Каква я мислихте, каква стана тя тук.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение32 мазди
58 фиата
за юни
Коментар
-
Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнениеабе кво стана,кажи ти кво стана,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
А тази игра се казва навътре-навън - възвратно-постъпателно движение, при което балъците налитат като муха на ла.но.
Да не е за първи път?
...
После го и хапват, разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЧе и 20% дял да имат - какво значение има, след като прогнозите за тази година са за 15500 нови автомобила! И става въпрос за внос, продажбата е различно нещо!
eто пак данните досега:
п/е - 39;
п/б - 0.37;
Дългове/Собствен капитал - 1,56;
Марж на печалбата - 0.44%
Добре изглежда, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнениенякой ще сподели ли на кого е айсберга 762
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПо-добре недей да използваш думите "скоро" и "4 лв" в едно изречение, когато пишеш в тази тема... Препоръка е, имам акции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от G_O Разгледай мнениеСкоро ще ме молите да ви продам акциите си на 4лв ама ще е късно
По-добре недей да използваш думите "скоро" и "4 лв" в едно изречение, когато пишеш в тази тема... Препоръка е, имам акции!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеКогато има търсене ще се пробва да се продаде на по високо.... в края на сесията ще се разбере....
Коментар
Коментар