Първоначално изпратено от De Niro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Какво му пука на мажоритаря за Вас, за да Ви дава обяснения?
Той когато имаше нужда Вие му помогнахтеПродаде Ви по 3-4 и повече лева хартийката, сега той си харчи по островите, Вие ревете като мечки и така...
То отдавна си е казано, че за да има тарикати, трябва да има и много глупаци...
Вместо да сте му благодарни, че не пише нищо, Вие се учудвате. Аз ако бях прецакал някой толкова красиво, щях да му пиша, за да му се подигравам..
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеАми хайде, нали си акционер?! Обади се на ДВИ-то за кометар!
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеА къде е мажоритаря или поне говорителя му ?Това тука е публична компания в СОФИКС . Или всичко е засекретено (както при газта). Това да падне цената на акцията с 50% за няма и месец и никакъв коментар от тяхна страна .Тук с едни 10 мил. чудеса могат да направят .Аз поне не си спомням техен представител да се е появявал тук. Вижте в Сара планина холдинг как г-н Митанкин държи връзка с инвеститорите , дори и г-н Керезов се появява в Химимпорт понякога , или тука сме над тия неща .Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
А къде е мажоритаря или поне говорителя му ?Това тука е публична компания в СОФИКС . Или всичко е засекретено (както при газта). Това да падне цената на акцията с 50% за няма и месец и никакъв коментар от тяхна страна .Тук с едни 10 мил. чудеса могат да направят .Аз поне не си спомням техен представител да се е появявал тук. Вижте в Сара планина холдинг как г-н Митанкин държи връзка с инвеститорите , дори и г-н Керезов се появява в Химимпорт понякога , или тука сме над тия неща .
Коментар
-
Пазарна капитализация на целия холдинг 46.5млн.лв.Продажба на 20 % от Евроинс 54млн.лв. преди две години
.Алчността няма край - искат да го изкупят за жълти стотинки...но ще дойде денят ,в който някои ще си изпочупят пръстите да се надцакват да си купуват, когато влака тръгне.Убеден съм в това и този ден не е никак далеч!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение.........., незнам откъде на нашата "скапана борсичка" се почвиха ято лешояди и го ръфнаха това пакетче...
Успехи!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Както винаги отбора "за затвора" е прав - цената пада и те се кефят ....
Нооо, нещо не е точно така ....Като се изсипа пакета и цената се срути, незнам откъде на нашата "скапана борсичка" се почвиха ято лешояди и го ръфнаха това пакетче... И тъй като сте големи специта, що не метнете едно пакетче от 30-40к акции да видим за колко време ще го лапне пазара ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от blah blah Разгледай мнениеАма как, ти не четеш ли внимателно форума? Тук всички правят луди пари още от края на 2007.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеНадявам се и Еврохолд да стане добра акция за спекула като Химко. Засега е само добра акция за губене на пари, защото не знам някой да е спечелил от нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениесвърши ли пакета
Коментар
Коментар