Надявам се и Еврохолд да стане добра акция за спекула като Химко. Засега е само добра акция за губене на пари, защото не знам някой да е спечелил от нея.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
ОК
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеи аз така си помислих...
де ниро е ясен, но за тебе съм убеден,че не правиш нищо без цел.
предполагам под 60 ст ще скачаш с двата крайа
знам знам сега ще кажеш под 20но не ти вярвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБе аз гледам отстрани, но току виж съм заменил някои от уморените до фалит играчи в подходящ момент...
де ниро е ясен, но за тебе съм убеден,че не правиш нищо без цел.
предполагам под 60 ст ще скачаш с двата крайа
знам знам сега ще кажеш под 20но не ти вярвам
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениещо си губиш времето тук??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеЕ,нали не очакваш да дойде добрата фея и да развърже торбата с парите.Изпитващите съмнения да погледнат съдбата на BOARD.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеНе сме разбрали щото сме прости.
Затова гледаме мача отстрани.
А те всичко разбират, щото са умни.
Но затова пък губят със средно 5-6 на нула.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнениеДа, ние от 10лв до 0.70лв все не сме разбрали нещо.
А Вие винаги разбирате, или репа, или гърци, или бог знае какво...
Никога не се осъзнахте...
Затова гледаме мача отстрани.
А те всичко разбират, щото са умни.
Но затова пък губят със средно 5-6 на нула.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеСъс рекорден седмичен спад в % ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеNetware отрича всичко, свързано с техн,анализ и понятието "ниво на подкрепа".Те обаче съществуват обективно.Съответно не са за пренебрегване.
Отричам всичко свързано с технически анализ на БФБ. Отричам и понятието "ниво на подкрепа" в контекста на техническия анализ, т.е. някакво ниво изсмукано след изчисления и рисуване с цветни моливчета върху графиката на акция или индекс на БФБ.
Иначе "ниво на подкрепа" може да има, но продиктувано не от технически а от други съображения. Примерно мажоритарят или някой друг по-едър акционер да подкрепя акцията по някакви си свои причини. Типичен пример е Монбат - нивото на подкрепа очевидно е 6.50, ама защо толкова, а не 6.70 или 6.30 например - питай Бобокови. Но ако някой тръгне да ми доказва, че това 6.50 е излязло като резултат от технически анализ - ще ме скъса от смях.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениеДе Ниро, къде ще е подкрепата, според теб ?
Коментар
Коментар