцакват да си купуват, когато влака тръгне.Убеден съм в това и този ден не е никак далеч!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    .........., незнам откъде на нашата "скапана борсичка" се почвиха ято лешояди и го ръфнаха това пакетче...
                    ... вероятно затова са лешояди - защото няма кой да им държи сметка за вложените чужди пари... (да живеят дребните инвеститори, което пък потвърждава правилото, че на чужд гръб - и сто тояги са малко...)... Както и да е - животът (в частност - борсовият живот) учи... на дисциплина (може би)! Все пак - тръпката (от влагането на чужди пари) не е малка...

Успехи!
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Както винаги отбора "за затвора" е прав - цената пада и те се кефят ....
                      Нооо, нещо не е точно така ....Като се изсипа пакета и цената се срути, незнам откъде на нашата "скапана борсичка" се почвиха ято лешояди и го ръфнаха това пакетче... И тъй като сте големи специта, що не метнете едно пакетче от 30-40к акции да видим за колко време ще го лапне пазара ???

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah Разгледай мнение
                        Ама как, ти не четеш ли внимателно форума? Тук всички правят луди пари още от края на 2007.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                          Надявам се и Еврохолд да стане добра акция за спекула като Химко. Засега е само добра акция за губене на пари, защото не знам някой да е спечелил от нея.
                          Ама как, ти не четеш ли внимателно форума? Тук всички правят луди пари още от края на 2007.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                            свърши ли пакета
                            надали, просто чакат да се посъберат купувачи

Коментар

• свърши ли пакета

Коментар

• незнанието не е добродетел , не е и за хвалене

Коментар

Working...
                                X